Bazen evlendiğime pişman oluyorum ( keşke evlenmeseydim)

Sanırım kurdum ya :/ günahını aldım adamın .Bunca zamn bısıyını yakalmadım herkezde eşimin efendılıgnden bahseder .KK De aldatmaldatma olayı cook olunca etkileniyorum acaba bnmkıde yparmı dıe tkıp edıyorum .bıara ,ses kayıt bıle yaptım onuda burdan öğrendim nasıl ypıldını yıne bısı yakalamadımm. BnBnı gıcık etmk ıcın ypmış olabılır .Kacgundr bosluyorm onu cocugu kucagmda yatıırdıgım ıcın ona,bskw yatakta yat dedım suratı dustu sora ıse gderken ugurlamamaya basladım acmısn tokmusun bıle demedim hep kndı haxırladı yedi işten gelirken :/ siz böyle yaznca naptımım farkna vardım .Sanırım amacı dıkkat ckmek onunla ilgilnmemı ıstemek

Sanırım kurdum ya :/ günahını aldım adamın .Bunca zamn bısıyını yakalmadım herkezde eşimin efendılıgnden bahseder .KK De aldatmaldatma olayı cook olunca etkileniyorum acaba bnmkıde yparmı dıe tkıp edıyorum .bıara ,ses kayıt bıle yaptım onuda burdan öğrendim nasıl ypıldını yıne bısı yakalamadımm. BnBnı gıcık etmk ıcın ypmış olabılır .Kacgundr bosluyorm onu cocugu kucagmda yatıırdıgım ıcın ona,bskw yatakta yat dedım suratı dustu sora ıse gderken ugurlamamaya basladım acmısn tokmusun bıle demedim hep kndı haxırladı yedi işten gelirken :/ siz böyle yaznca naptımım farkna vardım .Sanırım amacı dıkkat ckmek onunla ilgilnmemı ıstemek
Su dediginiz ses kaydi nasil bisey?

Ben de evde titreşim duyuyorum eşim yokken. Hatta eşim varken de duyuyorduk sonra üst komşudan geldiğini anladık. Bir kere bile acaba eşimden mi diye aklıma gelmedi. Duyar duymaz üst komşu diye düşünmüştüm ztn ama titreşimler sinirimi bozunca baktık nereden geldiğine. Sizi demekki şüphelendikten başka şeyler de var

ablanın telefondan bir şey karıştırabileceğini sanmıyorum ya en fazla birine bakıyordur ablanın çevreden. kendi telefonuna dikkat edin şüpheleniyorsanız kıskandırmak için böyle bi halt yemesi de aşırı çocukça olur

Back
X