Bazen evlendiğime pişman oluyorum ( keşke evlenmeseydim)

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.990
37.313
548
29
Eşim bişiler karıştırıyor ama bıturlu bulamıyorum Allah kahretsin. Bi konu hatırlıyorum kadın WC de titreşim sesi gelıyo demişti aynısı benımde basıma geldı .ama bnmkı yatak odasında. Az once esım ablasının telefonundan bısıye bakıyodu bnde yanındayım ama tlfunı resmen saklıyo eliyle bn gormıyım dıe bnde ver su tlfunı dedim baktı ayaga kalktı kactı resmen naptıysam tlf alamadıöalamadım bana bağırdı bırak fotolara bakıyorum dedı. Ama normalde hıc tl işi olmaz atar bı kenara durur.aldatma desem daha once hıc bı belirti görmedim. Icım ıcımıcımı yiyor ne oluyor anlamadım

Ablasının telefonundan ne karıştırabilir ki anlamadım?

O telefonda o anda görmekten rahatsız olacağınız birşey var ama dimi bu kesin yoksa niye kaçırsın telefonu?? Anlamadığım ablasının telefonunda sizden sakladığı ne olabilir kendi telefonu olsa neyse dicem.

Açık açık konuş karşına alıp, bağırıp çağırıp üste çıkmasına üzün verme, hem suçlu hem güçlü olmasına izin verme. Ciddiyetini kaybetmeden öfkelenmeden sakince sor bakalım neden böyle yapmış.

O telefonda o anda görmekten rahatsız olacağınız birşey var ama dimi bu kesin yoksa niye kaçırsın telefonu?? Anlamadığım ablasının telefonunda sizden sakladığı ne olabilir kendi telefonu olsa neyse dicem.
Aynen .Ahmak oglu ahmak o an gösterse hiçbi sorun cıkmıcak aslnda

Eşim bişiler karıştırıyor ama bıturlu bulamıyorum Allah kahretsin. Bi konu hatırlıyorum kadın WC de titreşim sesi gelıyo demişti aynısı benımde basıma geldı .ama bnmkı yatak odasında. Az once esım ablasının telefonundan bısıye bakıyodu bnde yanındayım ama tlfunı resmen saklıyo eliyle bn gormıyım dıe bnde ver su tlfunı dedim baktı ayaga kalktı kactı resmen naptıysam tlf alamadıöalamadım bana bağırdı bırak fotolara bakıyorum dedı. Ama normalde hıc tl işi olmaz atar bı kenara durur.aldatma desem daha once hıc bı belirti görmedim. Icım ıcımıcımı yiyor ne oluyor anlamadım

Kendi telefonundan yakalanmamak icin ablasinin telefonunu kullanmistir.

Delil gerekiyorsa casus program yukleyin telefona. En iyisi bu. Netten bakin, indirin takip edin. Icinize suphe dustuyse bu bosuna degildir.

Belki ablasının telefonunda hoşuna gitmeyen bişey gördü . Onu şuan sizinle paylaşmak istemedi o yüzden kalktı kaçırdı telefonu...
Aldatma işi son ihtimal bence , insan ablasının telefonundan yapma bence...

Back
X