- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi bendeuyeolcam
Aynısını düşündümVerseydin bakalım nasıl susturuyor. Susturamayınca kendileri mort olacaktı, sen de lafı çaaaat koyacaktın: hani anne ne oldu, neden susturamadın çok biliyordun da?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynısını düşündümVerseydin bakalım nasıl susturuyor. Susturamayınca kendileri mort olacaktı, sen de lafı çaaaat koyacaktın: hani anne ne oldu, neden susturamadın çok biliyordun da?
Yok yok tek degilsiniz emin olunBir de "hayırsız evlat" muamelesi gördüm mü ohhh keyfime diyecek olmuyor.
Kendilerini otorite sanmaları demek ki her annede var.
Içim rahatladı.
Bir ben kavga ediyorum sanıyordum.
Gerçi kavga da denemez ya.
"Tamam yavrum zaten ben ne bilirim ki ben cahilim"le sonuclanan bir çeşit monolog, bir çeşit duvar-insan ilişkisi.
Ama böyle böyle kabullenecekler.
Sizi daha 15-18 aylık köpek dişleri ve azılar bekliyorneyse geçecek bu dönem hem bebeğe hem aileye stres yaşatır zaten yapacak birşey Yok.
Benim kayinvalidem de benzer bir bomba patlattı. Biraz daha gücüm olsa aslinda bende kalırdı ben bakardım dedi. 11 aylık bu arada kızım. Ben de gayet ciddi hiç bırakır mıyım ya dedim. Bu sefer gülerek niye ben sana oglumu bırakıyorum ama dedi. Dedim aynı şey mi senin oğlun 36 yaşında. Hayret birşey yanı. Ağlayınca da ver ben sustururum diye almaya çalışıyor. Vermek istemiyorum çünkü kizim zaten başkasında durmaz. Ayrıca annesini isteyen bir bebek annesine verilir bu kadar net. Hava soğuk mesela bu benim yanımda yatsa iyice ısıtirdim diyor sitemlı şekilde. Sanki ben ısınmasını saglayamiyorum. En cok beni seviyor bakisindan anliyorum diyor ama kizim onda pek durmaz. Hayir sevsin ben ona birsey demiyorum ama illa oyle olmadigi halde hep birsey gozume sokma cabasinda ve yaris yapiyor. Ben kv ile ne çok samimiyim ne soğuk. Belli bir mesafe var. Sözün kısası hepsi ayni cins galiba. Yalniz degilsiniz :) Tabi her gelin aynı olmuyor bir gün tersime gelecek ama ne zaman. Takmamak lazım. Kocasından ilgi göremeyen kadınlar bir süre sonra onu devreden çıkarıp oğlunun ilgisine veriyor kendini. Oglunu kıskanıyor. Denge şaşarsa çok zor idare etmek.
Benim kayinvalidem de benzer bir bomba patlattı. Biraz daha gücüm olsa aslinda bende kalırdı ben bakardım dedi. 11 aylık bu arada kızım. Ben de gayet ciddi hiç bırakır mıyım ya dedim. Bu sefer gülerek niye ben sana oglumu bırakıyorum ama dedi. Dedim aynı şey mi senin oğlun 36 yaşında. Hayret birşey yanı. Ağlayınca da ver ben sustururum diye almaya çalışıyor. Vermek istemiyorum çünkü kizim zaten başkasında durmaz. Ayrıca annesini isteyen bir bebek annesine verilir bu kadar net. Hava soğuk mesela bu benim yanımda yatsa iyice ısıtirdim diyor sitemlı şekilde. Sanki ben ısınmasını saglayamiyorum. En cok beni seviyor bakisindan anliyorum diyor ama kizim onda pek durmaz. Hayir sevsin ben ona birsey demiyorum ama illa oyle olmadigi halde hep birsey gozume sokma cabasinda ve yaris yapiyor. Ben kv ile ne çok samimiyim ne soğuk. Belli bir mesafe var. Sözün kısası hepsi ayni cins galiba. Yalniz degilsiniz :) Tabi her gelin aynı olmuyor bir gün tersime gelecek ama ne zaman. Takmamak lazım. Kocasından ilgi göremeyen kadınlar bir süre sonra onu devreden çıkarıp oğlunun ilgisine veriyor kendini. Oglunu kıskanıyor. Denge şaşarsa çok zor idare etmek.
Kaynana bu ne zaman be diyecegi belli olmaz. Ilk bebegimde gogsumden sutum 15cm ileri fiskirir vaziyetteyken sutun yok demisti. Esim anne sutu yoksa akan beyaz sivi ne allah askina bi sus diyince oda var ama yaramiyor demisti. Gul ve gec
Yok yok tek degilsiniz emin olun
Ben hic aldirmiyorum benim ikinci cocugum isin komigi
Ilkindr gikini cikaramamisti nedense bunda cok konusuyor , yaslandikca bilmislikleri de artiyor sanirim :)
Aranızdan su sızmayan, ciddi iyi anlamda iyi anlaştığınız kisiler haricine şaka yapmayi veya sakayla karisik bir seyler soylemeyi dogru bulmuyorum. Sizin konunuzla alakali degil bu.
Tamam kadin bastan sacmaliyor. Insan cocugunu bile bile aglatir mi?
Huzursuz diyin. Dis cikartiyor diyin. Biliyordur zaten ama o bilmesine ragmen soruyorsa siz de bir daha cevaplayin.
Belli ki sesten rahatsiz olmus veya baska bir seyden dolayi size catmak istemis. Buraya kadar problem onda. Ama gergin bir kisinin karsisinda gulmek de ancak ortami daha cok gerer.
aaaBenimki de bugün dassak larını patlatacak sınız diye geldi babasının kiler patlamadigina göre bununkilerde patlamaz dedim kucağımdan almaya çalışıyor sen bana gel diye vermedim tabi
Kusura bakmasinlar ama ben daha gerginim.
Gecelerdir uyumadim/ babasi da oyle.
Gunduz uykuya dalmasi dahi bir saat.
Ustelik rahatsizim, hamileyim ve kizim icin de uzgunum.
Yine de kalbi kirilmasin diye sert cikmamaya calisiyorsak suc mu?
Bir zahmet bunca aciklamadan bunca bilgiden sonra kizim hungur hungur aglarken biz sallamaktan perisan olmusken aksamustu yorgunlugu cokmusken bir de basimiza dikilip 967966835432. kez niye aglatiyorsunuz demeyiversin.
Arife tarif gerekmeyiversin.