Bayramdan sonra nisani atmaya karar verdim

demet1980

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
143
122
53
İstanbul
Kizlar cok sinirliyim. Nisanlimla ben yurtdisinda calisiyoruz. Bayram nedeniyle bunun arkadaslari geldi. Biri evli cift, digeri bekar arkadasi. Bir haftadir buradalar. Insan bni de cagirmaz mi? Tanistirmaz mi? Nisanlim tam bir odun, her gun mesaj atiyor buraya gittik sunu yaptik vs. Neymis ben katilirsam bekar olan arkadasi kendini cok yalniz hissedecekmis. Boyle sacmalik duymadim. Arkadaslarin gidene kadar gorusmeyelim, sonra da gorusur muyum muamma dedim. Artik ne hali varsa gorsun

Hadi sevgili olsanız neyse de ( ki bence o zaman da çağırmalı ) nişanlıyken neden çağırmasın.Uzun süreymiş bir de.Bir gün falan olsa belki...1 haftada insan en azından bir kere çağırır...Kırılmakta haklısın ama bundan daha büyük sorunlar yoksa ayrılmak için erken bir karar sanki...

Bence benden utaniyor canim. Su an cok sinirliyim ama biraz daha sakinlesince ciddi ciddi dusunucem ayrilmayi. Evlenip basimi yakmak istemiyorm

Kizlar cok sinirliyim. Nisanlimla ben yurtdisinda calisiyoruz. Bayram nedeniyle bunun arkadaslari geldi. Biri evli cift, digeri bekar arkadasi. Bir haftadir buradalar. Insan bni de cagirmaz mi? Tanistirmaz mi? Nisanlim tam bir odun, her gun mesaj atiyor buraya gittik sunu yaptik vs. Neymis ben katilirsam bekar olan arkadasi kendini cok yalniz hissedecekmis. Boyle sacmalik duymadim. Arkadaslarin gidene kadar gorusmeyelim, sonra da gorusur muyum muamma dedim. Artik ne hali varsa gorsun

Çok saçma..
Hiç değilse bir kere tanıştırmak adına çağırmalıydı..
Evli olsanız ne olacaktı peki?

Kırgınlığınızı ve şüphelerinizi açık açık konuşun bence nişanlınızla..

sinirli olduğunuz için ayrılırım diyorsunuz.. karşınıza alıp konuşmalısınız. söylediği neden gerçekten çok saçma.. peki diğer evli çiftde var sonuçta onlar olunca bunlar yanlız hissetmiyor mu kendisini.

Yani tamam çok haksız, sizi de çağırmalıydı ama nişan böyle bi sebepten atmak saçma olmaz mı?
O kadar emek var, çaba var.. Hadi onu da geçtim sevgi var..
Bilmiyorum ama bana sizin düşünceniz, nişanlınızın davranışından daha saçma geldi..

Bence benden utaniyor canim. Su an cok sinirliyim ama biraz daha sakinlesince ciddi ciddi dusunucem ayrilmayi. Evlenip basimi yakmak istemiyorm

O zaman nerede olduğunu bir şekilde öğren ve git yanlarına.Kendini tanıştır,gayet kendinden emin tut nişanlının elini.Sohbet et gülümse.Bakalım ne diyecek sonrasında...

İçinize kurt düşürücem biliyorum ama, bekar arkadaşıyla çapkınlığa gitmiş olmasın ?

evlı çift de var dıyorsun o kadın yalnız kalmsın dıye senı özellıkle cagırmalıdı bu işte bir iş var bence onlar nasılsa arkads 3 erkek takılsın sızde 2 bayan yanlarında takılın ne var bunda o bayan ortamı bozmuyorda sen mı bozcaksın

öncelikle herkese hayırlı bayramlar.

demet1980 bi sakin ol bi empati yap.

senin böyle bir durumun olsa sende nişanlın gibi yaparmıydın?ayrıca seni kıskanıyor da olabilir.öfkeyle kalkıp zararla oturma.

çok alındıysan alındığını söyle ve 1 saatlikte olsa tanışmak istediğini dile getir.evlendikten sonra da tekerrür etmeyeceğine ikna etsin.o çok önemli.

ben anormal bir durum göremedim açıkcası.

Son düzenleme:
Sadece tanıştırmak için dahi olsa seni çağırması o ortama dahil etmesi gerekirdi bence.
Hepsini geçtim gelen kişilerin hepsi erkek değil ya bir bayanda var senin gelmen kadar doğal bir durum yok yani.
Bnece de düşüncesizlik yapmış.Beni öenmsemediğini düşünrdüm arkadaşalrıyla aynı ortama katmayarak.
Bence sen nişanı atmadan önce konuşmayı dene açıklamalarını dinle seni tatmin etmrzse bu konuşma ona göre adım atarsın.

pek normal degil bencede
ama hemen fevri olma
iyice ögren bunun sebebini cünkü baska birsey olmali bence
sonucta orda evli bir cift var zaten
ve kizmakta cok haklisin

neden utansın ki senden...
öyle şaçma şey mi olur....
arkadaşı tek kalacak diye seni çağırmıyomuşmuş...
bahane bu..
mutlaka öğren aslını astarını..
hatta gün içinde mesajlaşırken sor nerede olduğunu kalk git bakalım kimmiş o senden sakladığı insanlar....

ben olsam yanlarına giderdim.....çünkü söyledikleri çok mantıksız .....ordaki bayan neden üç erkeğin huzurunu bozmuyormuş herkes çift değil....giderdim herhalde

nişanlınız çok saçma bir bahane ortaya sürmüş,
nişanlısı olarak sizi yanında götürüp tanıştırmalıydı:26:
ne demek arkadaşı yalnız kalmasın?
arkadaşını düşünüyor ama sizin üzülüp kırılacağınızı düşünemiyor,

:26:benden utanıyor demişsiniz, ne açıdan sizden utanıyor?

Bencede nisanlin cok haksiz... Sonucta orda bir kadin daha var.. Senide yaninda götürmek mecburiyetinde.. Valla ben kiyameti coktan koparmistim!!
Nisanlina sorsana, sen aynisini ona yapsan ne yapardi??

Bunuda yanlis anlama.. Nisani atmak istiyorsan, niye bayram sonrasini bekliyorsun? Madem atacaksin, hemen at!! Yani ben öyle yapardim eger kararimda eminsem!! ;)

Hey Allahim yaa... Bahaneye gel! Boyle seyler okuyunca erkek milletine daha bi uyuz oluyorum. Findik kadar akillariyla insani aptal yerine koymaya calismiyolar mi :47:
O sevgili arkadascigi kendini yalniz hissedebilir diye seni goturmeyecek kadar "dusunceli" nisanlin, bu durumda senin kalbinin kirilabilecegini, kendilni degersiz hissedebilecegini dusunemiyor. Ne ironi!!!

Tatlım ,sen bu gelen arkadaşları daha önceden tanımıyorsun anlaşılan ........

ne malum o yalnız arkadaşın bir bayan olmadığı ,ne malüm o gelen çiftin normal bir arkadaş olduğu ............

hergün neler okuyoruz,internetten tanıştığı farklı bir arkadaşlık olmasın ,bence sen bunu bir takip et uzaktan bak gelenler kimmiş

hadi o veya bu siz nişanlısınız, böyle bişi olması söz konusu olmaz insan sevgilerini bile ailesiyle kuzeniyle tanıştırıyor değil arkadaşlarıyla

ayrılırdım ben olsam ,bu gizli saklılık neden elbet var bir çapanoğlu ...........

Back
X