• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baza altını nasıl kolay temizlerim

• Konu Sahibi Konu Sahibi elgur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Puf noktasi varmidir ki acep
Ay zor oluyor ben de bıktım.
En son yeşil renkte süngerli saplı otomatik sıktırma mekanizmali bir paspas aldım. Parke için özel sünger bi madde. Toz tüy yapışiyo birakmiyo.
Bazanın altına onu sokup sallıyorum.
İlk başta performansini beğenmemistim sulu kalıyor ama baza altı için çok iyi oldu. Kiri tuttumu bırakmıyor süngeri.

Ay zor oluyor ben de bıktım.
En son yeşil renkte süngerli saplı otomatik sıktırma mekanizmali bir paspas aldım. Parke için özel sünger bi madde. Toz tüy yapışiyo birakmiyo.
Bazanın altına onu sokup sallıyorum.
İlk başta performansini beğenmemistim sulu kalıyor ama baza altı için çok iyi oldu. Kiri tuttumu bırakmıyor süngeri.
Hadi ya şu televizyonda yeni cikanlardan mi bahsediyorsun canim yesil dikdortgen

Hadi ya şu televizyonda yeni cikanlardan mi bahsediyorsun canim yesil dikdortgen
Yok ondan değil ya,schotch brite 19.90'a aldım bir ara bütün marketlerde indirimdeydi, basit çubuk paspası sadece, set falan değil, bir çekme kolu var onu çekince süngeri kendi sıkıyor, ama ben ekstradan elimle de sıktırıyorum

Adı pratik paspas ama o benim bazamın altına girmiyor oklavanın ucuna nemli bez bağlayıp öyle sliyorum. baza içinide süpürgeyle süpürüyourm

Yok ondan değil ya,schotch brite 19.90'a aldım bir ara bütün marketlerde indirimdeydi, basit çubuk paspası sadece, set falan değil, bir çekme kolu var onu çekince süngeri kendi sıkıyor, ama ben ekstradan elimle de sıktırıyorum
Bnde oyle bisey bulucam artik

Adı pratik paspas ama o benim bazamın altına girmiyor oklavanın ucuna nemli bez bağlayıp öyle sliyorum. baza içinide süpürgeyle süpürüyourm
Birde o dert var altina girecekmi girmeyecekmi benim baza agzona kadar dolu supurmeye gerek kalmiyor

1 milyoncularda mekanizmasi ve makarna paspasi ayri satilanlardan aldim simdiye kadar en iyi sonucu oyle aldim.aylar oldu alali mekanizmasi 5-6 tl makarna paspasi 4-5 tlydi sap evde olani taktim orta boy almistim 3 boydu.

Back
X