- 5 Mart 2007
- 3.864
- 3
- 683
mrb arkadaşlar.benim sorunum görümcemle..2 görümcem var küçük olan benle yaşıt bekar.3 senedir evliyim 3 senedir hiç diyaloğumuz olmadı kendisiyle..evlendim evleneli hep soğuk davrandı bana.evlerine giderim bana bi hg bile demez.büyük görümcemle aram çok iyiydi her zaman.onlarla farklı şehirlerdeyim ben.her zaman ararım kendisini.en az 1 saat telde konuşurduk.kısacası çok severdim kendisini.bunuda herkes bilirdi.takiii bayrama kadar.arefe günü ilk kez tartışma yaşadık.saat akşam 11.eşimin uykusu gelmiş.o andada arkadaşımla konuşuyodum telde.daha 1 dk bile konuşmadan eşim orda lafı soktu bana herkesin yanında.işte ben yatağı açim,annem sersin bende yatim diyo.bana baka baka söylüyor bunu.bende orda parladım.biraz bağırdım.büyük görümcemde orda bana bağırma diye bağırdı.bende bağırırım dedim.o bana bağıramazsın bende ona bağırırım diye inatlaştık orda.kocam değilmi bağırırım.senide görüyoz bağırırken felan dedim.sesi çıkmadı.neyse kaynana çarşafı getirmiş yatağı serecek.görümcem anne bırak herkes kendi yatağını sersin dedi.ki ben 3 senedir kaynanama bir kez bile yatağımı serdirmemişim.o gece böyle bir olay yaşandı.ertesi gün kaynana fenalaştı.hastaneye götürdü eşim.anjiyo oldu 1 gün hastanede yattı.eşim,kayınbaba,kaynım felan hep yanındalar.eşim anlatıyor doktor dün akşam sen bişeye üzüldünmü demiş.kaynanamın hasta olmasını eşim dahil benden bildiler.söylemediler ama hepsi tavırlarından bunu belli ediyordu.eşim bile bana nasıl bakıyordu.eşim hastanede kaldı o gece.ben evde görümcelerle ve eltimle tek kaldım.gündüz eltimle oturuyoruz bana geldi kalk çay koy dedi.tamam dedim.çayı koydum.3 kez yanıma gelip çay noldu deyip durdu.yine aynı gün 1.5 yaşında kızım var mutfağa gidip duruyor.görümcem bağırıyor şu çocuğunu al diye.o gün hiçbiri yüzüme bile bakmadı.eltime soruyor şunu bunu istenmi diye beni hep es geçiyor.bayramın ilk günü annemlere bile gitmedim.onca şeye rağmen yanlarında durdum.kayınbabam aynı keza yüzüme bile bakmaz.artık o eve gitmek içimden gelmiyor.eşim geldiğinde çok dolmuştum anllattım herşeyi.bundan sonra seni zor görürler dedi.inanın hiçbirisine bugüne kadar bi saygısızlığım olmadı.ne dedilerse hep sustum.yeni yeni karşılık veriyorum artık.sustukça üstüme geldiler çünkü.kısacası bayram burnumdan geldi.kusura bakmayın çok uzun oldu.yeter bu kadar uzun anlatmaya kalksam bitmez.sadece içimi dökmek istedim.çok doldum çünkü.