- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
Iyi aksamlar herkese
Kv ile son birkac yildir ciddi sorunlar yasiyoruz. Sessiz kalsam olmuyor cevap verince benden kotusu yok
Soyle yapti boyle yapti diye anlatmaya bile mecalim yok inanin..
O yapti ben esimin hatri deyip mesafeli de olsa gorusmeye devam ettikce dozaji arttirdi..
Hatta mesafeli durusum bile suc oldu
Bu durumdan okadar yoruldumki anlatamam..
Küsmek bana cok sacma gelirdi. Yani sonucta esinin annesi nereye kadar küsebilirsin ki hem bi zaman sonra gidip barisacaksam niye küseyim..
Hatta kendisine de soyledim ben küsmem. Gelinim gelip gitmiyor diye ağlatip sana o firsati vermem. Cunku artik gercekten emin oldum ki aciyla beslenen bi insan..
Ben bunu soyledikten sonra daha da azitti iyice cifkefe bagladi. Beddualar hakaretler bini bin para. Yuzune bakacak yuz birakmadi.
Ben bundan sonra kendisiyle gorusmek istemiyorum. Ama simdi bayram gelecek yaz tatili olacak oglu torunlari daha bi tatli olacak yollarini gozleyecek..
Esim bana gidip gelme gorusme konusunda baski yapmaz elbette ben de ona..
Ee simdi nolcak peki?
Bayramada ikiyemi boluncez
Ben biyerde esim biyerde..Onun da istedigi bu sanirim.
Ayni durumda olanlar siz ne yapiyorsunuz
Ne yapmali dogru olan ne?
Kv ile son birkac yildir ciddi sorunlar yasiyoruz. Sessiz kalsam olmuyor cevap verince benden kotusu yok

Soyle yapti boyle yapti diye anlatmaya bile mecalim yok inanin..
O yapti ben esimin hatri deyip mesafeli de olsa gorusmeye devam ettikce dozaji arttirdi..
Hatta mesafeli durusum bile suc oldu

Bu durumdan okadar yoruldumki anlatamam..
Küsmek bana cok sacma gelirdi. Yani sonucta esinin annesi nereye kadar küsebilirsin ki hem bi zaman sonra gidip barisacaksam niye küseyim..
Hatta kendisine de soyledim ben küsmem. Gelinim gelip gitmiyor diye ağlatip sana o firsati vermem. Cunku artik gercekten emin oldum ki aciyla beslenen bi insan..
Ben bunu soyledikten sonra daha da azitti iyice cifkefe bagladi. Beddualar hakaretler bini bin para. Yuzune bakacak yuz birakmadi.
Ben bundan sonra kendisiyle gorusmek istemiyorum. Ama simdi bayram gelecek yaz tatili olacak oglu torunlari daha bi tatli olacak yollarini gozleyecek..
Esim bana gidip gelme gorusme konusunda baski yapmaz elbette ben de ona..
Ee simdi nolcak peki?
Bayramada ikiyemi boluncez

Ben biyerde esim biyerde..Onun da istedigi bu sanirim.
Ayni durumda olanlar siz ne yapiyorsunuz

Ne yapmali dogru olan ne?