Bayramdan bayrama mi kesip atmak mi

Evet ilerisi icin sorun olur mu

Iki bayram gitmeyip 3.su gideceksem ne anlami var diyorum..

Ama kadin bu mesafeden bile anlamiliyo tam bir imtihan:olamaz:
Arkadaşımın kayınvalidesi var o da böyle:)) Doğum yaptı kızcağız o haliyle kadın “ ayyy aynı görümcene benziyor x fotokopisi” dedi daha tebrik etmeden arkadaşım da görümcesiyle kanlı bıçaklı:)) Arkadaşım gitmedi 2 bayram kocası ilkinde sustu 2. Bayramı zehir etti.. Hiç o kadın için evinin huzurunu bozma git,yemeğini ye bulaşığını yıka he he diyip evine dön bence.. Sonradan gitmek zorunda kalırsan tükürdüğünü yalamak gibi olur..

Ayrı şehirlerde yaşamaya başladıktan sonra aman eşimi yalnız bırakmayım, aman kızımı oraya tek yollamayim kafasiyla defalarca gidip kimi zaman söylenenleri duymazdan geldim, kimi zaman yok yerime koyuldum, hep bir huzursuzlukla gidip geldim. Ve en sonunda-yine kendi icraatları yüzünden- ipler tamamen koptu. İşin ilginç yanı artık eşim de görüşmüyor. Bir defa kızımla birlikte, birkaç kez de tek gitti. Artık bıçağın kemiğe dayandığı bir olaydan sonra asla yüzyüze gelmek istemediğimi, evine gitmeyeceğimi, evimde de görmek istemediğimi kendisi istiyorsa gidip görebileceğini, evde ağırlamak istiyorsa karşılaşmamak adına evden de bir-kac günlüğüne ayrılacağımı söyledim eşime. Ve hatta eğer bu durum yarın bir gün kendisini rahatsız edip ailemle görüş diyeceksen uzatmayıp hemen ayrılabiliriz. Eğer bir misilleme yapmak istiyorsan sen de benim ailemle gorusmeyebilirsin dedim eşime. Sonuç: onun ailesiyle ben görüşmüyorum. Kendisi de gitmiyor ama telefon irtibatlari var mıdır bilemem.

Arkadaşımın kayınvalidesi var o da böyle:)) Doğum yaptı kızcağız o haliyle kadın “ ayyy aynı görümcene benziyor x fotokopisi” dedi daha tebrik etmeden arkadaşım da görümcesiyle kanlı bıçaklı:)) Arkadaşım gitmedi 2 bayram kocası ilkinde sustu 2. Bayramı zehir etti.. Hiç o kadın için evinin huzurunu bozma git,yemeğini ye bulaşığını yıka he he diyip evine dön bence.. Sonradan gitmek zorunda kalırsan tükürdüğünü yalamak gibi olur..

Evet tukurdugunu yalamak bunu istemiyorum:KK43:

Bu duruma gelemek istemezdim ben alttan aldikca gormezden geldikce abartti.

Ayrı şehirlerde yaşamaya başladıktan sonra aman eşimi yalnız bırakmayım, aman kızımı oraya tek yollamayim kafasiyla defalarca gidip kimi zaman söylenenleri duymazdan geldim, kimi zaman yok yerime koyuldum, hep bir huzursuzlukla gidip geldim. Ve en sonunda-yine kendi icraatları yüzünden- ipler tamamen koptu. İşin ilginç yanı artık eşim de görüşmüyor. Bir defa kızımla birlikte, birkaç kez de tek gitti. Artık bıçağın kemiğe dayandığı bir olaydan sonra asla yüzyüze gelmek istemediğimi, evine gitmeyeceğimi, evimde de görmek istemediğimi kendisi istiyorsa gidip görebileceğini, evde ağırlamak istiyorsa karşılaşmamak adına evden de bir-kac günlüğüne ayrılacağımı söyledim eşime. Ve hatta eğer bu durum yarın bir gün kendisini rahatsız edip ailemle görüş diyeceksen uzatmayıp hemen ayrılabiliriz. Eğer bir misilleme yapmak istiyorsan sen de benim ailemle gorusmeyebilirsin dedim eşime. Sonuç: onun ailesiyle ben görüşmüyorum. Kendisi de gitmiyor ama telefon irtibatlari var mıdır bilemem.

Cok kotu gercekten..

Siz elinizden geleni yapmissiniz. Ben de yaptikca daha fazlasi isteniyor. Hep bi huzursuzluk. Bu kadar zor olmamali :kızgın:

Iyi aksamlar herkese

Kv ile son birkac yildir ciddi sorunlar yasiyoruz. Sessiz kalsam olmuyor cevap verince benden kotusu yok:işsiz:

Soyle yapti boyle yapti diye anlatmaya bile mecalim yok inanin..

O yapti ben esimin hatri deyip mesafeli de olsa gorusmeye devam ettikce dozaji arttirdi..

Hatta mesafeli durusum bile suc oldu:işsiz:

Bu durumdan okadar yoruldumki anlatamam..

Küsmek bana cok sacma gelirdi. Yani sonucta esinin annesi nereye kadar küsebilirsin ki hem bi zaman sonra gidip barisacaksam niye küseyim..

Hatta kendisine de soyledim ben küsmem. Gelinim gelip gitmiyor diye ağlatip sana o firsati vermem. Cunku artik gercekten emin oldum ki aciyla beslenen bi insan..

Ben bunu soyledikten sonra daha da azitti iyice cifkefe bagladi. Beddualar hakaretler bini bin para. Yuzune bakacak yuz birakmadi.

Ben bundan sonra kendisiyle gorusmek istemiyorum. Ama simdi bayram gelecek yaz tatili olacak oglu torunlari daha bi tatli olacak yollarini gozleyecek..

Esim bana gidip gelme gorusme konusunda baski yapmaz elbette ben de ona..

Ee simdi nolcak peki?

Bayramada ikiyemi boluncez:KK43:

Ben biyerde esim biyerde..Onun da istedigi bu sanirim.

Ayni durumda olanlar siz ne yapiyorsunuz:110:

Ne yapmali dogru olan ne?

Esimin ailesi her bayram sabahi saat 7de kahvaltida olur ve herkesi o sofrada isterler.
5 senelik evliyim ve 2.3 sene boyunca bu rutin devam etti.Sabah kostur kostur giderim.Eltilerim yatar ben kayinvalideme kahvalti icin yardim ederim vs.
Bir muddet sonra araya bir sogukluk girdi ve ben artik bayramlar da gitmemeye basladim.
O taraftan hic kimsede bana "hayirdir,derdin ne"gibi bir sey sormadi.Islerine geldi sanirim bu durum.
Şu ana kadar da boyle devam etti.
Bayramlar da esim gider ailesinin yanina ben gitmem.
Haliyle bu durum ilk baslarda gerginlige yol acmasa da zamanla esim ile aramda sorun olmaya basladi.
Ne zaman karsilasacagiz tedirginligi,gerginligi var uzerimde.Bir taraftan da gorusmek istemedigimden eminim.
Demem o ki gorusmediginiz her gunun,ayri gecirdiginiz her bayramanin hesabi bir gun soruluyor.
Eger buna katlanabilecekseniz,ustesinden gelebilecekseniz,esinizin destegini alabileceksiniz gorusmeyin.

Esimin ailesi her bayram sabahi saat 7de kahvaltida olur ve herkesi o sofrada isterler.
5 senelik evliyim ve 2.3 sene boyunca bu rutin devam etti.Sabah kostur kostur giderim.Eltilerim yatar ben kayinvalideme kahvalti icin yardim ederim vs.
Bir muddet sonra araya bir sogukluk girdi ve ben artik bayramlar da gitmemeye basladim.
O taraftan hic kimsede bana "hayirdir,derdin ne"gibi bir sey sormadi.Islerine geldi sanirim bu durum.
Şu ana kadar da boyle devam etti.
Bayramlar da esim gider ailesinin yanina ben gitmem.
Haliyle bu durum ilk baslarda gerginlige yol acmasa da zamanla esim ile aramda sorun olmaya basladi.
Ne zaman karsilasacagiz tedirginligi,gerginligi var uzerimde.Bir taraftan da gorusmek istemedigimden eminim.
Demem o ki gorusmediginiz her gunun,ayri gecirdiginiz her bayramanin hesabi bir gun soruluyor.
Eger buna katlanabilecekseniz,ustesinden gelebilecekseniz,esinizin destegini alabileceksiniz gorusmeyin.

Esim hakli oldugumu biliyor ama ilerde sorun olur mu emin degilim. Bu sebeple esimle kotu olmak istemem.

Bayramlarda eşini de tek gönderme yapabiliyorsan
Çünkü adamlar gittikleri gibi balon gibi şişirilmiş olarak dönüyorlar babamdan biliyorum
Ondan sonra bir ay kavga gürültü dirilti
Bu yuzden kusum gidip gelemeyeceğim gibi konuşma
Hatta eşin onlar hakkında konuşmaya kalkarsa bile izin verme
Ama şimdiden gelecek bayrama tur programi senin kendi ailenin yani gibi planlara başla bu sene biz yokuz fikrine şimdiden alıştır onları

Bayramlarda eşini de tek gönderme yapabiliyorsan
Çünkü adamlar gittikleri gibi balon gibi şişirilmiş olarak dönüyorlar babamdan biliyorum
Ondan sonra bir ay kavga gürültü dirilti
Bu yuzden kusum gidip gelemeyeceğim gibi konuşma
Hatta eşin onlar hakkında konuşmaya kalkarsa bile izin verme
Ama şimdiden gelecek bayrama tur programi senin kendi ailenin yani gibi planlara başla bu sene biz yokuz fikrine şimdiden alıştır onları

Benim babamda oyleydi:KK70:

Esim olaylara vakif ama annesi sonucta..

Hem biliyorum kadin oyle bi anlatiyoki bazi olaylarda icinde olmasam ben bile inanacagim diyorum:olamaz:

Cok kotu gercekten..

Siz elinizden geleni yapmissiniz. Ben de yaptikca daha fazlasi isteniyor. Hep bi huzursuzluk. Bu kadar zor olmamali :kızgın:

Bu kadar zor olmamalı evet :) koca dünyayı dar ediyorlar bize, sığamıyoruz birlikte. Yaşca büyük insanları, onların sohbetlerini çok severim. Isterdim ki güzel güzel geçinilsin, hayat tecrübelerinden faydalanalım, evlâdım geniş bir ailede büyüsün, eşim annesi yüzünden yanimda ezilip büzülmesin vs... ama olmayınca olmuyor işte

Back
X