Bazen cıgrından çıkıyor

prettymamyy

Bebegim sen benim mucizemsin ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
272
192
18
kızlar bundan Baska oyle aman aman bır problemımızz yok. Esımı cooook seviyorum oda benı cooook sevıyor bunu da bılıyorum. Ama sorun su kı Herseye cok karısıyor. Mutfak da kı tezgahıma dolapların ıcıne yemek yaparken bılee. Esım ısdeyken tamamen evdeyım sacımı sekıllendırırım neden yaptın ne zaman yaptın dıye yaptın. Dısarı mı çıktın sen deyıp duruyor yok dıyorum tatmın olmuyor Tam bunları yazarken ylne aynı sekılde ne yapıyorsun telefonda neden nasıl nıye... Yahu afedersınız ama lavobaya gıderken bıle karısıyor ev temızlıgıne karısıyor. Kafayla cevap verdıgım zaman tatmın olmuyor cevabı sesli verene kadar hı hı hı hı hı hı ! Iste o zaman kafayı yemek üzere oluyorum. Tek kavga çıkaran olayımız bu. Ilerıde bu kavgalar kotuye gidecek dıye korkmuyo degılım yanı

Güwenmiyor size yoksa saçını niye yaptın dışarı niye çıktın deyip bide inanmıyorsa başka bi açıklaması yok bence. O kadar da karışılmaz ki bende ewde bazen makyaj yapıp otururum ne war saç yapmakta ewdeyiz diye hergün paçoz mu dolaşalım.
Bence aynılarını sende ona yap anlasın Nasıl oluyormus

Bana biraz takıntılı geldi eşiniz. Hani sesli cevap verene kadar tatmin olmaması. Gerçekten de çekilmez.

İçine kaynana kaçmış onun. Amacı ne peki?
Benim eşim de evin işlerine karışır ama düzen ve temizlik konusunda takıntılı olduğu için yapıyor bunu.

Son düzenleme:

Onun gibi yap sende ! Her şeye karış de neden bunu yaptın, duş mu aldın, nereye gidiyorsun vs.vs. bir şey derse eee hayatım sende aynısını yapıyordun o zaman kafasına dank eder

Kıskanclık konusunda haklısnız kıskanıyor benı bılıyorum ama cok fazla kuruyor. Daha yenı bende dedım kadın olsaydın çekilmez kaynana olurdun dıye. Tezgah falan hak getıre... Kafasına göre duzenlıyor adam. Bunun harıcınde ınanın hayatımda tanıdığım en Iyı insan. Duygusal romantik. Ama bu duruma gelince ınadından onun dedıgı olacak.. Aman bılıyorum kı valla. Terapıst konusunu ıkımızde dusunduk. Gıtmeyıde dusunuyoruz Insallah duzelecek

karışıyor da ne diyor

bu tezgah niye pis mi diyor

dağınık mı diyor

her an silip durma mı diyor ne diyor
yok canım ne pısı ben Hayatım hadı gec karma benım mutfagıma dedıgım zaman ınatla orada duruyor neden yuzen tertip degıl yanı ben karısma dedıkce inat. Yahu bır kadının en nefret ettgıgı sey mutfagına bır adamı sokmak :/

çok seviyoruz ile başlayıp AMA ile biten bir konu daha

sorunu tek nedene bağlamışsın fakat sorun komplikee(çoklu)

öncelikle eşin bu davranışlarının farkında mı (normal davranış degil),kabul ediyor mu

yaptıklarını ,
ben terapilik durum olarak değerlendirdim (obsesif durum)

çok çok haklısın bir değil ,iki değil bir gün TAK edip insana şartelleri iki tık indirtecek davranışlarr

ömür boyu çekilecek karakter degill

Baska ne sorun olsun? Adam bildigin guvenmiyo sana. Ilerde de inanmayacak.
Kız yok bana guvendıgını bılıyorum. Sevgılılık döneminden gelen bırsey zamanında lık evlendıgımız zamanlar sen Benımle nasıl evlendın bana nasıl baktın dedı gunler ama hep sakala karısık bunun nedenı güven olamaz cunku bana nasıl guvenıgını bılıyorum annesıne karsı benı cok savundu annesıne defalarca benı sectı. Kı benım hakkımda neler söyledi. Imkanı yok yanı

Annesine karşı seni seçmesiyle sana güvenmesi arasında bağ yok

Bana nasıl baktın demesi de eziklik işte, sen güzelsin ben çirkin demiş açıkça bu bu demek, saçını niye yaptın dışarı mi çıktın soruları güvenen erkek soruları mı

Kendısı kabul ediyor bunların Dogru olmadıgını Kendısı de kabul ediyor etmese kafayı yerdım

Kendısı kabul ediyor bunların Dogru olmadıgını Kendısı de kabul ediyor etmese kafayı yerdım
kabul ediyorsa

bu noktadan sonra çözümüne bakacak , bu duygularını ,sözlerini . takıntılarını kontrol etmeyi öğrenecek ki bunların çözümü varr
kabul ediyorum demekle iş bitmiyorr

Canım Kendısı kabul ediyor ben suphecı bır ınanın dıye bana guvenıyor musun dedıgım zaman guvendıgını her zaman dıye getırıyor kı zaten dışarıda ortamlarda hıc oyle guvenle ılgılı problem yasamadık sadece evde

kabul ediyorsa

bu noktadan sonra çözümüne bakacak , bu duygularını ,sözlerini . takıntılarını kontrol etmeyi öğrenecek ki bunların çözümü varr
kabul ediyorum demekle iş bitmiyorr
valla canım en kısa zamanda bır terapıste gıtmeyı dusunuyoruz kendısıde ısteklı bu konuda Insallha duzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…