- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
İnadına giderim de ona bu mutluluğu yaşatmamSen de git ve duyma,görme..hepten kudursun kendi çapında
Bu da bir bakis acisi hem de cok guzel
Keske yapabilsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnadına giderim de ona bu mutluluğu yaşatmamSen de git ve duyma,görme..hepten kudursun kendi çapında
Konuşmasan da git. Dünyanın binbir türlü hali var
Şöyle söyledimNasıl söyledin ya ben kendimden utanıp susuyorum valla helal olsun.
Bende bu uyeyi nerden hatirliyorum diyorum.Gercekten oyle.Madem bu kadar mesafeliydiniz esin karismiyordu o konuda niye oyle yorum yazdin.kadın gelip sana kalacak diye korkuyordun.
kesip atabiliyorsan at,
ama yapabiliyorsan gelecek diye neden korktun ki?
Canim merak ettim esinin ailesi sen bosandigin icin mi tavir yaptilar basta.Bende korkuyorum simdi boyle bi aile zihniyetiyle karislasirsam diye.Allahtan sanslisin esin senin yaninda maasallahŞöyle söyledim
Eşimle evlendiğimiz ilk 2 sene sürekli beni kötülüyordu
Eşime nasılsa bosanacaksın vs diyordu cık gel diyordu
Çok laflarınu duydum bana ve eşime karsi
Eşimle de ilk 2 yıl araları acıktı
Eşim evlenirken ailece tavır aldılar eşime
6 ay gbi bir süre konusmadılar eşimle de benle de
Çok yanlız biraktilar eşimi
Biz cok farklı sartlarda farklı kosullarda evlendik
Uzatmayacagım
Eşim annesinin huyunu biliyor , ama kv yüzuüze görüsünce sürekli beni cok seviuor evliliğimizi cok destekliyor modunda idi.
Ve sürekli ben cok iyi anneyim fedakar anneyim diyordu
Hep ağlıyordu bize geldiğinde ben de yine böyle fedakarım dediği bir anda herseyi söyledim bana ve eşime yaptıkları.
Ama soylesem ne olacak:)
Sen içimi bilemezsin yavrum dedi kapadı konuyu
Dediklerini inkaar etti hala safı oynuyor
En son görümcem geldi gecen hafta ona da actım konuları çnk o da annesi gibi
Ama o da inkar etti hep
Ve cok samimi öpüşüp koklasıp ayrıldık yine:)
Eşim yanımda oldugu için ve yalana gelemediğim için soyluyorum
Eşim de doğrucudur
Kendisi birsey pek demez ailesine ama ben deyince de ses etmez
Bu durum bana hiç yansmadıCanim merak ettim esinin ailesi sen bosandigin icin mi tavir yaptilar basta.Bende korkuyorum simdi boyle bi aile zihniyetiyle karislasirsam diye.Allahtan sanslisin esin senin yaninda maasallah
Bende bu uyeyi nerden hatirliyorum diyorum.Gercekten oyle.Madem bu kadar mesafeliydiniz esin karismiyordu o konuda niye oyle yorum yazdin.
Aaah bu aileler benim kaynanamda eşimin veya başkasının yanında bana cici oluyor girdiğim ortamlara gelip kendini tanıtıyor kaynanam diye bintürlü hesap düşünce boş iş...Şöyle söyledim
Eşimle evlendiğimiz ilk 2 sene sürekli beni kötülüyordu
Eşime nasılsa bosanacaksın vs diyordu cık gel diyordu
Çok laflarınu duydum bana ve eşime karsi
Eşimle de ilk 2 yıl araları acıktı
Eşim evlenirken ailece tavır aldılar eşime
6 ay gbi bir süre konusmadılar eşimle de benle de
Çok yanlız biraktilar eşimi
Biz cok farklı sartlarda farklı kosullarda evlendik
Uzatmayacagım
Eşim annesinin huyunu biliyor , ama kv yüzuüze görüsünce sürekli beni cok seviuor evliliğimizi cok destekliyor modunda idi.
Ve sürekli ben cok iyi anneyim fedakar anneyim diyordu
Hep ağlıyordu bize geldiğinde ben de yine böyle fedakarım dediği bir anda herseyi söyledim bana ve eşime yaptıkları.
Ama soylesem ne olacak:)
Sen içimi bilemezsin yavrum dedi kapadı konuyu
Dediklerini inkaar etti hala safı oynuyor
En son görümcem geldi gecen hafta ona da actım konuları çnk o da annesi gibi
Ama o da inkar etti hep
Ve cok samimi öpüşüp koklasıp ayrıldık yine:)
Eşim yanımda oldugu için ve yalana gelemediğim için soyluyorum
Eşim de doğrucudur
Kendisi birsey pek demez ailesine ama ben deyince de ses etmez
Ben olsam bayramda giderdim, giderdim ki eşime beni kötülemeye kalktığında “bayramda bile gidiyorum onca şeye rağmen daha ne yapayım” diyip kestirip atmak için.. 1-2-3 bayram sonra eşiniz de artık gitmemenizden rahatsız olabilir annesi sonuçta saygı bekleyebilir.. Huzursuzluk yaşamaktansa sene de 2 kere çekilebilir bence
Ben nereye kocam oraya . bizi ikiye bölmeye çalışanı ben ortadan ayırırım. ( çok çirkefe bağladım bir anda ama nefret ediyorum bu tarz kv lerden)
Eşiniz sizin yanınızdakı yılda bır kere gitmeyi kabul etmiş sorun halıne getırmemıs sizde onun bir kere için yanında olmalısınız kısa oturup cok konusmadan kalkarsınız kayınvalıdenız sizikabul edemiyorsa siz ona ettirmiş de olucaksınız dimdik yan yana
Aynen okurken bende bunu düşündümGeçen konuda elti kaynanayı sana paslamıstı ne yapıcam başına kaldı diyodun şimdi sende küsme planları yapiyosun öyle mi
Aynen okurken bende bunu düşündüm
Daha geçen gün eltinin evinde salonda iki kaynana oturuyodunuz kv ağladı diye üzülüyodun ne ara kv bu kadar çekilmez oldu
Elton boşanıyo mu bu arada