Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

oooooo mükemmelll kaynanannn çok eli boll bi hatunmuşş cnmmm umarım böle devam ederr

tatlım sizin az kaldı benimkine daha 10 günden fazla var:84::84:

evet kırmızı papatya inşallah hep böle gider:))))))

10 gun dediğin ne ki duygum geçer geçer:)

evin tek gelini olacakmışım herşeyi düşünüyo kadın benim aklıma gelmeyen şeyler kadının geliyo sanki o evlenecek

amin kızlar amin şimdilik çok iyiyiz kayınvalidemle

duygum sen 10 gün diyorsun ama zaman uçak hızıyla geçiyo ben heyecandan öleceğim valla yaaa

öyle olsun yaaaa düğüne kadar uçak hızıyla geçsin.

sevgilim çabucak askere gitsin gerlsinnn sonra evlenelimmm minicik minicik çocuklarımız olsunnn

kızlar ayrıca mızıkçılık yapmak yok ekim ayında hepimiz sözlü birer bayan olucaz sanırımm ( inşallah)

herkes tektaşının resmini eklesinnn

evet sanıırm ben bi 10 yıl kadar ileri gittimm

sizin tahmini düğün ne zaman olucak cnm?

valla hemde nasıl arttı canımm hemde nasıllll

hersey hazır gibi de o gun ben nasıl hazırlancam bakalım kuafor sacım basım off cok sıkıntılı

benimde pazardı ama askımın o gun işe gitmesi gerekiyor mecburen cumartesiye aldık.. offf kızlar karar veremiyorum yaaa

o gun evde yaklasık 40 kişi olacak

sizce kuaforde sacımı makyajımı yaptırıp kıyafeti evdemi giyeyim

yoksa kıyafetide orda giyip tam takır hazır mı gireyim eve

annem o kalabalıkta napcagını sasırırsın... sen kuaforde hazırlan hatta son zamanlara kadar da eve gelme karsı taraf gelmeden biraz once gelirsin kalabalıkta eline ayagına dolasır millet bunaltır seni diyo

napsaaaam :44:

elbiseni rahat giyebilirsen evde rahat rahat giy evde rahat olamayacaksın bari kuafördeki zamanını rahat geçir ben öyle yapacağım ben saçımı manikürü yaptırıp eve gelirim kaç kere yaşayacağım böyle heyecanları ailemle güzel telaşları yaşamak varken bence annen haklı ama işini bitirince git eve kuafördeyken acaba evdekiler naptı bir aksilik oldu mu die düşünmektense eve giiiittttttttttttttttttt

inş kısmet olursa seneye bu zamanlarda balayında olacağız düğünü 1-2 eylül 2012 düşünüyoruz

ayyy cnm benim yaaa hayatınız hep balayı tadında geçer inşallahh

kurabiyemmmmmmmm heyecan doruktaa maşallah allah bozmasınnn

bencede annen haklı tatlım hem saçını yaptırdıktan sonra gyersen elbiseni makyajın saçın filan bozulabilir.

kuaförde git herşeyini. gelmelerine yarım saat 1 saat kala gelirsin eve son hazırlıklarını tamamlarsınn ama kuaföre kesinlikle çok geç gitme.

aceleye getirirsen içine sinmez modelin filan.

nasıl bişey yaptırcaksın saçına peki??

canım kuaförede giyin haızrlan rahatcaa çok geç te olmadan eve git.ne erken ne ge.. ayarla işte:)

yaa heycanım bi gidiyor yazılanları okuyunca tekrara heycanlanıyorum düşünmeye başlıyorum

hiç bilmiyorum canım.. acık bırakıp uclarına su dalgası yaptırabilirim abartılı bişeyler istemiyorum malum ev içinde oluyo aile arasında

bende elbiseyi sonra giyersem sıkıntı olur diye dusunuodum ama elbise alttan giyilebilio o yuzden bi skıntım yok sadece ev kalabalık olcak ya rahat rahat giyinebilirmiyim diye endişem var
bole ufak tefek seyler amma sorun oluyomus yaa

valla doru dısarda olsan ole dert var ama evdede kalabalık beni bunatır iki arada kaldım yaaa :18:

tırnaklarıma french yaptırcaktım ama kırıldılar kesmek zorunda kaldım.. napcam şimdi uzamaz da cumartesiye kadar :2:

sen nasıl yaptırcaksın canım

canım kuaförede giyin haızrlan rahatcaa çok geç te olmadan eve git.ne erken ne ge.. ayarla işte:)

yaa heycanım bi gidiyor yazılanları okuyunca tekrara heycanlanıyorum düşünmeye başlıyorum

evet o arayı iyi ayarlamam lazım kac gibi gelirler acaba

bendede heycan yoktu amaa dunden beri fenayım

canım tırnakların kırıldıysa siyahta elbise giyeceksin kırmızı oje sürebilirsin kısa tırnaklarda hoş duruyor ben seviyorum öyle çok yakıştırıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…