Bayramdan sonra nisani atmaya karar verdim

Nisanlinin davranisi bana da anormal geldi. Bu sebepten nisan atmayi dusunmek de bir o kadar anormal. Ama sen de hemen "benden utaniyor" demissin. Senden utandigini dusunuyorsan, iliskinizin temelleri saglam degil demektir. Bunlari coktas asmis olmaniz gerekirdi nisanli olarak, nisanin sonu evlilik sonucta. Iliskiniz bu kadar zayifsa, boyle pamuk ipligine bagliysa zaten er gec ayrilirdiniz.

bu konu çok ilgimi çekti. eşime sordum. Nişanlıyız, arkadaşların geliyo, sen beni çağırmıyosun gezmeye giderken, sence bu durum normal mi dedim. 'Eğer seninle gerçekten evlenmeyi düşünmüyosam normal' dedi :30:

Haklısınız kızmakta ama bencede önce konuşun bi bakalım sorun neymiş derdi böyle davranıyormuş. :57:

Eğer 3 erkek olsalarda haklı diyecektim. Kaldı ki biz daha sevgiliyiz en yakın erkek arkadaşı da gelse seni tanıştırmayı çok istiyorum der, özellikle çağırır beni. Yanlarında bayan varken nebileyim tuhaf geldi.

Ama bi'örnekte benden hemen kötüye çekmeyelim. Benim 10yıldan fazladır görüştüğüm arkadaşlarım var taa ilkokul birden ve şu an üni 4.sınıfım. Bu arkadaşlarımdan birisi erkek 3ümüz buluşur sohbet ederiz, fal bakarız, o ilişkisini anlatır biz kızı boğma be vs gibi akıl veririz. 3 yakın arkadaş muhabbeti. Bir süredir erkek arkadaşım kıskanıyor. Tanımıyorum ya ben de gelicem buluşmalara ya da sen de gitmeyeceksin diye. Ama şimdi gelse çok samimiyetsiz bir ortam olacak çünkü 3 dost muhabbeti kasılacak ister istemez diğer iki arkadaşım tanımıyor haliyle özellerini açmayacaklar. Böyle diyorum çünkü senede toplasan 3 kere buluşabiliyoruz farklı şehirlerde okuduğumuz için her hafta buluşsak bu düşünce tabii ki olmaz kafamda...
Nitekim gelecek sevdicek çünkü ben de bozulur, kıskanırdım koz veremem eline:9: Gelsin de biraz, arkadaş ortamında saçmalayıp, herkesi güldüren sevgilisinin şapşallıklarına biraz daha tanık olsun:52:

Yani ne sevgilimden utanıyorum, ne az seviyorum, ne de önemsemiyorum gibi bu durum yok:17:

Neden benden utandigini dusunuyorum cunku iki yas buyugum, tipimi begenmiyor da olabilir. Biraz ailesinin zorlamasi ile evlenmis olabilir. Evet ben de emin degilim, simdi mesaj atmis hal kizgin misin, musait olunca ariycam, lafa bak musait olunca...Okuz geldi okuz gidecek

Bayramdan sonra atmak istememin sebebi de kimsenin canini sikmak istemiyorum bayramda.

birincisi 2 yas buyuk olmaniz cok buyutulecek abartilacak bir durum degil
ikincisi cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir tipinizi kuafore giderek duzeltebilir magazaya giderek giyiminize daba dikkat edebilirsiniz ki bunlar hic sorun edilecek tarzda seyler olmamasi lazim sonucta sizi boyle gormus boyle begenmis
ucuncusu odun oldugu bir gercek ben olsam demekten nefret eden biri olarak konunuz karsisinda kayitsiz kalamadim ben olsam birakirdim cunku evlendikten sonrada esim cok ilgisiz vb tarzinda bir konu acmaktansa gec olmadan halletmek en iyisi

Kizlar cok sinirliyim. Nisanlimla ben yurtdisinda calisiyoruz. Bayram nedeniyle bunun arkadaslari geldi. Biri evli cift, digeri bekar arkadasi. Bir haftadir buradalar. Insan bni de cagirmaz mi? Tanistirmaz mi? Nisanlim tam bir odun, her gun mesaj atiyor buraya gittik sunu yaptik vs. Neymis ben katilirsam bekar olan arkadasi kendini cok yalniz hissedecekmis. Boyle sacmalik duymadim. Arkadaslarin gidene kadar gorusmeyelim, sonra da gorusur muyum muamma dedim. Artik ne hali varsa gorsun

Ne alakasi var ki?

bence haksizlik ediyor sana,sonra birde güzel güzel anlatiyor mu?

benim esiminde bir evlenip bosanan en yakin arkadasi olan var ama biz daha cikiyorken 7-8 aylik falan cafede bulustuk tanistirdi...

ve simdide tamam esime bazen diyor yok ben sizi yanliz birakayim vs,ama demem o ki esim beni dis kapinin dis mandali gibi görmedi,görmüyorda....

canim ya ben olsam var ya bende cok kizarim:41:

Eeee peki evlenince bu nasil olacak?sen evde oturacaksin onlarda gezip tozacak mi?

tepkini göster,sineye cekme!

Erkekleri biz elimize alalim onlar bizi degil....cünkü biz kadiniz biz cok farkiliyiz.....Cennet niye acaba ayaklarimizin altinda? cünkü biz özeliz...

bu konu çok ilgimi çekti. eşime sordum. Nişanlıyız, arkadaşların geliyo, sen beni çağırmıyosun gezmeye giderken, sence bu durum normal mi dedim. 'Eğer seninle gerçekten evlenmeyi düşünmüyosam normal' dedi :30:

ama bir arkadasi evli ve esinide beraber getirmis...

o zaman o adamin eside gelmeseydi.

ben olsaydim aksine derdim aaa ne güzel kizlarda tanissinlar arkadas olsunlar,hem o adamin eside yanliz kalmamis olur 3 erkegin arasinda...

ben ama senin ne demek istedigini anliyorum,sirf erkekler bulussaydi bu durumda derdik ok tabi insan evlenmek istedigi kizi öyle erkek ortamina sokmak istemez ama.....bu durumda farkli...

Normal mi dedi??? Ama orda evli bir cift var (nisanlisinin söyledigine göre), yani bir bayan daha var.. Onu da söylediniz mi esinize???
Bence Cok sacma..

Benim esim sadece ERKEK arkadaslariyla bulusdugunda beni cagirmazdi, simdide yapmaz... Ama arkadaslarindan biri sevgilisini, nisanlisini yaninda getirmisse, beni de alirdi.. budur normal olan..

Normal mi dedi??? Ama orda evli bir cift var (nisanlisinin söyledigine göre), yani bir bayan daha var.. Onu da söylediniz mi esinize???
Bence Cok sacma..

Benim esim sadece ERKEK arkadaslariyla bulusdugunda beni cagirmazdi, simdide yapmaz... Ama arkadaslarindan biri sevgilisini, nisanlisini yaninda getirmisse, beni de alirdi.. budur normal olan..

eşi demişki seninle evlenmeyi düşünmüyor olsaydım yani seni oyalıyor olsaydım normal olurdu bu sekilde davranmam yanlış anlamışsın cnm

Ay pardon yanlis okumusum:30:

nil11 arkadain baska bir arkadasi uyarmasi sonucu bende tekrar okudum yazdigini:1:

Bugun senden utanan evlenince utanmayacak mi?

Ailesinin zoruyla demissin... Nasil nisanlandiniz siz?

Tipini begenmedigi gibi bir dusunceye de kapilmissin... Bu kadar suphe varsa bir iliskide bence evlenmek daha buyuk sorunlara neden olur.

Arkadas arkadasa takilabilirler ama en azindan tanistirsaymis

Merhaba,

Nisani bozdum. Nisanlimla konustum, henuz evlilik konusunda net dusunemdigini, biraz daha zamana ihtiyaci oldugunu, islerin dogal sekliyle ilerlemesini istedigini soyledi. Benimle ilgili kafasi net degilmis, nisanlilik tanisma evresi dedi, evleniriz veya evlenmeyiz bunu zaman gosterecekmis. Nisani bozuyorum dedim, hala diyor ki gorusmeye devam edelim belki kafam netlesir. Cok moralim bozuk.

Hakkinda hayirlisi olsun.
Daha once yorum yapmasamda konuyu okumustum.
Sizi evli arkadasiyla ve esiyle dahi tanistirmamasi garip gelmisti bana.
Demekki kafasinda gel gitler yasiyormus.
Evlilik bu cocuk oyuncagi degil.
Nisanda evlilik hazirliginin yapildigi bir surec.
Nisanlanmadan once dusunecekti, kararini tartacakti.
Temeli bastan saglam olmayan bir iliskiymis, simdiden durumun netlesmesi inan daha iyi oldu.
Seninde seni yanina yakistirmadigini dusundugun bir adamla isin olmamali.

Merhaba,

Nisani bozdum. Nisanlimla konustum, henuz evlilik konusunda net dusunemdigini, biraz daha zamana ihtiyaci oldugunu, islerin dogal sekliyle ilerlemesini istedigini soyledi. Benimle ilgili kafasi net degilmis, nisanlilik tanisma evresi dedi, evleniriz veya evlenmeyiz bunu zaman gosterecekmis. Nisani bozuyorum dedim, hala diyor ki gorusmeye devam edelim belki kafam netlesir. Cok moralim bozuk.

yani 'ben seninle evlenmeyi düşünmüyorum ama boşta gezmek de istemiyorum.yeni birini bulana kadar bana eşlik et ben sonra tekmeyi basarım' demek istemiş.

moralini bozma,koy tavrını,emin ol kendine güvenin gelecek.

Isin garip tarafi ben guzel bir bayanim, onunla neredeyse ayni boydayiz topuklu ayakkabi dahi giyemiyorum, kilolarimizda esit sayilir o cok zayif. Ustelk cok iyi bir universiteden mezun oldum, cok iyi bir isim, iyi bir ailem var. Cevremde benimle gorusmek isteyen iki uc insan daha var, bunu da biliyor. Cumartesi gunu biriyle bulusucam dedim, hala bana nereye gideceksiniz diyor. Deli midir nedir, cozemedim. Sanane nereye gideceksek gidelim, onunla da gorus benimle de arada gorus dedi. Demek ki benden hic hoslanmamis, cok garip

Back
X