Bazen beynim duruyor işte o anlardan biri...

meraktandır o ya sen hiç merak edip eski sevgiline bakmadınmı hiç dürüst ol? eminim bakmışsındırda eklememişsindir ama niyetini bilememde yazarsa ozamn anlarız :S

pat diye sordugum anda diyecegi cevap aynen su olacak "hic merak ettim öylesine"diycek eminim

sende diyeceksin sence bu merak normal mi
ben eski sevgilimin izini sürsem face de bide üstüne arkadaş olarak eklesem
karşına geçip pişkin pişkin meraktan desem aynı tepkiyi verirmisin dieyeceksin bu kadar basit
merak mı ???
merakta bi yere kadar arkadaşlar yapmayın ya nesi normal bunun
iyi arkadaş olup muhabbet etsinler birde
hadi arkadaş olarak kaldık arada görüşüyoruz geyiğini anlıyorumda
birden hortlayan eski sevgiliden olan arkadaşlıkları anlamıyorum
bence normal değil

aa niye merak ediyo yaaa yasakkelimeyok bu evlilik kesinlikle bana göre çok ters bi olay,fisfisfisbenim mantığıma göre evlenmiş barklanmış adamın eski sevgilisini merak etmesi bile büyük bişidir olmaması gereken bişiydir benmi abartıyorum bilmiyorum :sm_confused:ama evlendiyse eğer geçmişteki sayfalarıda kapatıp yeni beyaz sayfalar açmıştır önüne benimle öle deilmi,ama varsayalım oldu,evlilikte kavga dövüşle bağrış çağrışla bişi halledilmiyo sanırım herşey dahada büyüyo beni aptal yerine koymasın diye mutlaka konuşurdum eşimle sakin olmaya çalışarak başka yolu varmı ki bunun:a015:

şifreisni biliyorsan ve silmemişse görürsün ben olsam eklerdim bakalım nedicek hiç ölesine merak edip ekledimmi dicek yoksa eski günler nasıldı hatırladım özledim vs diye zırvalıcakmı

yangına körükle gidin diyorsunuz yani
bunu yapınca sonuç ne olacak acaba
suçlu durumuna kim düşecek
eşini eski sevgiliyse aldattığını sanan koca mı
eşine eski sevgilisi olarak tuzak kuran eşi mi
bu yaman çelişki yapmayın lütfen bu insanları daha çok çıkmaza sokar

Ben evlı degılım sızlerden daha ıyı bılemem belkı ama bence kesınlıkle kızmamalısın yaptgı hata belkı ama sonucta evlenmıssınız ve o senı tercıh etmıs..Meraktan bakmak ısteyebılır acıkcası ben evlenıcem ama gecen gun bende baktım eskı erkek arkadsıma:)bıseyler hıssettgmden mı hayır merak etttm evlendımı acaba fln dıe bence buyutulmesı gerekn bırsey degıl..

anlamadım ama diğer arkaşında söylediği gibi aslına bakrsan kız haklı şimdide suçlu adres alıp suçlu çıkarmamnın alemi yokki şimdide suçlu

anlamadım ama diğer arkaşında söylediği gibi aslına bakrsan kız haklı şimdide suçlu adres alıp suçlu çıkarmamnın alemi yokki şimdide suçlu

a nihayet sonunda dediğime geldin
meraktan mı iyi meraktan bak
ne diye arkadaşlık teklifi yolluyorsun
kabul edip etmeyeceğini mi merak etmiş yok böyle bir şey
git açık açık sor haklıyken haksız duruma düşmeden

cnm ilk önce sakin ol, takip et belki bişeyler daha bulabilirsin, yada direk sor cevabı hiiiiiiiiç merak sadece sen beni mi takip ediyosun olsun, başıma geldi de söylüyorum, ben nerdeyse özür dileyecektim, şimdiki aklım olsa sesimi çıkarmaz takip ederdim.

evet takip edip konuşmak daha akıllıca,en azından elinde kanıtın olur o zamana kadar sakin kalmaya çalış canım ve takip et

canımhemencik bosandın mı nettin bekar yazıyo linkindekaydirigubbakcemile3 bekleyeydin accık belki bişiller diciktikaydirigubbakcemile3
neyse canım :))
bence biraz takip et bilgisayarlada cok ilgilenmesine karsı cık yani takip et ederkende meydan verme neden böyle bişey yapmıski erkeklerin facebookda internet basında olmalarını hiç sevmiyorum biz internette chat yapmak için girmiyoz böle dertlesiyos geziyos alalala alın heriflerin elinden bilgisayarı baktınız size zarar veriyo bu cekin sökün iptal edin internetinizde olmasın bence napalım :kızgın:
yani eşinizle konusun dicem ne konusucaksın eski sevgilinle neden görüsüyomusun diceksin bence bildigini bilmesin gördü sadece benimle konusmaya calıstı beni kaybetmekten korktu demesin kendi içinden veya iyi bi azar işittim gizliden girim gecmiş yazıları silim felan demesin cünkü adam göze almıssa kimse engelleyemez sadece uyanıklık yap gözünü biraz ac tatlım gözün üzerinde olsun gercekten ilişkine ne zarar veriyosa at gitsin çöpe umarım masumiyetten bi arkadaslık teklif etmiştir eski sevgilisine diye sana teselli veremem canım izin verme asla

canımhemencik bosandın mı nettin bekar yazıyo linkindekaydirigubbakcemile3 bekleyeydin accık belki bişiller diciktikaydirigubbakcemile3
bence biraz takip et bilgisayarlada cok ilgilenmesine karsı cık yani takip et ederkende meydan verme neden böyle bişey yapmıski erkeklerin facebookda internet basında olmalarını hiç sevmiyorum biz internette chat yapmak için girmiyoz böle dertlesiyos geziyos alalala alın heriflerin elinden bilgisayarı baktınız size zarar veriyo bu cekin sökün iptal edin internetinizde olmasın bence napalım :kızgın:
yani eşinizle konusun dicem ne konusucaksın eski sevgilinle neden görüsüyomusun diceksin bence bildigini bilmesin gördü sadece benimle konusmaya calıstı beni kaybetmekten korktu demesin kendi içinden veya iyi bi azar işittim gizliden girim gecmiş yazıları silim felan demesin cünkü adam göze almıssa kimse engelleyemez sadece uyanıklık yap gözünü biraz ac tatlım gözün üzerinde olsun gercekten ilişkine ne zarar veriyosa at gitsin çöpe umarım masumiyetten bi arkadaslık teklif etmiştir eski sevgilisine diye sana teselli veremem canım izin verme asla

yok daha bosamadim ama gidisat onu gösterecek kendimi alistiriyom:))

:roflol::roflol:delikafadulden

canım ya sakin ol öncelikle.ama bence bir konuş eşinle uygun bir dille.bana çok masum gibi gelmedi ama sen sakin bir şekilde konuş istersen.ondan sonra karar ver.umarım kötü bir şey yoktur.

Back
X