Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bazen hiç rüyalarınızı bile hatırlayamacağınız kadar derin düşüncelerle uykuya daldığınız oluyor mu?
Uzun zamandır gördüğüm şeyleri hatırlayamıyorum. Bence bir insanın en rahat olması gereken yerde kafasının boş olmaya ihtiyacı var.
Bazen hiç rüyalarınızı bile hatırlayamacağınız kadar derin düşüncelerle uykuya daldığınız oluyor mu?
Uzun zamandır gördüğüm şeyleri hatırlayamıyorum. Bence bir insanın en rahat olması gereken yerde kafasının boş olmaya ihtiyacı var.
Rüya görmemek diye bir olay yok.
Sadece rüyalarınızı hatırlamazsınız o kadar. Yorgunluk ardından alınan bir uykuda rüya gördüğünüzü
hatırlamazsınız mesela. Bu derdiniz olduğu anlamına gelmez.