bazen sadece anlatmak istersin...

sanırım hayatım boyunca bu soruyu kendime soruyorum ama hıçbirzaman bı cevap alamadım. bazen hayatı yasamanın anlamsız oldugu aklıma gelıyor ve yaşamıma son vermek gibi bi düşünceye kapılıyorum biliyorum saçmalık bunu düşünmem ama bazen insanların dırdırını çekmek acayip derecede bunaltıyor insanı bunun sonucunda böyle saçma düşüncelere kapılıyor insan.. neyse konuya gelelim ben 24 yasındayım ve üniversiteyi acıktan okudum örgün okuyamamanın verdiği eksikliği herzaman hissediyorm ve bu cok zoruma gidiyor bütün arkadaslarım üniversiteyi okudu ve hala okuyanlarda var onlara cok imreniyorum ama zaman anlamında ünivesiteye geç kaldığım için yapacak birşey olmuyor malesef benım açımdan.. kendimi bi işe yaramaz boşa yaşayan biri olarak görüyorum hayatta bir tane bile amacım yok amaçsızca önüme sunulan senaryoyu oynayan bi piyonum adeta... ailem tarafındanda 2. sınıf insan muamelesi görmekte üzüyor bazen beni hiç sevmediklerini hissediyorum içimi kimseye dökemiorum ne yapmalıyım onuda bılmıyorum bunalıma gırıp duruyorum bana yardım edın lutfen..
Öncelikle kendinizi sevin ve önemli biri olduğunuzu kendinize defalarca tekrarlayın artı yazın sayfalarca ben kendimi çok seviyorum ben olmasam şu eksik olur bu olmaz diye bunu çokluca yazın örnekleri çoğaltarak saygınızı asla kaybetmeyin kendinize duyduğunuz

Daha güleryüzlü ol. Avuntu için söylemiyorum, kadın müşteriler tatlıdilli sempatik sıcakkanlı çalışanları daha çok seviyor. Zaten bizim toplumda öyle çok fit zayıf vb insan sayısı az. Ben güzelliğe değil sempatikliğe iyi hizmete bahşiş veririm. Bana ne kızın güzelliğinden...gerçekten kadın müşteriler için bu böyle. Daha girişken görün daha sıcak ol işi kaparsın.
biraz sert bı yapım var dışarıya karsı ama tanıyan isanlar cok sever ve sempatık oldugumu söylerler demekki dısarıyada yansıtmam lazım içimdeki sempatik ve güleryüzlü insanı tesekkur ederm önerin için

130 kıloyum utanarak yazıyorum 1 72 boyum sigara kullanmıyorum
Evet sigarada yoksa kilo almaya müsait oluyor ama bir sürü insan var zayıflayan bunun için uğraş diyete başla bende sigarayı bırakmaya başlıyorum ertesi gün bozuyorum

biraz sert bı yapım var dışarıya karsı ama tanıyan isanlar cok sever ve sempatık oldugumu söylerler demekki dısarıyada yansıtmam lazım içimdeki sempatik ve güleryüzlü insanı tesekkur ederm önerin için

Şekerim iş görüşmesi zaten kısa sürüyor, o yüzden ilk intiban önemli. Güleryüzlü, girişken sıcak insan havası ver bu kadar ;) Bolca konuş acıma :)

Evet sigarada yoksa kilo almaya müsait oluyor ama bir sürü insan var zayıflayan bunun için uğraş diyete başla bende sigarayı bırakmaya başlıyorum ertesi gün bozuyorum
bugün yine dıyete basladım daha bozmadım umarm devam ederm bazen sigara içsem zayıflarmıyım dıye cok düşünüyorum böyle birsey varmı

kendim
Öncelikle kendinizi sevin ve önemli biri olduğunuzu kendinize defalarca tekrarlayın artı yazın sayfalarca ben kendimi çok seviyorum ben olmasam şu eksik olur bu olmaz diye bunu çokluca yazın örnekleri çoğaltarak saygınızı asla kaybetmeyin kendinize duyduğunuz
kendimi sevemıyorum malesef

bugün yine dıyete basladım daha bozmadım umarm devam ederm bazen sigara içsem zayıflarmıyım dıye cok düşünüyorum böyle birsey varmı
Evet var ama bulaşma sakın ben bırakamıyorum içtiğim için 51 kilo bile olamıyorum bende 5-10 kilo almak istiyorum çünkü ama öyleki bırakamıyorum

Evet var ama bulaşma sakın ben bırakamıyorum içtiğim için 51 kilo bile olamıyorum bende 5-10 kilo almak istiyorum çünkü ama öyleki bırakamıyorum
Anladım peki baslamam en iyisi diyet arti spor yapip vermem bu kiloları

2 defa üniyi kazandım maddi acıdan dolayı iki yıllık bölümü okumak istemedim ailemi zora sokmamak için ama ben ailemın umrunda değilmişim bunu sonunda anladım
Öyle dusunuyorsan git oku kimseyi düşünme
Okutmak zorundalar zaten
pazartesi günü işkura gidip görüşeceğim umarım bana uygun bir iş vardır genelde iş yerlerinde bakımlı güzel bayanları çalıstırmaya öncelik veriyorlar bi kaç defa şahıt oldum bu yuzden bu düşüncedeyım
Evet git iskura oradan cevap gelene kadar da yine kendini eve kapatma gez dolaş hiçbir şey yapmiyorsan kısa yürüyüşler yap hem kafan dağılır hem oksijen alırsın hem spor olur

Back
X