BAZEN BİR DIŞ GÖZ..

baharylmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
42
10
38
27
Şimdi yanlış mı yapmışım hiç bilmiyorum 2 aylık bir ilişkim vardı, bana telefonda mesajlasmayı cok sevmediğini söyleyerek başladı daha çok telefonda konuşuyorduk en baştan buluşup vakit geçirdikçe güzel zamanlarımız oldu ama ilk zaman olmasına rağmen ailemle senin hakkında olumlu seyler konusuyoruz diyordu sürekli 3-4 saat böyle ne konuşabilirlerdi? bi gün beni annesiyle tanıştırmak istediğini söyledi daha bir ay olmasına rağmen daha erken olduğunu söyledim gitmedim o zaman bi tavırlı davranmaya daha az konuşmaya başladı ben de gittim görüştüm kahve içtim kadın ilk defa tanıştırdığı kişi olduğunu söyledi o da çok heycanlıydı.Benle evlenmek istiyordu evlilik hakkında konuşuyordu hep.Sonrasında içimde hep bi eksiklik vardı zaten tam ne olduğunu çözemiyordum en başta beni beğenen adam 15-20 gündür sürekli şakayla karışık eleştirmeye başladı kilo mu versen belin daha mi ince olsa vs.. annem evlendiğinde 48 kiloymuş.Boyum 168 kilom 60 bu arada, sonra buluşmak istiyorduk annesi buluşma tarihimize kadar karışıyordu evde telefonla konuşup çok sık aramıyordu beni artık mesaj atıyordu sürekli ama bulustuğumuzda annesi yanındayken bazen benimle konusuyordu nasılsın demek için, daha sonra bir hafta önce benim kullanmadığım bi sosyal ağı adıma açılmış arkadaşı atmış ona ve benim haberim yok soğuk yapmaya başlayınca öğrendim zorla ona durumu açıkladım bana ait olmadığını dört gün hiç arayıp sormadı beni arayınca da hiçbir şey yokmuş gibi davranıp müsait değilim diye geçiştirdi bende en sonunda sabah saatlerce online görünce dayanamadım ve ayrıldım bi aradı etti sonra sen bilirsin dedi, ertesi gün üç defa aradı en sonunda açtım görüşmek istediğini söyledi sonra arıycam ben seni diyip kapattı. iki gün sonra da ben görüşmeyi talep ettim tamam dedim gelmedi, birde beş vakit namaz kılan vs bi insan ama her lafta annesi.. kendime bunu yediremiyorum sabırsız mı davrandım diye düşünüyorum hep?

Ben yazdiklarinizdan sunu cikardim: Annesi gorusmenizi istememis o da size nasil soyleyecegini bilemedigi icin araya yavas yavas mesafe koyarak bitirmeye çalışmış.kurtulmussunuz ana kuzusundan bosverin gitsin annesi gibi 48 kilo birini bulsun annesi onay verirse evlensin

Duygularınızın ne yoğunlukta olduğunu bilemem ama 2 ayda anneyle neden tanıştırdı ki? Önce bunu düşünmek lazım. Ana kuzusu olması muhtemel anlattıklarınızdan. Anasıyla mutluluklar dileyip koşarak uzaklaşın.

Bende ona
Bende öyle düşündüm, bunu dile getirdim annem onay vermese görüşemezdik diyor birde.. ben açık biriyim mesela hep açık saçık kızları takip ediyor ama benim ciddiyet aşamasında da kapanmamı istiyor :/

bazen iki ayda vakit geçirirsin iki yıldan yoğun olur ya öyleydi ama ben de çevrede bu kadar kısa sürede ailesiyle tanıştıran birisni görmedim.Hani aşık olursun 3-4 ay içinde evleneceksindir ama bu da kafamı çelmedi değildi..

Ben size olayı anlatayım:
Annesi tanıştıktan sonra kaynana psikolojisine girmeye başlayıp size çamur attı yavaş yavaş. İşte "ben evlenince 48 kiloydum bu kız şöyle şöyle" gibisinden. Oğlu da manipüle olmaya başladı ve bu durum da sizin ilişkinize yansıdı.
O oğlan kisisinin de size yeterince bağlı olmadığını ve olgunlaşmadığını düşünüyorum. Hele ki şimdiden böyle olan kvyi ileride düşünemiyorum. Bırakın bitsin... Hazır aşkınızdan ölecek durumda değilken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…