Bazen ne konuştuğunu bilmeyen kv

Umursamayın derim

Bir an benim kaynanamdan bahsediyorsunuz sandım. Aynı patavatsızlıklar onda da var.

Canim, bi an ben actim bu konuyu sandim gercekten. Kendi kendime dusundum acaba ne zaman actim bu konuyu diye, okadarki tanidik geldi bana. Benim 5 yilimi aldi onu yola getirmek, yeni evlendigimizdede benim kv de cok ama cok patavatsizdi, ki hala da oyle aslinda, ama ben direk soyledigini agzina tikiyorum, gerek tatile yanlarina gittigimiz zaman gerekse goruntulu aramada.
Ona ilk once haddini asmamasini bildirmen gerekiyor. Yani guzel laftan anlamiyorsa sert bir sekilde dile getir.
Boyle konusmalarin sana ters oldugunu, hoslanmadigini soyle.
Esin bu konuda ne diyor? Ben zamaninda hep kendim soyledim, artik yola geldi benimki, bir kac aydir asiri derecede nazik davraniyor ve laflarina dikkat ediyor. sonuc olarak 5 yilimi aldi ama olsun degdi butun cabam :)
ve artik butun laflarini takmiyorum, he diyip geciyorum, cunku olan bana oldu :) Kafana takma, senin ve yuvanin hakkinda kim ne laf soylerse aninda tepkini goster asla sessiz kalma, anca boyle yola gelir bu tur insanlar!

Takipteyim!

Seni kıskanıyor her kaynana gibi
Kale alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…