Bazen yokolsam

evet olmam lazim. tam astim diyorum kabullendim diyorum. hoppp baska bir mevzu ile karsimda...
gorusmeyin diyenler olmus. gorusmedim bir sure babami araya koydu. onunla arama.girdi. benimle gorusmesini istemedi kavga cikardi. ama ona sorsan babanla arana girmedim der.
beni kucukken dovdurmuslugu var intihara kalkistim kollarim mosmordu hatirliyorum. ama sucu hep babama atar hala daha...
allahimmm yine saklandiklari yerden cikiyor hatiralar....

zor aşılacak bir durum tabiki.
işin tuhaf tarafı hala çok seviyorsunuz gibi geliyor annenizi. Sanki görüşmek de istiyorsunuz gibi.
Tedavi olun lütfen, hayatı zorlaştırmayın kendinize daha fazla.
Herkes anne olamıyor işte malesef. Belliki ruhsal sorunları var onun da.

zor aşılacak bir durum tabiki.
işin tuhaf tarafı hala çok seviyorsunuz gibi geliyor annenizi. Sanki görüşmek de istiyorsunuz gibi.
Tedavi olun lütfen, hayatı zorlaştırmayın kendinize daha fazla.
Herkes anne olamıyor işte malesef. Belliki ruhsal sorunları var onun da.
zaten bu surecte anladigim tek sey evlatlar annelerini karsiliksiz ve kosulsuz seviyor...

kendini oyle overki 10 dakikalik arkadaslarimla sohbette 3 defa kitap okuyorum dedi.
babasi ilkokul okutmus sadece sonra halamlar ve babam sayesinde liseyi disardan bitirmis, sonrasinda calismamis ama babam disardan emekli etmis onu emekli maasi var simdi. nereden emeklisiniz diye soruyorlar sgk diyor. yemin ederim bazen anlayamiyorum annemi. ezik asiri ezik ama bunu hep baskalarini ozellikle beni ezerek saklamaya calisiyor...
bakin ameliyat yeni sayilir birkere aradi mesgule atmak zorunda kaldim geri dondum ama.daha aramadi. ya insan merak etmez mi agrin var mi nasilsin sikayetlerin gecti mi demez mi?

anneme guvenemzken hangi komsu teyzeyi yerine koyayim ben?
burada bir üye kendisine çok acı vermiş annesinin yerine kayınvalidesini koyduğunu bu sebeple ona ihtiyaç duymadığını eskisi gibi acı çekmediğini söylemişti
Onu anne yerine koyun derken annem diye elbet kimseye sarılmazsınız ama anne yerine onunla görüşmek yaşı büyük anlayışlı bir insanla sohbet etmek belki iyi gelir diye söyledim

Bence ikna edebilirsen ki böyle birini çok zor bi DNA testi yaptırın...yani yada gizlice bi saç telinden falan alıp yaptır...bu ne böyle çok garip bi annenin yapmaması gereken şeyler...şahsen öz annen olup olmadığını kesinlikle netleştirmelisin yoksa hangi gerekçeyle bi evlada bunlar yapılabilir ki

Back
X