- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
tecavüze ugramadım.tecavuze mi ugradiniz kucukken ? Cok uzuldum yasadiklariniza. Umarim bir sekilde tamir edebilirsiniz kirilmis guveninizi ve duygulariniz.
tecavüze ugramadım.
girişimine ugradım..
bir sürü istismar..
yıllardır bunlarla yaşıyorumCok uzuldum. Gercekten. Tanidiginiz kisilerden mi ? Bir piskologla gorusme ihtimaliniz var mi ?
yıllardır bunlarla yaşıyorum
gideceğim. araştırıp haftaya bi psikiyatristle görüşeceğim
tanıdıgım tabi.. zaten bu hayatta hangi kötülük yabancıdan gelmiş?
kuzenim. komşumuz. eski sevgilim..
korkmalısınız..Boyle seyleri duydukca korkuyorum valla. Allah yardimcin olsun canim. Ailene acabilirsen ac derim. Bilmeliler diye dusunuyorum.
umarım...Yavaş yavaş anlatacaksın canım, bir anda soru bombardımanına tutmayacak seni... Seanslar ilerledikçe zaten bir dost gibi güveneceksin, yeri gelecek hıçkırıklara boğularak anlatacaksın ve rahatlayacaksın. Zamanı gelince herkesin aynı olmadığını, güvenebileceğin kişilerle güvenilmez olanları ayırabileceksin ve o zaman herşey yoluna girmeye başlayacak, bir gün seveceksin mesela ve sevdiğin adamın kollarında diyeceksin ki; Allahım sana şükürler olsun nihayet mutluyum, güvendeyim ve eşim bana şefkat duyuyor...
Yaşadığın şey azımsanacak bir şey değil elbet ama zamanla ruhunda ki o izler hafifleyecek canım.
Ama bunlari tedavi edebilmen tam olarak onlarin bilmesine de bagli. Uzulurler, ama Allahtan tecavuz olmamis, o daha da agir bir yipranma getirirdi. Umarim o kisileri gormuyorsunuzdur.korkmalısınız..
açamam. bu saatten sonra anlatıp üzemem
kendim hallederim alışığım...
umarım...
memleketteyken hemen hemen hergün görüyordum küçük bi ilçeydi zaten..Ama bunlari tedavi edebilmen tam olarak onlarin bilmesine de bagli. Uzulurler, ama Allahtan tecavuz olmamis, o daha da agir bir yipranma getirirdi. Umarim o kisileri gormuyorsunuzdur.
Ailene soylemen lazim bence. Ama su an buna hazir hissetmiyor olabilirsin dogal olarak.Umarim piskologa bir an once gidersin. Sana cok yardimci olacagina eminim. Ama tek basina yuklenme bunu. Paylas.memleketteyken hemen hemen hergün görüyordum küçük bi ilçeydi zaten..
şimdi üniversitedeyim..
okul acıldıgından beri sadece bayramda gittim 1 saatlik mesafede olmama ragmen
gidesim yok lanet olsun o memlekete sokaklarına..
benden her zaman büyüklerdi. net yaşlarını bilemiyorumBu şahıslar kaç yaşındaydı o zaman?
psikoloğun bayan olsun çünkü kadın kadını anlar ve içinden geldiği gibi konuş, mahremiyeti filan düşünme, Allah kahretsin bastırılmış toplumlarda yaşanan en vahim ve dramatik olaylar bunlarkabul ediyorum sağlıklı değilim
buraya onlarca konu açmışımdır
lakin bunları bi psikiyatriste nasıl anlatırım bilmiyorum
şifremi versem de girip okusa keske..
ne yaşayacağımı da bilmiyorum
bana soracak mı onu da bilmiyorum ilk defa gideceğim
ne diyecek ben ne diyeceğim
ona en mahremimi nasıl anlatacağım
ama birine anlatmaya ihtiyacım var
birşeye ihtiyacım var bu bi doktor mu ilaç mı mutluluk mu bilmiyorum
ama unutmak istiyorum
küçüklüğümde izi kalmış kocaman elleri..
en güzel yaşlarımın bileklerime bıraktığı izleri..
unutmak istiyorum işte daha net birşey var mı
sevip güvenebilmek istiyorum
herkesin bana tecavüz etmek istediği düşüncesinden kurtulmak istiyorum
kendime güvenmek kendiimi koruyabileceğimi farkına varmak istiyorum
tramvayda tacize ugradıgımda sesimi kısıp titremek yerine amca yaşından utan diyebilmek istiyorum...
ah o kadar yorgunum ki
herkesin otel sandıgı rezidans yurdumun banyosunda köşeye çöküp dişimi sıka sıka ağlamak istemiyorum ben
harika sanılan hayatımı sanılana yakın da olsa yaşamak istiyorum artık
ben cok sey atlattım.. alkol sigara iğrenç geceler
hepsini tek başıma kimsenin hiçbirinden haberi yok
15 yasında bunlarla başa edebilmek ne demek biliyormusunuz?
ritim bozukluğu ve panik atağım var..
ama artık 19 yasındayım.harika bi okulda çok iyi bir bölüm okuyorum. sevdiğim istediğim herseye sahibim
ama ruhum paramparça
akıl sağlığımın bozuldugunu farkındayım
bunu farkında olacak kadar da sağlıklıyım
araftayım adeta..
yazamadığım o kadar cok sey var ki
o kadar güçlü ve bir o kadar da zayıfım ki
en iyisi psikolojik destek almak diye düşündüm
haftaya sınavlarm bitiyor pazartesi ilk iş gideceğim
ama ne diyeceğim bilmiyorum
belkide ağlar ağlar gelirim
sadece değişmek istiyorum
mutlu olabilmek
umutlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?