Bazal vücut sıcaklığı ile Hamile kalmak

seydasg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
14
1
1
29
Kızlar merhabalar aranıza yeni katıldım bu ay sıcaklık kontrolü ile hamile kalmaya çalışıyorum normalde takvime göre 27 Mayıs yumurtlama günüm ateşim en düşük seviyeye geldi fakat ertesi gün çok bir yükselme yaşamadı akıntım da olmadı rica etsem yorum yapar mısınız grafiğime

Eklentiler

• IMG_2165.webp
    IMG_2165.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 122
yumurtlama sonrasındaki yükseliş çok fazla olmaz zaten 0.30-0.40 artış olur ki sizinki de öyle olmuş . Normal yani 👍🏻

Yumurtlama olmuş mu yani ben öyle grafikler gördüm ki baya bir yükselme olmuş emin olamadım. Ama bugün yumurta akı geldi acaba 27 Mayıs değilde 29 Mayıs mı yumurtlamam

Evet olmuş hatta yabancı kaynaklarda okuduğumu göre yumurtlamadan 2 gün sonra da olabilirmiş vücut sıcaklığındaki yükseliş normal yani

Evet olmuş hatta yabancı kaynaklarda okuduğumu göre yumurtlamadan 2 gün sonra da olabilirmiş vücut sıcaklığındaki yükseliş normal yani
Kusura bakmayın lütfen çok soru sordum ama benim bugün yumurta akım geldi ve aşırı kaşık ağrısı çektim acaba bugün yumurtlam
Olmuş olabilir mi çünkü 3. Gün bugün uygulamaya göre 27 mayıştı yumurtlama ama hala ısı yükselmedi

Back
X