Bayramları sevmiyorum, Çünkü ......

durumunuza üzüldüm arkadaşım ama olupta kıymet bilmeyenlere ne demeli eşi yüzünden yada kendi misafirleri yüzünden ailesi ile biraraya gelemeyen birçok insan var şükretmek lazım kendi çocuklarınızla ilerde yaşarsınız dilerim

Konu 2007 de açılmış.

Çok merak ediyorum valla bu konuları nasıl çıkartıyorsunuz müzeden arama mı yapıp şu konuya mesaj yazsam mı yapıyorsunuz ne bilim ben :delphin:

seni oyle iyi anlıorum ki..bende bayramlardan nefret edorum su 2 yıldır. canım annemı kaybettıkten sonra yuzum hiç gulmedı bayramlarda olsun dıer gunlerde olsun.ama sen ewladına ole bı baglan kı.arkadasımızında dedıgı gıbı onla yasa ılerde..yasayamadıklaını.senı ınan çok iyi anlıorum canım..hiç kolay degıl.

canım şükretki eşin ve çocukların var onlarda olmasaydı ne yapardın düşünsene ana baba yeri ayrı ama seninde kaderin buymuş eşine ve çocuklarına sıkı sııkı sarıl..eşinde senin gibiymiş birbirinize çok sıkı sarılıp destek olmanız lazım..allah yardım etsin

bende 2005 yılından sonraki bayramları sevmem çünkü babamı kaybettim ilk işim uyanınca onun elini öpmekti çok duygulanırdım boğazıma bişeyler otururdu sanki babamında gözleri dolardı daha bi şefkatli olurdu ama 5 senedir yok o nedenle sevmiyorum bayramlarııı

Bugün bayram ve bende bayramları hiç sevmiyorum bizim akrabalarımız annem ve babam çok şükür sağ ama annem çalıışıyor bayram günü bile ve babamda aynı. zaten akrabalardan çoğu ile dargınız dargın olmadığımız akrabalarda eksik aramak için geliyor bize bende perdeleri çekiyorum kimsenin gelmesini istemiyorum bayramları artık hiç sevmiiyorum keşke böyle olmasaydı keşke akrabalarımı sevseydim biraz kaynaşık olsaydım diyorum ama umarım benim çocuklarım akrabaları ile güzel bayramlar geçirir

Allah başımızdan eksik etmesin sizlere de sabır versin.

Back
X