Bazen kimse anlamaz seni..

Pardon
İzin girdik herhalde mekana :KK48:

Estağfurullah..
Şakaydı tabi..

Bence izleyin sadece bu videoyu değil, diğerlerini de.
İnsanların sizi anlamamasından yakınıyorsunuz ama anlasalar bile içinizdeki sorunların çözümü onlardan mı gelecek sizce? Komple düşünce yapısını değiştirmek lazım. Kendimizde bitiyor herşey...

Böyle videolar iyi geliyor arada izliyorum.
Teşekkür ederim.

En az onlar kadar canavar olacaksın değişim yaşadığında da arada bu ben değilim diye ikilemlere girecek arafta kalacaksın peki sen buna hazır mısın kaldırabilecek misin?

Öyle davrandığımda bu ben değilim diye üzülüyorum.
O yüzden kaldıramam muhtemelen..

Senin gercek hayatında nasıl biri olduğunu öyle merak ediyorum ki. Mesela hiç gülüyor musun acaba? Şakalaşıyor musun insanlarla? Yoksa her zaman burada sergilediğin gibi memnuniyetsiz, hep mutsuz, hep melankoli takılan biri misin?
Konularına genelde yorum yapmamayı tercih ediyorum çünkü enerjimi emiyor sanki yazdıkların. Bir insan hep mi bir seylerden, birilerinden şikayetçi olur diye düşünüyorum.
Ciddi ciddi merak ediyorum seni.

Evet gülüyorum.
Hatta bazen gereğinden fazla gülüyorum.
Bu mu bu kadar derdi taşıyan kadın diye şaşırmanız mümkün..

Ama ne kadar içten gülüyorum?
Eskisi gibi içten değil..
Öyle ölmeyecek kadar gülmek gibi.

Ama bdv de enerji veren konu aramak saçma değil mi? :)

+1
Nomu bence de ciddi ciddi yardım almalısın. Ben de uzun süredir yorum yazmaktan vazgeçmiştim konularına :KK43: gerçekten inanılmaz karamsar,negatif bi görüntü sergiliyorsun. Bu arada o bahsettiğin insanlar heryerde,herkesin etrafında..sana özel yaratılıp senin etrafına serpilmemiş..lütfen biraz gerçekçi ol

Herkesin etrafında var bunlar.
Ama herkes benim kadar umursamıyor.
Herkesin bunları hoş görebileceği güzel şeyler de vardır yakınında.
Gününe, gönlüne iyi gelen insanlar da vardır mesela.
Benim yok artık pek..
Sorun da bu..

Yorum yazmasanız da sorun değil.

Ben genelde yazdıkça rahatlıyorum buraya bir kaç güzel yorum, önerilen bir video falan iyi geliyor.
Onların hatrına paylaşmaya devam ediyorum işte..

Ben de Mune Mune ablaya onu soracaktım.
Yeni gelen bir kural olur ya benim haberim yoktu.
Bu aralar çok konu açıyor oluşum bir kaç kez daha dert edildi çünkü.
Göz ardı eti önerdim onu da beğenmediler.
Bilemedim ne yapsam.
Üyelik iptali yapsam onu düşündüm az evvel.
Bdv de okumam, yazasım da gelmez böylece.
Kendi kendime höykürürüm ne olacak.
Bura ile var olmadık..
İki güzel öneri, iki dertleşme için dayak yemek lüzumsuz geliyor bazen..

Nomu mesele konu açman değil aslında. Mesele birbirine çok benzer konular açman, arkadaşların anlatmak istediği de bu. Ben de dahil olmak üzere buradaki kadınlar sorununu görmezden gelen, iyi olmak için çaba göstermeyen hemcinslerimize kızıyoruz. Sende yoğun bir melankoli görüyorum ben, sanki hep mutsuz gibisin ve inan bu enerjine yansıyordur. Kendini bu kadar aşağıya çekme ve bu kadar ince düşünme nolur. Dünya böyle naif ve kırıldan olanlar için çok zor çünkü.

Insanlara cok takiliyorsunuz.

Bosvermeyi onemsememeyi ogrenmelisiniz.

Ayrica insanlari oldugu gibi kabul edin.

Herkes sizin kadar ince dusunceli degil.

Herkes sizin kadar empati yapamiyor.

Herkes sizin kadar konustugunu olcup bicip konusmuyor.

Insanlari degistiremezsiniz. Tek yapmaniz gereken onlari boyle kabul edip ama niye boyle yapiyorlarki diye takilmamak.

Bence tum bu sorunlarin altinda evliliginizdeki sorunlar yatiyor.

Esiniz sizi anlasa size yetecek varsin kimse anlamasin.

Ama esinizde anlamayinca bu sefer baska insanlari kafaniza takiyorsunuz.

Hic mi iyi bir tarafi yok esinizin?

Hic mi iyi bir tarafi yok esinizin ailesinin?

Bunlari gormeye calişsaniz?

Cunku ne esinizi ne ailesini ne de insanlari degistiremezsiniz. Onlarin hatalari var elbette tum insanlar gibi ama emin olun kimse yuzde yuz kusurlu degildir. Iyi yonleride vardir.

Bence insanlardan beklentilerinizi dusurun. Kimse beni anlamiyor diyorsunuz ama eminim o sizin beni anlamiyor diye sikayet ettiginuz insanlarinda sizin anlamadiginiz dertleri vardir.

madem oyle sorunlu insanlardan uzaklasmak zorundasiniz size iyi gelmiyorlar demekki

Hanımlar lütfen konu polemiğe dönmesin, bdv bölüm kriterlerine uyan ama kendini tekrarlayan ya da aynı içerikli olan, konu devamı niteliğinde topikler açmadığınız sürece bdv sizin yahu:KK14:

Nomu mesele konu açman değil aslında. Mesele birbirine çok benzer konular açman, arkadaşların anlatmak istediği de bu. Ben de dahil olmak üzere buradaki kadınlar sorununu görmezden gelen, iyi olmak için çaba göstermeyen hemcinslerimize kızıyoruz. Sende yoğun bir melankoli görüyorum ben, sanki hep mutsuz gibisin ve inan bu enerjine yansıyordur. Kendini bu kadar aşağıya çekme ve bu kadar ince düşünme nolur. Dünya böyle naif ve kırıldan olanlar için çok zor çünkü.

Ben de naif olmak istemiyorum.
Yolu var mı?
Hangi uzman değiştirebilir bunu?
Hayatının her dönemini böyle yaşamış biri için kim ne yapabilir?
Eskiden yormuyordu naiflik, çocuktum daha gençtim belki ondan.
Artık zor geliyor..
Neyse pişman oldum zaten.

Eskiden yanımda bir tane bile olsa paylaşacağım biri vardı, yetiyordu da..
Ama artık kimse yok diye çoğaldı konularım sanırım.
Yine de bir daha yazmayacağım, şuan karar verdim.
Mune Mune abla konumu kapatabilir misin?

Ben de naif olmak istemiyorum.
Yolu var mı?
Hangi uzman değiştirebilir bunu?
Hayatının her dönemini böyle yaşamış biri için kim ne yapabilir?
Eskiden yormuyordu naiflik, çocuktum daha gençtim belki ondan.
Artık zor geliyor..
Neyse pişman oldum zaten.

Eskiden yanımda bir tane bile olsa paylaşacağım biri vardı, yetiyordu da..
Ama artık kimse yok diye çoğaldı konularım sanırım.
Yine de bir daha yazmayacağım, şuan karar verdim.
Mune Mune abla konumu kapatabilir misin?
Kapadım ama yazmadan geçemedim nomu, ince düşünmek hem seni hem çevrendekileri yoruyordur, o yüzden çevrendekiler gidiyordur, burada bile iyiliğin için yapılan eleştirilere kırılıyorsun, bdvye yaz elbette ama iyiliğin için söylenenleri de kulak ardı etme ablacım.

Back
X