bazen.......

simge_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
390
1
46
Ankara
bazen nedenini bile bilmediğim sıkıntılar oluşuyo içimde.ortada hiç bişey yokken moralim bozuluyo canım sıkılıyo yalnız kalmak istiyorum.ufacık bişey bile beni üzmeye yetiyoo...sadece ben mi böyleyim acaba :S

ama neden böyle kii....insanların kalbini kırmak istemiyorum o yzüden herşeyi içime atıyorum belkide ondan oluyo...

olabilir herşeyi içimizde biriktirdiğimiz zaman bigün patlıyoruz o da kötü oluyo

Son düzenleme:
ben ne zaman patlıcam acaba çok merak ediyorum....etrafa verdiğim hasar seviyesi az olur inşallah :)

inşallah canm :) ama bi de sööle bişi kendine de zarar vereblirsin... iiyisi mi sen içini dök rahatla :) bak burası onun için uygun bi yer

evet bana da oluyo malesef. bi boşlukta gibi oluyorum bazen. istediğim hedeflediğim şeylere ulaşamıyorum bide çok içime atıyorum. ve fazla çevrem yok çok sıkılıyorum

insanın çevresinde ne kadar insan olursa olsun yalnızsa eğer yalnızdır......bende öyleyim artık insanlarla bişey paylaşmaya korkar oldum bu aralar...herkes yalancı geliyor bana......güvenemiyorum kimseye

Evet banada bir ara oldu gerçi ben yalnız bir insanım zaten eskiden ço kkeyif alırdım ama bazı sorunlarım yalnızlığı yüzüme vurdu insanlara senin baktığın gözle bakıyorum bu aralar.
Ama zamanla geçicek canım insana hep olur böyle arada..

geçermi geçmezmii bilmiyorum cnm.artık kime nasıl davranacağımı bilemez durumdayım herkesin suratında bir maske var gerçek yüzünü göremiyorum kimsenin.......ne zaman gececek bilmiyorummm ama çok kolay atlatamayacağım kesinnn

o kadar haklısınız ki....önceden neşeli.deli dolu ben artık kıme guvenıcem sasırdım ınsalar hep laf sokma yarısında..hep bı acık arar olmuslar...biz mi cok ıyıyız onlar mı cok kotu??tartışılır..

ben çok saf olduğumu biliyorum.....ne kadar güvenimi kırsalarda insanlara inanmaktan vazgeçemiyoru hiççç.yediğim kazıkların hadii hesabı yok aslında ama yinede güveniyorum işte........herkes bi yarış içerisinde herkes birilerinin kuyusunu kazma peşinde nereye kadar böyle gidecek bilmiyorumm

bana sölicek fazla bişey kalmamışş gerçekten böyle..

Bazen hepimizde olur böyle şeyler..Fazla sıkıntı yapmamalısın.İnsanların hayatında gel gitl bol sıkıntılı dönemleri olabilir.Hayattan ve insanlardan kazık diye tabir ettiğimiz kelimeyi yiyebilirsin.Fakat bu düzeneği hiç birimiz değiştiremeyiz ki umarım bir gün değişir..Böyle gelmiş böyle gitmemeli.Fakat bu anlattıkların tüm sıkıntıların senin aşırı hassas olduğunu gösteriyor.
Biraz rahat bırak kendini.Hayatı çok fazla önemseme!Yoksa dipsiz kuyulardan çıkamazsın!

ben ne kadar hayatı önemsemeyecek olsamda bi şekilde hayat kendini gösteriyor bana.ewett çok hassasım...kırılganım...haklısın böyle gitmemeli.hayat benim hayatım değilmi...kimsenin umrunda değil nede olsaaaa.sallayım gitsin artık :)

Evet hayat senin hayatın arkadaşım.
Kimsenin umrunda olmadığını düşünmüyorum.
Sen genede kendini bu kadar yıpratma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…