Bayramdan sonra nisani atmaya karar verdim

Isin garip tarafi ben guzel bir bayanim, onunla neredeyse ayni boydayiz topuklu ayakkabi dahi giyemiyorum, kilolarimizda esit sayilir o cok zayif. Ustelk cok iyi bir universiteden mezun oldum, cok iyi bir isim, iyi bir ailem var. Cevremde benimle gorusmek isteyen iki uc insan daha var, bunu da biliyor. Cumartesi gunu biriyle bulusucam dedim, hala bana nereye gideceksiniz diyor. Deli midir nedir, cozemedim. Sanane nereye gideceksek gidelim, onunla da gorus benimle de arada gorus dedi. Demek ki benden hic hoslanmamis, cok garip

bak işte,şimdi büyük hata yaptın:27:

ne zaman konu sahibi eşinden,sevgilisinden bahsederken ,ben güzelim,okulum iyi,işim iyi derseeee

vay sen hep kendini üstün görmüşsün belli,adamı ezmişsin de ondan yapmış bütün bunları diye hücum ederler üstüne

benden söylemesi:27:

ayrıca adam midesizin teki,arayıp sorma bile bir daha

Demek istedigim iyi ozelligim cok, ustune fiziki olarak ondan ustunum. Ama begenmemis yapacak bir sey yok, sadece cok garip yasadigim sey, kafasinda ne var cozemiyorum.

Merhaba,

Nisani bozdum. Nisanlimla konustum, henuz evlilik konusunda net dusunemdigini, biraz daha zamana ihtiyaci oldugunu, islerin dogal sekliyle ilerlemesini istedigini soyledi. Benimle ilgili kafasi net degilmis, nisanlilik tanisma evresi dedi, evleniriz veya evlenmeyiz bunu zaman gosterecekmis. Nisani bozuyorum dedim, hala diyor ki gorusmeye devam edelim belki kafam netlesir. Cok moralim bozuk.

Nişanlılık tanışma evresi değil evliliğe atılan ilk adımdır. Evlilik düşüncesi netleşmeden bi insan nişan yapmamalı bence. Ha insanlık hali uyuşmamazlık olur ayrılabilir çiftler ama başından olursa olur olmazsa ayrılırız mantığıyla yapılan nişanın iki tarafa da bi hayrı yoktur.
Hakkınızda hayırlısı olsun bana böylesi daha iyi olmuş gibi geldi.

Sanirim ailesi istedi boyle olmasini, bilmiyorum. Tanisma evresinde de her zaman soguktu. Evlilik teklifi olesineydi. Kendimi agirdan hic satmadim hep ben yon verdim, geldigimiz nokta bu.

Nişanı attığınızda bile oralı olmamış..

Hayırlısı olmuş bence, böyle biri evlenmekten kurtulmuşsunuz..

Neden sizi çağırmadığı da gayet aşikarmış, aslında o kafasında bitirmiş bile..

Hepsini okumadım ama göz gezdirdim.
"Ben utandığı için" yazmışsınız.
Ve nişanı atmışsınız.
Emin olun, içinizde hiç şüphe olmasın ki en doğru kararı verdiniz.
Size, sizden utandığını hissettiren bir adam asla mutlu edemez sizi.
Çok kaba ve iğrenç bir durumda kalmıştım ben de. "Utanmak" adı altında aşağılanmıştım resmen.
Ve bunu yapan bir insan, asla değişmez. Eğer devam etseydiniz tüm ilişkiniz boyunca buna maruz kalacaktınız.
Karşınızdaki insan sizi olduğunuz gibi kabul etmediği ve sizden utandığını hissettiğiniz sürece,
mutluluk ve huzur asla yok. Olmaz da.
Umarım doğru kişiyle en kısa zamanda karşılaşırsınız. Sevgiler.

Yol yakınken dönmüşsünüz.
Zaten kimsenin size "benden utanıyor" gibi bir his hissetirmesine hayatınız boyunca izin vermeyin.
Bence Allah'ın sevdiği kulluymuşsunuz görüp,mantıklı karar verebilmişsiniz.

hakkınızda hayırlısı olsum arkadaşım demekki hayırlı degilmiş yol yakınden ayrılmıssınız ayrıca sizi oraya çağırması gerekirdi sonuçta orda bir bayan daha var bahanesi çok saçma olmuş belki oda ayrılmak istiyor olabilir nasıl bir bahane bulurum diye onu düşünmüş olabilir neyse siz gerekeni yapmıssınız umarım hayatta çok mutlu olursunuz hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun hayırlı degilse olmasın

Nişanı attığınızda bile oralı olmamış..

Hayırlısı olmuş bence, böyle biri evlenmekten kurtulmuşsunuz..

Neden sizi çağırmadığı da gayet aşikarmış, aslında o kafasında bitirmiş bile..

benim eşim söylemişti zaten :51: demek ki bu erkeklerin kafası hep aynı çalışıyor.

Dengesiz, ruh hastası, ne demek " onunla da görüş, benimle de görüş"..

Hayırlısı olmuş bence de. Allah yolunuzu açık etsin...

Daha iyisinin gelmesi için onun gitmesi gerek zaten :)

Dengesiz, ruh hastası, ne demek " onunla da görüş, benimle de görüş"..

Hayırlısı olmuş bence de. Allah yolunuzu açık etsin...

Daha iyisinin gelmesi için onun gitmesi gerek zaten :)

Merhaba,

Nisani bozdum. Nisanlimla konustum, henuz evlilik konusunda net dusunemdigini, biraz daha zamana ihtiyaci oldugunu, islerin dogal sekliyle ilerlemesini istedigini soyledi. Benimle ilgili kafasi net degilmis, nisanlilik tanisma evresi dedi, evleniriz veya evlenmeyiz bunu zaman gosterecekmis. Nisani bozuyorum dedim, hala diyor ki gorusmeye devam edelim belki kafam netlesir. Cok moralim bozuk.

Bence o tam olarak ne istediğini bilmiyormuş canım.
Evlensen dahi bu emin değilimler devam eder seni yıpratırdı.
Moralini bozma sen hayırlısı olsun hakkında.

İsabet olmuş ayrılmanız . . . :ssz:

Sizi sırf arkadaşı kendisini yanlız hisssetmesin diye yanına çağırmayan kişiyle bir ömür geçmezdi :ssz:

Yolunuz ve bahtınız açık olsun . .

Isin garip tarafi ben guzel bir bayanim, onunla neredeyse ayni boydayiz topuklu ayakkabi dahi giyemiyorum, kilolarimizda esit sayilir o cok zayif. Ustelk cok iyi bir universiteden mezun oldum, cok iyi bir isim, iyi bir ailem var. Cevremde benimle gorusmek isteyen iki uc insan daha var, bunu da biliyor. Cumartesi gunu biriyle bulusucam dedim, hala bana nereye gideceksiniz diyor. Deli midir nedir, cozemedim. Sanane nereye gideceksek gidelim, onunla da gorus benimle de arada gorus dedi. Demek ki benden hic hoslanmamis, cok garip

yuh artık ya ne demek o öyle hem onunla görüş hemde benimle görüş aman aman uzak dursun böyleleri çok çok iyi yapmışsın ayrılmakla keşke en başından olmasaydı ama olucağı varmış demekki

Merhaba,

iyi yapmışsınız.görüldüğü gibi zaten bekar arkadaşı yalnız kalırmış,bla bla..bunlar bahaneymiş.bayramda bence farklı bir programı varmış.o söylediği şey yalan.görüşmeyin sakın.

Tatlım ,hayırlısı olsun :nazar:

Nişan ,evliliğe karar aşaması değildir ,evliliğe karar verilince nişan yapılır düğün hazırlığı yapılır ,:ssz:

Seni oyalamaya kalkmış ,kötü bir durum bu seni böyle kandırmasına izin verme ,

İnşallahiyisi çıkar önüne :46:

Yani dogru diyorsunuz, tabi ki ben beni sevmeyen bir insanla birlikte olacak degilim ama yine de moral bozucu bir durum. Yani mesaji su demek ki bana seviselim ama evlenmeyelim. Sen sevisebilecegim bir kadinsin ama evlencegim kadar iyi degilsin. Hey allahim ya, bunu facebookumdan silsem cok mu ergen hareketi olur? Yoksa bu saygisizlik sonrasinda silmeli miyim konusuna takildim.

Su an silmedim, sanki ben de onu sallamiyormusum havasindayim gercekten de sallamiyorum sadece bu kadar degersiz olmak bir insanin gozunde canimi sikti.

Faceten silmek komik bir tepki bence. Bir insan digerini gercekten onemsemiyorsa, o yokmus gibi davranir, dursun faceinde. Sen hayatini yasa

Back
X