- 1 Ağustos 2015
- 272
- 192
- 18
- Konu Sahibi prettymamyy
-
kızlar bundan Baska oyle aman aman bır problemımızz yok. Esımı cooook seviyorum oda benı cooook sevıyor bunu da bılıyorum. Ama sorun su kı Herseye cok karısıyor. Mutfak da kı tezgahıma dolapların ıcıne yemek yaparken bılee. Esım ısdeyken tamamen evdeyım sacımı sekıllendırırım neden yaptın ne zaman yaptın dıye yaptın. Dısarı mı çıktın sen deyıp duruyor yok dıyorum tatmın olmuyor Tam bunları yazarken ylne aynı sekılde ne yapıyorsun telefonda neden nasıl nıye... Yahu afedersınız ama lavobaya gıderken bıle karısıyor ev temızlıgıne karısıyor. Kafayla cevap verdıgım zaman tatmın olmuyor cevabı sesli verene kadar hı hı hı hı hı hı ! Iste o zaman kafayı yemek üzere oluyorum. Tek kavga çıkaran olayımız bu. Ilerıde bu kavgalar kotuye gidecek dıye korkmuyo degılım yanı
kızlar bundan Baska oyle aman aman bır problemımızz yok. Esımı cooook seviyorum oda benı cooook sevıyor bunu da bılıyorum. Ama sorun su kı Herseye cok karısıyor. Mutfak da kı tezgahıma dolapların ıcıne yemek yaparken bılee. Esım ısdeyken tamamen evdeyım sacımı sekıllendırırım neden yaptın ne zaman yaptın dıye yaptın. Dısarı mı çıktın sen deyıp duruyor yok dıyorum tatmın olmuyor Tam bunları yazarken ylne aynı sekılde ne yapıyorsun telefonda neden nasıl nıye... Yahu afedersınız ama lavobaya gıderken bıle karısıyor ev temızlıgıne karısıyor. Kafayla cevap verdıgım zaman tatmın olmuyor cevabı sesli verene kadar hı hı hı hı hı hı ! Iste o zaman kafayı yemek üzere oluyorum. Tek kavga çıkaran olayımız bu. Ilerıde bu kavgalar kotuye gidecek dıye korkmuyo degılım yanı
yok canım ne pısı ben Hayatım hadı gec karma benım mutfagıma dedıgım zaman ınatla orada duruyor neden yuzen tertip degıl yanı ben karısma dedıkce inat. Yahu bır kadının en nefret ettgıgı sey mutfagına bır adamı sokmak :/karışıyor da ne diyor
bu tezgah niye pis mi diyor
dağınık mı diyor
her an silip durma mı diyor ne diyor
Kız yok bana guvendıgını bılıyorum. Sevgılılık döneminden gelen bırsey zamanında lık evlendıgımız zamanlar sen Benımle nasıl evlendın bana nasıl baktın dedı gunler ama hep sakala karısık bunun nedenı güven olamaz cunku bana nasıl guvenıgını bılıyorum annesıne karsı benı cok savundu annesıne defalarca benı sectı. Kı benım hakkımda neler söyledi. Imkanı yok yanıBaska ne sorun olsun? Adam bildigin guvenmiyo sana. Ilerde de inanmayacak.
Kız yok bana guvendıgını bılıyorum. Sevgılılık döneminden gelen bırsey zamanında lık evlendıgımız zamanlar sen Benımle nasıl evlendın bana nasıl baktın dedı gunler ama hep sakala karısık bunun nedenı güven olamaz cunku bana nasıl guvenıgını bılıyorum annesıne karsı benı cok savundu annesıne defalarca benı sectı. Kı benım hakkımda neler söyledi. Imkanı yok yanı
Kendısı kabul ediyor bunların Dogru olmadıgını Kendısı de kabul ediyor etmese kafayı yerdımçok seviyoruz ile başlayıp AMA ile biten bir konu daha
sorunu tek nedene bağlamışsın fakat sorun komplikee(çoklu)
öncelikle eşin bu davranışlarının farkında mı (normal davranış degil),kabul ediyor mu
yaptıklarını ,
ben terapilik durum olarak değerlendirdim (obsesif durum)
çok çok haklısın bir değil ,iki değil bir gün TAK edip insana şartelleri iki tık indirtecek davranışlarr
ömür boyu çekilecek karakter degill
kabul ediyorsaKendısı kabul ediyor bunların Dogru olmadıgını Kendısı de kabul ediyor etmese kafayı yerdım
Canım Kendısı kabul ediyor ben suphecı bır ınanın dıye bana guvenıyor musun dedıgım zaman guvendıgını her zaman dıye getırıyor kı zaten dışarıda ortamlarda hıc oyle guvenle ılgılı problem yasamadık sadece evdeAnnesine karşı seni seçmesiyle sana güvenmesi arasında bağ yok
Bana nasıl baktın demesi de eziklik işte, sen güzelsin ben çirkin demiş açıkça bu bu demek, saçını niye yaptın dışarı mi çıktın soruları güvenen erkek soruları mı
valla canım en kısa zamanda bır terapıste gıtmeyı dusunuyoruz kendısıde ısteklı bu konuda Insallha duzelecekkabul ediyorsa
bu noktadan sonra çözümüne bakacak , bu duygularını ,sözlerini . takıntılarını kontrol etmeyi öğrenecek ki bunların çözümü varr
kabul ediyorum demekle iş bitmiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?