Okan Bayülgen ve Cübbeli hoca:44:
Bekleyip görelim, Saba Tümer - Yaşar Hoca akibeti yaşanmasında
Eylemlerin sebebini havanın güzel olmasına bağlamıştı.Bu zatı izleyeceğime Yaban Tv açıp nasıl balık tutuyorlar onu izlerim daha iyi.okan çark mı etmiş
hiç haberim yoktu
zaten sanatçıların çoğu sonradan döndü
o an bi cesaret geliyo sonra pişman oluyolar heralde anlamadım ben durumlarını
Eylemlerin sebebini havanın güzel olmasına bağlamıştı.Bu zatı izleyeceğime Yaban Tv açıp nasıl balık tutuyorlar onu izlerim daha iyi.
bi de hiç tarzı olmayan bişey, bu arada ben tv deki insanların sakal modasında da bkıtım ha, tv deki adamların yarıdan fazlası bu şekil sakal bırakıyor futbolcular dahil, kim çıkardı bu modayı yaw
Cübbeli-Okan ikilisinden ziyade paraya ihtiyacları olmadıgı halde Gökçek'in güdümüne girmeyi kabul etmiş olmaları asıl şaşırtıcı olan.
Bu
tabi kendi ünlerini, gerçeklikle bagdasmayan haberlere sahip olan bir kanalın reytinglerini yukselterek kar saglaması yönünde kullanmaları da tercihlerinin öteki yüzü...
Cübbeli yeterli derecede ünlü ayrıca çıktığı programlarda para almıyor tek amacı doğruları tebliğ hocası mahmut efendi tarafından. onaylanmış olmasa zaten çıkmaz böyleleri için bile söylenebilecek ağır ve asılsız dedikodular
O zaman ben yanlış ifade etmişim yazınızda yani her iki yazınızda itiraz ettiğim tek nokta ününü kullanma kısmı çünkü dediğim gibi her hareketi talebesi olduğu kişi tarafından belirlenir ayrıca tabiki desteklemek kısmı sizi ilgilendiriyor şunu da eklemek isterim ki üslubunuz kk ortalamasının oldukça üstünde daha önceki cübbeli konularında görmüştüm tebrikler ayrıca ikinci yorum Size değilhanımefendi yorumumu yanlıs anlamıssınız...
1. okan bayulgen ya da cubbeli ahmet hocanın şahsına hakaret etmedim.
2. onlardan birini veya ikisini de eleştirebilirim, siz de yanılıs/eksik bilgi varsa paylasırsınız daha iceriden birisi olarak... fakat yine de bu onlardan birini veya ikisini de samimiyetsiz bulmama engel teskil etmez.
3. yanlıs anladıgınız bölümü acıklayayım,
i.melih gökcek' e tahammul edemeyen biriyim ve okan bayulgen ve/veya cubbeli ahmet hocanın daha ilkeli davranmasını bekleyerek onun kontrolunde olan bir kanala kendi dusuncelerini yaymak amacıyla dahi cıkmasını istememistim.
para alsınlar veya almasınlar, ünlerini o kanala para kazandırmak icin kullanmıs olacaklar, eleştirimin aslı bu idi.
sizin düzelttiginizin aksine ünlü degiller demedim yani.
ayrıca cubbelinin hicbir yerden para almaması da ne guzel... inancı geregi bunu yapıyorsa zaten kazanc saglayacagı bir iş olarak gormemesi tutarlı bir davranıs. tabi bu tum goruslerini destekleyecegim anlamına gelmiyor.
O zaman ben yanlış ifade etmişim yazınızda yani her iki yazınızda itiraz ettiğim tek nokta ününü kullanma kısmı çünkü dediğim gibi her hareketi talebesi olduğu kişi tarafından belirlenir ayrıca tabiki desteklemek kısmı sizi ilgilendiriyor şunu da eklemek isterim ki üslubunuz kk ortalamasının oldukça üstünde daha önceki cübbeli konularında görmüştüm tebrikler ayrıca ikinci yorum Size değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?