kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben atlattım Allahıma sükür herşey cok güzel gitti :)) Aileler kaynastı annemler cok beğendi karsı tarafı babamla hala konusmuyoruz bayramlasmak isteedim ona bile surat yaptı ama onlara karsı iyiydi neyseki. onlarda bizleri beğenmişler. elbise giydim sifon fusya rengi saclarım sarı ve fön cektim birde siyah rugan bilekten bağlı ayakkabılarımı giydim. sohbet havasında geçti. Allah tamamına erdirsin dediler bizim için.Erkek arkadasım cok heyecanlıydı herkes beni cok beğendi. Babası yanına oturttu. Toplam 7 kişi geldiler. menüde ise :
mercimekli köfte
kıymalı su böreği
peynirli kol böreği
baklava
sarma dolma
zeytinli mülföy
elmalı mülföy
ve cikolata ikram ettik.
çay içtiler kahve yapmadık kalktılar. sorduk ama kalkalım artık dediler.
cok sevindiler mutlu oldular bizide davet ettiler en yakın zamanda gelin dediler. siz n zaman müsait olrsanız dedim. anneside o zaman bi iki hafta içinde buyrun arayayım ben sizi dedi. iadei ziyarette bulunacağız. Sonrası Allah kerim. erkek arkadasım bi kere daha asık oldm hayatım utanmasam isteyecektim direkt babama söyleyip dedi.
Hersey o kadar güzeldiki. kız kardeside servise kalkıp yardm etti o kadar otur dememe rağmen durmadı. Allah sizlerede nasip etsin bu mutlulugu. Ailesi mutluluktan uuyuyamamıs. Cok yakısıyorlar dediler. Allahıma sükürler olsun. Cok mutluyuz. :)))
Bu cumada doğum günüm eğlenceye gideceğiz hemde kardesi sözlendi onun sözünü kutlaayacağız.

veeeeee ailem sözlenmeyi kabul etti :)))