Bazen bir diyete denk gelirsin, hayatın değişir.

pampamukseker

Her şey yeniden başlar..
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
91
56
38
Slm kızlar. Ben yeni katıldım aranıza. Daha önce bu uygulamayı yazan ya da yapan var mı bilmiyorum. Umarım faydalı olur size.:KK24:
Gel gelelim benim macerama.ben bundan üç sene önce 52 kiloydum.gerek sıkıntı ve stresten gerekse midemde oluşan fıtıktan dolayı yedim yedim kilo aldım. En son tartıda 90 ı gördüm. Hayata küstüm.Bekar bir genç kız o kiloda olur mu? :KK61: Neyse bi sitede bu diyete rastladım.hayatım değişti. 29 kilo verdim.şu an iki ay oldu bıraktm tatil dolayısıyla.sadece bi kilo aldım. bayram sonu tekrar başlıcam.:KK71:

DİYETİM:
(Diyet sahibi hakkını helal etsin.burada paylaşıyorum.çok duacıyım ona)

Eğer yemeği durduramıyorsan boşaltım sistemini çalıştırman gerekir.Bu fikirden yola çıkarak;

2 haftada bir sistem değiştirerek devam eden bir program.

15 gün soda (doğal maden suyu) diyeti yapacaksınız
15 gün çörek otu ve tarçın diyeti
Her 15 günde bir sistemi değiştireceksiniz ki bedeniniz alışmasın. peki soda diyeti nasıl yapılıyor.
Günde 8 adet soda içeceksiniz. (Ben 4 adet içiyorum.)

Bu sodaları 1 şeker kaşığı serpme (tepeleme değil) Himalaya tuzu ve yarım limon ile karıştıracaksınız. İster istemez bu diyet size çok çok su içirtecek ve yediğiniz her şeyi öğütmeden çıkarmanızı sağlayacak. normal boşaltım sistemi ile, kusarak değil.

İkinci 15 günde ise taze çekilmiş bir kaşık çörek otu (ya da havanda dövün , dövülmüş almayın) ve 1 çubuk tarçın. 1 çubuk tarçının yağı hemen bitmediği için aynı çubuğu gün boyunca kullanacaksınız. Ilık suda bekletin ve için. Günde 8 bardak bunu yapın. (Ben 4 bardak içtim.)

Bu yöntemi benimle birlikte yapan 1 bayan arkadaşım 26 kilo diğer bayan arkadaşım 14 , 1 bay arkadaşım 12 kilo verdi. Umarım sizlere şifa olur.

Sevgiyle kalın..

Not: Günde 2,5 litre kola içen insanlar var.
Soda içinde mineral olan bir sudur. Çok sağlıklıdır. Akupuntur uzmanları günde 28 tane içilmesini istiyorlar. Soda mideyi delmez. Soda yani doğal maden suyu tamamen sağlıklıdır. Kimyasal madde içeren herhangi bir içecekten bahsetmiyorum. Topraktan çıkan Mineralli sudan bahsediyorum. Sudan tek farkı içinde bazı maddelerin olmasıdır. köpürmesi bu yüzdendir asit içermez.

:KK36: İnşallah bunu uygulayanlardan çok dua alırım ben de. İstediğiniz kadar yemek yiyin hem de bunu uygulayın. Şifa olur inş. :KK6:

Hayır normal öğün yemekleri yiyorsun. Gün içerisinde 4 ya da 8 maden suyu tüketiyorsun. Bunu istediğin vakite yayabilirsin. Art arda da olur. Yine çörek otu da aynı. Başka sorularınız varsa cevaplarım :kk77:

Bende sevdiğimden dolayı maden suyu çok içerim. 4 ,5 i bulur günde..

Tarçın bana dokunuyor ama çörek otu ve keten tohumu karıştırdığım yoğurt yerim haftada bir iki, aklıma geldikçe.

Gerçekten faydalı. Maden suyunun midesine dokunduğunu düşünen kişiler var , onlar tabiki içmemeli. Herkes kendini daha iyi tanıyor.
Bu konuda net konuşmayın. Başka Bir şeyden sıkıntı çıkar kabak sizin kapınıza gelir :)
Benim bildiğim tek sıkıntısı yemekle birlikte ya da yemeğin ardından yenildiğinde mideyi tembelleştiriyor.

Kaç ayda 29 kilo verdiniz ? Tebrik ederim güzel başarı.

Ne kadar surede verdiniz bu kiloyu..
İki ay 12 gün. Zaten şöyle bi şey. Yemekleri yiyorsun. Boşaltımı bu diyet sağlıyor. İshal felan yapmıyor yanlış anlaşılmasın. Sadece yağ bile oluşamadan hoop çıkarıyoruz. Kolay yani.biraz da bünyeye bağlı. Şifa olur inş.

Bende sevdiğimden dolayı maden suyu çok içerim. 4 ,5 i bulur günde..

Tarçın bana dokunuyor ama çörek otu ve keten tohumu karıştırdığım yoğurt yerim haftada bir iki, aklıma geldikçe.

Gerçekten faydalı. Maden suyunun midesine dokunduğunu düşünen kişiler var , onlar tabiki içmemeli. Herkes kendini daha iyi tanıyor.
Bu konuda net konuşmayın. Başka Bir şeyden sıkıntı çıkar kabak sizin kapınıza gelir :)
Benim bildiğim tek sıkıntısı yemekle birlikte ya da yemeğin ardından yenildiğinde mideyi tembelleştiriyor.

Kaç ayda 29 kilo verdiniz ? Tebrik ederim güzel başarı.
Evet katılıyorum. Bende mide fıtığı vardı. Doktoruma danıştım. Hiçbir zararını görmedim. Şu an çok iyiyim hamdolsun. :KK36:
Ben yemeğin önü sağı solu demedim ne zman uygun olursam içtim. Çünkü çalışan bayanım. Şu saatte illa içeyim diyemiyorum. Belki vakitlice olsa daha iyi olurdu bilemem.teşekkür ederim. Umarım sizlere faydalı olur.:KK9:

benim anlamadığım her bir şişe sodanın içine himalaya tuzu ve yarım limonmu atacağız yoksa 8 şişe sodayı bir sürahiye boşaltıp öylemi bir tatlı kaşığı tuz ve limon sıkacağız
aynı şekilde çörek otu ve tarçın diyetinide her bardak içinmi uygulayacağız
çörek otuda 1 tatlı kaşığımı olacak

Her bir şişe için bir tatlı kaşığı tuz ve yarım limon, her bardak için bir tatlı kaşığı çörek otu ve bir çubuk tarçın. Çubuk tarçını gün içerisinde 8 kere kullanabilirsiniz.
Ben şöyle yaptım. Öncelikle bir sürahiye koydum bir şişe maden suyunu,asitinin geçmesni bekledim. Sonra bir tatlı kaşığı tuzu yavaşça koydum.sonra yarım limon.hızlı yaparsanız acayip köpürüyo.içemiyosunuz. gerçi köpüklü sevenler bayılacktır. Tadı da çok hoş.dilerseniz şişenin içine de tuzu koyabilirsiniz. Yalnız dediğim gibi asitin biraz durulmasını bekleyin ve tuzu yavaşça dökmeye gayret edin.

Merhaba kızlar ben uzun zamandır foruma üyeyim ancak yorumlara ilk defa katılıyorum . Öncelikle basarinizi alkışlıyorum ve benimde acilen en az 10 kg vermem gerekiyor ama iştahım kontrol altına alamıyorum bu soda diyeti çok dikkatimi çekti başka başlayan ve yapan arkadaşlar varmı şimdiden teşekkür ederim

Ben bugun insallah corekotundan basladim. Zaten 4.5 kilo vermistim sporla ve kalori tutmayla 25 gunde falan. Simdi buna basladim yogurt limon kuru yerine buna basladim insallah. Bu 4.5 kiloyuyu yogurt kuruyle takviye ettim gayet iyi oldu. 78.6 ile baslamistim suan 74.1 deyim cok sukur. 68 65 ideal kilom benim. 170 boyundayim 65 de tam cillop olurum heralde :)))

Merhaba kızlar ben uzun zamandır foruma üyeyim ancak yorumlara ilk defa katılıyorum . Öncelikle basarinizi alkışlıyorum ve benimde acilen en az 10 kg vermem gerekiyor ama iştahım kontrol altına alamıyorum bu soda diyeti çok dikkatimi çekti başka başlayan ve yapan arkadaşlar varmı şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım. Darısı sana olsun inş. Ben de midemin fazla safra salgılamasından ve fıtıktan dolayı hep yemek yemek zorundaydım. Aç kalınca kıvrandırıyor. Beni hem aç bırakmayacak hem de doğal yoldan sindirimimi arttıracak bu formüle denk geldim. Çok başarılı gerçekten. Ben kurbandan sonra tekrar başlicam. Ailemin yanındayken düzenli diyet felan yapamıyorum.buradan başlayan kişiler var. Benimle irtibata geçtiler.umarım sizin için de faydalı olur.. :kk77::KK36:

Back
X