Bazı anlarda basiretim bağlanıyor

cocugunuzu bi fanusun icinde buyutmeyin kimse size cocugunuzu sokaga atin herkes sevsin demiyor alt ustu bildiginiz bi veli kucagina almis zaten siz de o an ordasınız napabilir ki. bazen ben de dayanamiyorum bebek gorunce annesini babasini biliyorsam kucağıma alıp oynuyorum umarım annesi boyle forumlar acmiyordur

Bende 5 aylık bebeğimle birlikte hergün okula gidiyorum abisini bırakmaya
Veliler bebişimi çok seviyorlar karşılaştığımızda
Umarım arkamdan ne rahat kadın demiyorlardir

Ben sizin özgüven konusunda,sınır koyma konusunda eksikleriniz olduğunu düşünüyorum. Ya herro ya merro diye gidiyorsunuz bunu bilmediğiniz için de.
Uzman değilim tabii ki açtığınız konulardan anladığım bu uzmana giderseniz o daha iyi görür.
Eşiniz de bunu kullanıyor gibi.
Size kızacağı,eksik hissettireceği bir durum yok şu anda.
Karşıdaki çok girişkenmiş ve sizi tanıdığı için de hiç düşünmeden hareket etmiş siz de gidip almışsınız çocuğu işte başkasının kucağına geçmeden.
Sanki sizden çok atarlı bir davranış bekliyormuş gibi konuşmuş.
Çok biliyor ise siz foto çekseydiniz o bebeğe baksaydı ne yapardı görürdünüz.
Bence hiçbir şey.
Lafta eşinizinki.
Hiç ona kanıp fevri tepkiler vermeyin.
Bırakın kendi versin

Hayır deme sanatı gibi kitaplar ise yarıyorsa okuyun isterseniz.

Hayır deme sanatı gibi kitaplar ise yarıyorsa okuyun isterseniz.
Ben okitaplardan onlarca okudum. Burda ki müdavim üyelerin yorumları kadar kişisel gelişim sağladığım bir dönem olmadı. Yani konu sahibine bence en iyi tavsiye; hayatıyla benzer konuları veya açtığı konularda ki müdavim üyelerin yorumlarını önyargısız içselletirmeyi denemesi olacaktır

Ay nasil abartmissiniz
Kafin ayağına dolanan bebeği bacağıyla itse miydi ne yapsaydı
Bizde eşimle inanılmaz küçük çocuk severiz karşıdan misal bize güler el sallar biz komiklik yapariz izinsiz tabii almayız o ayrı ama yani bi düşündüm inşallah bizimle ilgili de böyle düşünen olmamıştır
Kaç defa uçak yolculuğunda mesela kriz anında ağlayan bebeği susturduğu olmuştur eşimin onda farklı bir sey var çocuklar ve hayvanlar ona bayılıyor onların üstünde bir etkisi var tuhaf bir şekilde
O müdahale etmelerimizde falan inşallah sizin gibi düşünenler olmamıştır hakkımızda
Üzücü ya Gerçekten

fazla kaygılısınız terapi almanızı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…