Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşlarınız kaç sizin?![]()
Bence arkadaşın da saçmalamış, sen de abartmışsın.
Yani buraya bu kadar sarı rengi yazacağına, arkadaşım giydiğim ayakkabıyı sürekli eleştiriyor da desen anlardık.
Boşuna uzattığın için konunun tadı kaçmış.
Ama arkadaşını uyardığın halde 3.kişilere varana dek senin ayakkabını çekiştirmesi saçmalıktan öte değil.
Yalnız senin cevaplarında arkadaş canlısı değil.
Sen kim oluyorsun dese bana samimi arkadaşım anında keserim yani dostluğu.
Kilimcinin kör oğluysa sen niye onunla arkadaşlık yapıyor olasın ki?
ya cok gusel yazmissin tskkr ederim anlamissn sen de bnm ne demek istediimi.yani ben begenmesem bile soylemem ya da usturuplu bi sekilde soylerim bozmadan.cunku bunu psikoglar soyluyo bi kotu elestri yapcksan birine 3 de iyi bisey soylickmissin.cunku hepimz insaniz .Aslında anladığım kadarıyla arkadaşın kıskanç değil ama patavatsız.Renkler ve zevkler tartışılmaz.Bence esmerlere sarı gidiyor.Ben esmer olsam sık sık sarı renkler kullanırdım.Ayrıca sarı ayakkabı bence çok şirin bir şeydir.
Yalnız arkadaşın baya olgun giyinmeyi seviyor demek ki,onun zevkine hitap etmediği için,gerçekten beğenmediği için söylemiştir.Ama başkasının yanında bu şekilde dozunu kaçırması kötü.Fakat sen cevabını vermişsin,bundan sonra aynı şeyi yapmaz sanırım.
Ayrıca kahve-siyah giyindiğine göre oldukça zevksizmiş arkadaşın.Ayakkabıyı merak ettim yalnız resmini paylaşabilir misin?
arkadaslar arasında oluo canım bu bizimde çok oLurdu sonra gülüp geçerdik :) ama art niyet olduna inanmıodum çünkü eğer bişei beğenmiosa direk sölerdi ve üzerime baska bişe giydirirdi ve gerçekten giydrdiğide çok hoş OLURDU :=)
Bence eğleniyor, takılma bu kadar. Zaten cevabını da veriyormuşsun . Sen sevme ben severim sarıyı de. Hatta ona sarı renkli bir şeyler hediye et![]()
ya ben de bunu anlatnca hic elestri kaldramayan biri gibi oldmben fikir alirm.fikir vereblrm ..bazi seylerde danismk guzeldr tabiki ama her zaman da birine karisip dalga gecip basksnn yannda bozar gibi konusrsan boyle olur.
yani sen daha iyi bilirsin ne amaçla söledğini tabi
Bı modacı olarak soyleyeyım ztn sarı en cok enerjı veren renktır.bosver mırlasın dursun.