Bazen beynim duruyor işte o anlardan biri...

canım ya sakin ol öncelikle.ama bence bir konuş eşinle uygun bir dille.bana çok masum gibi gelmedi ama sen sakin bir şekilde konuş istersen.ondan sonra karar ver.umarım kötü bir şey yoktur.

ben arkadaşa katılıyorum insan eski kız arkadaşını neden arar tekrar görüşmek için görüşünce ne olcak :kızgın:
bence arkadaşım eşini al karşına ama sakin bir dille konuş beklemekte fayda değil
bekledin diyelim hadi kızda kabul etti görüşüyorlar o zaman daha kötü olmazmı bence konu eşinle zaten biz kadınlar sabredemeyiz konuşuruz bir şekilde mutlaka
ben konuş derim arkadaşım

Ay içim şiştiÇok üzgünüm çoook
Ferzacım okursan eğer bu konuyu gör bak erkekler ikinci kadına ne kadar meraklı canım
Ooooooy ooooy biz evli kadınların gözünü dört açması yetmeyecek :1no2:
Adamlarda bu merak varken
ancak acaba amacı neymiş,of naaapsam diye düşünüp dururuzbenneyaptımki
Bu arada bu edepsizliği yapan koca ve sen suçsuz olan eş,nasıl söylerim diye düşünüyorsun
Kızlaaaar yeter, bu sindirilmiş kadın ruhlarımıza bi dur diyelim ve biraz ağırlığımızı koyalım:kızgın:
Doğrudan sor be gülüm doğrudan ve gözlerinin taaa içine bakarak
Biraz titretsin kuyrugu :delphin:
Boşanma sebebi değildir belki ama ders verme sebebidir hem de ağır bir derssskaydirigubbakcemile

kendi kendini yiyeceğine açık açık eşine sor
ama mümkün olduğunca sukunetini korumaya çalış

bence acele etme eşine söylemekte önce mesajlaşmalarını takip et:) ben öyle yapmıştım sonra ne kadar masum sohbet ettiklerini gördüm.rahatladım ama mesajlar farklı olsaydı neler yapardım bilemiyorum.ama şimdiden söyleyip yazdıklarını silmesini engelleme derim:)

bence konuş
meraktan bile olsa birdaha yapmasın
şimdiden engel olmazsan başını alamazsın
mutlu ol
hersey gönlünce olsun:)

pat diye sordugum anda diyecegi cevap aynen su olacak "hic merak ettim öylesine"diycek eminim

Öyle dememesi lazım... Bence daha zekice bir cevap bulmalı ; yoksa :1closedeyes:

ıyi valla o zaman hepimiz eski sevgilimizi ekleyelim facebooka , msn ye , hatta görüntülü görüşme yapalım, mailleşelim... Hatta ve hatta telefonlaşalım, mesajlaşalım, ne de olsa

eski deriz eşlerimize de, geçmiş geçmişte kaldı ya ,sadece merak ettik ya:kızgın:

Merak edilmemesi gereken şahıslardır geçmiştekiler.. Fazla merak iyi değildir :kızgın:

Offf , terledim haaa , sinirlendimmm...

Son düzenleme:
Back
X