Bazi Aptal Kizlar

Yahu bu nasıl bir mantıktır eşinle beraber girip chatte kızları işletip eğleniyoruz... Yok evli olduğunu bildiği halde hala yazıyorlar demek bu ne yahu... Eşinizle ilğinç bir eglence yönteminiz var şaşırdım doğrusu ha bu arada lafınıza aynennnnn katılıyorum
BU TOPLUM COK ÜZÜLÜYORUM ZAVALLI DEGERSİZ İNSANLARI GÖRDÜKÇE ALLAH YARDIMCILARI OLSUN... anlayana

msn de chat yapan o kadar çok aptal kızlar var ki...erkekler ne yapsın...bende eşimi yakaladım...evli erkekler neden bu tip kadınlara cazip gelir ki....yuva yıkanın yuvası olmaz derler...

msn de chat yapan o kadar çok aptal kızlar var ki...erkekler ne yapsın...bende eşimi yakaladım...evli erkekler neden bu tip kadınlara cazip gelir ki....yuva yıkanın yuvası olmaz derler...

Bazı Evli erkekler neden kendilerini bekar diye tanıtıp hem eşlerini hem de o kızları aptal yerine koymaya kalkarlar ki..yasakkelime

ozlem.05´isimli üyeden Alıntı

ve sen eşini değilde kızları suçlu buluyosun öylemii pes doğrusu vallahi pess üstelik aptal kızlar diyorsun peki eşini hangi kelimeyle sıfatlandırıp hangi kefeye koyuyorsun?

ozlem.05´isimli üyeden Alıntı

ve sen eşini değilde kızları suçlu buluyosun öylemii pes doğrusu vallahi pess üstelik aptal kızlar diyorsun peki eşini hangi kelimeyle sıfatlandırıp hangi kefeye koyuyorsun?

ne guzel soylemissinŞeniz

yuva yikan kizlar mi, yuvasini dusunmeden baska kizlara kosa kosa giden erkekler mi?

kendimizden örnek vereyim eşimle canımız sıkıldığında ;
kızma birader oynarız , bir oyun daha var adını unuttum onu oynarız.. film izleriz..
Cebimizde paramız varsa dışarı çıkar alışveriş yaparız...
kendimi yorgun hissetmessem çeşit çeşit pastalar ve yemekler yaparım..
tembelliğime geldiyse ya dışarı çıkarız yada eve bir şeyler söyler birlikte tv eşiliğinde yeriz.
pazar sabahları bazen kahvaltıya ailelerimizi yada kuzenleri çağırırız .. o günü birlikte geçiririz...
yada evimizde güzel bir masa donatır 2 kadeh bir şeyler içeriz..
o meyveleri ve cacığı hazırlar bende diğer yapılması gerekenleri ...
sohbet ederiz... ama asla ve asla internete girip chat yapmak aklımıza gelmez..
naçizane tavsiyem bunları deneyin birde inan çok daha eğlenceli oluyor....

Bir çiftin yapabileceği en yanlış vakit öldürme işi bu bence....

Sohbetten körelmemek için bilgisayar bile almadım eve bırak tv yi de kaldırmak istiyorum bazen sırnaşık şey

Hoş değillllllllllll yasakkelime

bizde evimize interneti yeni aldığımızda çok merak etmiştik ondan sonra başıma ne geldiyse bu meraktan geldi:)))))

heros cuğum iyi güzel diyorsunda peki bir de şöyle düşünelim..
arkadaş ve eşinin aptal kızlar diye nitelendirdikleri sapık ruhlu erkekler olamaz mı?
sanal ortam sonuçta kimin ne olduğu belli mi olur?
muhtemelen onlarda arkadaş ve eşi gibi vakit öldürmek , dalga geçmek için bunu yapıyorlardır..
ve belki onların hakkında da aptal insanlar diye konuşuluyordur...
yanlış anlaşılmasın kimseye aptal dediğim yok sadece olasılıkları ifade etmeye çalıştım...
Zaten toplumca etrafımızdaki çirkinliklerin ve iğrençliklerin bir nebzede olsa farkındayız..
Ama bizimde ona demek istediğimiz o kızlar hakkında aptal tanımlaması yaparken aldanan kendisi olmasın...

heros cuğum iyi güzel diyorsunda peki bir de şöyle düşünelim..
arkadaş ve eşinin aptal kızlar diye nitelendirdikleri sapık ruhlu erkekler olamaz mı?
sanal ortam sonuçta kimin ne olduğu belli mi olur?
muhtemelen onlarda arkadaş ve eşi gibi vakit öldürmek , dalga geçmek için bunu yapıyorlardır..
ve belki onların hakkında da aptal insanlar diye konuşuluyordur...
yanlış anlaşılmasın kimseye aptal dediğim yok sadece olasılıkları ifade etmeye çalıştım...
Zaten toplumca etrafımızdaki çirkinliklerin ve iğrençliklerin bir nebzede olsa farkındayız..
Ama bizimde ona demek istediğimiz o kızlar hakkında aptal tanımlaması yaparken aldanan kendisi olmasın...

Budur işte..Konu birlikte chate girmelerinden çok arkadaşın eşinin tavrı...Ve arkadaşın bakış açısı tabiiki:kahve:

Ben o "aptal" kızlardan biri olsam...
Adamın biri de gelse ben evliyim dese, eşimle chat'e girdik dese...
Kimse kusura bakmasın da ben o adamla dalganın kralını geçerim.
Her türlü tacizi de yaparım sırf pisliğine.
Ne bekliyorlardı ki?
Akıllı, uslu, mantıklı bi şey mi yapmışlar da karşılığında mantık arıyorlar anlamadım.
Elini pisliğe sokarsan eline bulaşır...bu kadar.
Girende suç....o "aptal" kızlarda değil.
Sen kimseye bulaşmazsan kimse de sana bulaşmaz...

Herkezin mizah anlayışı farklıdır:kahve:
Eşiyle kendi çapında eğlenmişler benim hiç böle şeyler aklıma gelmez valla eşimi kızlarla karşılıklı msn de dalgasına konuşturucamCADIARZU
İmkansız yani yolarım ben kocişimi sonra şakaSı bilem kötü:oklava:
konuya gelince evet oluyor böyle evli erkeklere sarkıntılık edenler daha ileri gitmesi bence kadına bağlı değilki adamın gözü kör aklı kıtmıki evlisin o yüzük dekormu parmağında:mymeka:
Kocalar da haddini bilemeli yane kendilerine asılan kadınlara yüz vermesinler:icecream:

arkadasım sen şimli benımle gırıyor maksat vakıt geçsın dıyosun ya daha sonra eşinin hoşuna gıtse sensız gırse ozaman sen ne durumda olcaksınn bu çok yanlış bence

bencede canım katılıyorum sana bıze dıkkatlı olun dıyor ama kendıde dıkkat etmelı bence :dilcikar:

Ya kocayi başka kizlar kapmaz..koca ahlaksizsa başka kizlara gider...buiş böyle...sonuçta evli olan yuvasi olan ve bunu korumak zorunda olan kocadir...başka kizlar değildir...

EŞİMLE BİRGÜN CAHTE GİRDİK EŞİM BİRİLERİNİ İŞLETİYO İŞTE ARAMIZDA OLANLARA GÜLÜP GECİYORUZ MAKSAT VAKİT GECSİN NEYSE ASIL SORUN CHAT SIRASINDA EŞİM BEKAR BAYANLARA EVLİYİM DEDİGİ HALDE GENEDE O KIZLAR KONUSMALARINA VE ASILMALARINA DEVAM EDİYOLAR HA BU ARADA GÖZLERİM SONUCU ŞUNU SÖYLEYE BİLİRİM KOCALARINIZA DİKKAT ÇÜNKÜ BAZI KENDİNİ BİLMEZ İNSANLAR EVLİ BEYLERİ TERCİH EDİYOLAR ÇÜNKİ BEYLERİ RESMEN SOYUYOLAR AMA BEYLERDE ANLAMIYO İŞTE YOK KASIMA HASTA YOK GÖZÜME AYRI EV TUTYOLAR YANİ RESMEN BESLİYOLAR KENDİLERİNİ KULLANDIRIYOLAR BÜTÜN BEYLER DEİL TABE AMA ANLAM VEREMİYORUM YOLLADAN CIKMIS BU TOPLUM COK ÜZÜLÜYORUM ZAVALLI DEGERSİZ İNSANLARI GÖRDÜKÇE ALLAH YARDIMCILARI OLSUN
k.gif
o.gif
p.gif
l.gif
e.gif
x.gif
i.gif

eşimle bizde bu ayuna girdik bikaç kez
sonra bi rüya gördüm tlf numaraları filan veriyolardı birbirlerine
bir daha asla dedim
sonra bi baktım eşim beni aldatıyo
tehlikeli oyunlar bunlar​

valla şimdiki gençkızların bazıları maalesf evli erkeklerde merak salıyolar bende bunu nalmıyorum türkiyede okadar bbekar var evli adam niye yani

Back
X