bazı hemcinslerimizin patavatsızlığımı yoksa kıskançlığı mı??

Arkadasınız ortamda sıvrılmeye calısmıs bu yorumla galıba yada komıklık yapmaya fılan mı cabaladı ay kım ne gıyerse gıysın mıllet ne karısır anlamam kı

Bı modacı olarak soyleyeyım ztn sarı en cok enerjı veren renktır.bosver mırlasın dursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
benimdeki çevremdeki insanların çoğu böyle:ssz: kendimi çok güzel hissettiğim anlarda başlarlar eleştirmeye ben hiç seslenmem ama ne diyimki.. saçlarımı çok beğendiğim bi gün girer girmez saçların ne kadar dağınık yada çok beğendiğim bişeyi giydiğimde bu ne kadar cırtlak renk fener gibimi dolaşcan falan filan..... sivilcelerim en hassas noktamdır ona bile o yüzündekiler yine belli falan diye girerler lafa.. hepsi benden büyük hiç seslenmiyorum bigün çok pis patlıcammm:19:

Bence arkadaşın da saçmalamış, sen de abartmışsın.

Yani buraya bu kadar sarı rengi yazacağına, arkadaşım giydiğim ayakkabıyı sürekli eleştiriyor da desen anlardık.

Boşuna uzattığın için konunun tadı kaçmış.

Ama arkadaşını uyardığın halde 3.kişilere varana dek senin ayakkabını çekiştirmesi saçmalıktan öte değil.

Yalnız senin cevaplarında arkadaş canlısı değil.

Sen kim oluyorsun dese bana samimi arkadaşım anında keserim yani dostluğu.

Kilimcinin kör oğluysa sen niye onunla arkadaşlık yapıyor olasın ki?

Bence eğleniyor, takılma bu kadar. Zaten cevabını da veriyormuşsun . Sen sevme ben severim sarıyı de. Hatta ona sarı renkli bir şeyler hediye et :37:

Bence arkadaşın da saçmalamış, sen de abartmışsın.

Yani buraya bu kadar sarı rengi yazacağına, arkadaşım giydiğim ayakkabıyı sürekli eleştiriyor da desen anlardık.

Boşuna uzattığın için konunun tadı kaçmış.

Ama arkadaşını uyardığın halde 3.kişilere varana dek senin ayakkabını çekiştirmesi saçmalıktan öte değil.

Yalnız senin cevaplarında arkadaş canlısı değil.

Sen kim oluyorsun dese bana samimi arkadaşım anında keserim yani dostluğu.

Kilimcinin kör oğluysa sen niye onunla arkadaşlık yapıyor olasın ki?

Hayir zaten mesele sari aykkbi deil.bana rezil oldu demesi.uslubu.ben sewmiyorum dese ben boyle yapmazdmki.cogu zaman elestri dinlerim sence napmaliyim diye fikir de aldgm olur da.uslup hosuma gitmiyo.yani dostluk kesecek bisey yok .ciddi bi sekilde soylemedm yani sana mi begendrmye calscm ben begenyrm dedim gibi bisey.ya oyle ayrintili anlattim ama hala anlatamdgm ya da anlsslmyan seyler var.gormek yasamk laxim bi de herkesin tepkisi farkli olur hatta insanin gunu gunune tepkisi farkli olabilir

Aslında anladığım kadarıyla arkadaşın kıskanç değil ama patavatsız.Renkler ve zevkler tartışılmaz.Bence esmerlere sarı gidiyor.Ben esmer olsam sık sık sarı renkler kullanırdım.Ayrıca sarı ayakkabı bence çok şirin bir şeydir.

Yalnız arkadaşın baya olgun giyinmeyi seviyor demek ki,onun zevkine hitap etmediği için,gerçekten beğenmediği için söylemiştir.Ama başkasının yanında bu şekilde dozunu kaçırması kötü.Fakat sen cevabını vermişsin,bundan sonra aynı şeyi yapmaz sanırım.

Ayrıca kahve-siyah giyindiğine göre oldukça zevksizmiş arkadaşın.Ayakkabıyı merak ettim yalnız resmini paylaşabilir misin?
ya cok gusel yazmissin tskkr ederim anlamissn sen de bnm ne demek istediimi.yani ben begenmesem bile soylemem ya da usturuplu bi sekilde soylerim bozmadan.cunku bunu psikoglar soyluyo bi kotu elestri yapcksan birine 3 de iyi bisey soylickmissin.cunku hepimz insaniz .

arkadaslar arasında oluo canım bu bizimde çok oLurdu sonra gülüp geçerdik :) ama art niyet olduna inanmıodum çünkü eğer bişei beğenmiosa direk sölerdi ve üzerime baska bişe giydirirdi ve gerçekten giydrdiğide çok hoş OLURDU :=)

ya ben de bunu anlatnca hic elestri kaldramayan biri gibi oldmben fikir alirm.fikir vereblrm ..bazi seylerde danismk guzeldr tabiki ama her zaman da birine karisip dalga gecip basksnn yannda bozar gibi konusrsan boyle olur.

Bence eğleniyor, takılma bu kadar. Zaten cevabını da veriyormuşsun . Sen sevme ben severim sarıyı de. Hatta ona sarı renkli bir şeyler hediye et :37:

Evet ya o gun sinir olmstm .begenip begenmemesinden deil baska seylere yani.amann gecti gitti dediin gibi:)ama bi kere buraya yazip anlatmis bulundum.sanki kotu bise yspmisim gibi sacma bulan cok oldu.tabi herkes farklidir bi de iki k kisi arasndaki sey birikimlerle olur.ya da bi bakisla bile iletism degisr.tskr ettim yorumun cok tatli;)bnm yapabilecegm bise zaten soyledgn.kotu olmk istemem kimseyle.kalp kazanmayi tercih ederm dedgn:36: gibi;):24:

ya ben de bunu anlatnca hic elestri kaldramayan biri gibi oldmben fikir alirm.fikir vereblrm ..bazi seylerde danismk guzeldr tabiki ama her zaman da birine karisip dalga gecip basksnn yannda bozar gibi konusrsan boyle olur.

yani sen daha iyi bilirsin ne amaçla söledğini tabi

Bı modacı olarak soyleyeyım ztn sarı en cok enerjı veren renktır.bosver mırlasın dursun.

tşkr ederm :)evet ya sarı ,kırmızı ,pembe,fuşya ,nar çiçeği canlı canlı ne kadar güzel renkler.hepsi ayrı bi güzel.modanın hangi alanındasınız acaba?çok ilgimi çekti.:)çok güzel bi meslektir eminim..

Back
X