Selam. Az evvel kredi kartimi kaybettiğimi farkettim. Bir sitede otueuyoriz sitede bir market bir bakkal bir cami ve bir de yasam merkezi var. Dun marketten sigara alıp eve döndüm. Bugün de anladım ki kartı eve giderken dusurmusum. Paniğe kapıldım tabi. Allahtan nerde düşürdüğmü biliyorum ya hemen çıktım. Sitemiz büyük değil. Hemen yolları aramaya başladım. Bi kız çocuğu " abla kart mo ariyosun" dedi. Bem de evet dedim. Çocuk kartı dun bir kadının bulduğunu bu ne diye sorup kredi kartı olduğunu öğrenince eve götürdüğünü söyledi. Ben de kadını tarif et dedim çocuk tanımıyorum ki dedi. Bakkala markete sordum camiye yasam merkezine vs her yere sordum kart getirilmemiş. Güvenlik görevlileri var onlara da dedim bi bilginiz vsr mi bi kadın bulmus dedim. Onlar da bizim haberimiz yok ama camiye anons yaptırın bulan kişi getirip bıraksın dediler. Caminin imamına gidip rica ettim güya allah yolunda cok dindar birisi ya beni başından atti. Yapamayız dedi her bi sey kaybeden bize gelir o zaman dedi. Hayvan herif. Ben de ne yapayım bankayı arayıp iptal ettirdim. Alan kadın alışveriş yapmamış. Zaten şifreli de netten de alışveriş yapmamış hic nedense. Uzun lafın kısası bugün sinirlerimi ziplattilar. İsin kötüsü daha yeni para yatirmistim bin liraya yakin limit var. Bir hafta sefil sefil dolasicam artik kart çıkana kadar. Nefret ediyorum insanların kotu niyetinden, fırsatını bulduklarında hazıra konma heveslerinden. Normal bir insan kart kimlik vs bulsa gider markete bırakır guvenlige verir camiye verir. Ama insan olan yapar bunu.