Bazi Aptal Kizlar

valla sozum meslısten dısarı ama pıyasada kasar cok
yanında esı larka ben oldugum halde bakanlar oluyor ayıp aa
ben bu kucu seylerı kıskanmıyorumda bazı ızlar ısrarcı olutor resmen kafayı takıyorlar
esımın bı ıs arkadası vardı
esımı guye ıs arkadası olarak goruyor
mesajlar atıyor senı cok ozledım canım arkadasım vs
ben bunlardan rahatsız oluyorum mesela ve evlı bır erkekle bukadar lacka olumammsı taraftarıyım
esıme guvenıyorum o ayrı zaten yaparsa kendı kaybeder
buyuk bır damga yemıs olur ve gozumde degerını dusurur
hanı derkerya ınanın esı kusa benzer
ne cok sıkıcan ölür dıye ne de cok serbest bırakıcan ucmasın dıye dıye

Seni çok özledim canım arkadaşım mıbenneyaptımkikötükedihüso

Bu kadın yerini bilmiyor galiba..Biraz mesafeli olması gerektiğini anlayamamış mı bu zamana dek..Çok düşüncesizlik bence ..:1ninca:

Eğer devam ederse bu durumda rahatsız olduğunuzu bu kadına açıkça söyleyin bence..Ayağını denk alsın :enbuyukkk:

Evli bir erkekle iş yerinde arkadaşsa saygı duysun o kişinin evliliğine ve eşine...

bence de eşinle girmen yanlış bi tutum olmuş, ben de erkek arkadaşımla girmiştim ordan biliyorum senın gibi saf ve temiz duygularla katıldım o sohbete ardından erkek arkadaşım tek girmeye başladı. sonuç olarak da ayrıldık

Konu açılalı uzun zaman olmuş ama yine de cevap vermek istiyorum. Bu tarz davranışlar yol göstermek ve ön ayak olmaktır bence. Ayrıca bekar bayanın hiçbir sorumluluğu yoktur ama evli erkeğin eşine ve varsa çocuklarına karşı sorumluluğu vardır. Kadınlar eşleri aldattığında karşılarındaki bekar kadını suçlarlar ama asıl suçlu erkektir bana göre...

Back
X