Meraba arkadaşlar yeni katılıyorum sohbete ama kocaman ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh diyorum.Evlenince eşimin memleketine geldim 4aydır evliyi ve kayınvalideyle aramızda iki apartman var.Hergün gidiyoru gitmesem hemen arıyor bahaneler bulup eve geliyorum ama kadın oyle bişey ki elinden gelse kapının önündeki dükkana bile birlikte gidelim diyecek.Tabi bide görümcem var.Evli 15dk uzaklıkta 2tane felaket yaramaz çocugu var ve çok rahat gelince bırakıp rahatına bakıyor.2günde bir annesinde gelince hemen arıyo ben geldim gel ya kahvaltıya geliyo sabahın köründe yine arıyor.Daha yatıyorum diyincede aaa geldik oglum yengemi görecem diye tutturdu diyip duruyo.Eşimin bi cumartesi pazarı var.Onda bile gelin diyorlar.Bu bayram dayanamadım artık eşime çıkıştım.Oda ablalara fazla gitmiyoruz ondan dedi 3gece ust uste birlikteydik bu yeter biraz rahat bırakırlar dedim dun sabah 9da aradı annemlerdeyiz oglum yengemi görecem diyo dedi bende kahvaltı yapıyoruz dedim halbukı kahvaltıyı yapmış çay içerek eşimle sohbet ediyorduk.Tabi daha sonra eşime soylendim 3gundur birlikteyiz hala gelin diyo bunun gitmemekle alakası yok soylendim durdum.Tabi geç gittik ozamanda gitmişlerdi.Akşam kayınvalidelere gittigimizde surat yaptı beklediler beklediler gelmediniz geç geldiniz onlarda gitti dediler bende eşimde sesimizi çıkartmadık.Yeter ama artık çok rahat biriydım geldim hergun hergun gidiyorum eşii kırmamak için ama çok bunaldım artık.Gitsem bir türlu gitmesem bir türlü.Gitmem ama eşime kıyamıyorum.uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ne yapacam arkadaşlar bişey soyleyın böyle giderse eşimle arık ben huzursz ldugmdan dolayı aram bozulacak gitme arada git demeyın başka çozumler soyleyın........................