- Konu Sahibi karbeyaz00
Kendimi mutlu etmeyi bilmiyorum. Derslerim.hep iyi oldu bugune dek. Universite okuyorum ama bnce ot gibiyim. Ne futbol ilgimi ceker ne cok sevdigim bir sanatci var ne gundemi takip ediyorum ot gibiyim. Bunda anneminde etkisi var bnce kndisi ilkokul mezunu teknolojiye kenarindan bile bakmayan tum gun evde oturan el isi yapan biridir . Babam dogulu ve kafa yapisi cok sig. Bilgili ama o dogu kulturu ile buyumus ve bizi gezmeye filan yollamaz sevgiliniz olursa okuldan alirim tehditleriyle buyuttu kisacasi korkuyla baskiyla buyudum. Sevgililerim oldu yinede gizli herkes gbi. 22 yasndayim ve ruh esimi buldum sandim bu yil 3 ayda btti sogudum kndisinden cimriydi biraz ve cok ozguvenszdi bunlar etkiledi sanirsam. Ayrilali 2 ay oldu suan ozlemeye basladim okul acilinca neler olcak bilmiyorum cok mutsuzum hicbir arkadasim.anlamiyor beni. Tum gun evdeyim is bulamadim zaten 1 bucuk ay kaldi okulun acilmasina gunler izdirap gibi gecmiyor mutsuzluk, umutsuzluk , ozlem , dusunceler.. Netten bir film acip izleyesim bile yok oysa spor yapacaktim kurslara gidicektim evden cikmaya bile enerjim yok. Tek hissettigim bildigm.kararszlik onunla olmali miyim tekrar neler olcak okul acilinca aptal gibi gunde 100 kere face ten whatsaptan ona bakiyorum bunyem mala bagladi cidden. Oysa bazi insanlar acar muzigini bir kahve yapar film.izler mutlu eder kndini ben niye boyle ot gibiyim. Psikologa da gttim 3 seans filan o an etkiliyo snra yine ayni son seansa da gtmeye bile usendm. İcime bir okuz oturmus gibi hissediyorum. Beni mutlu eden hicbirsey yok.
Mesela ney ucretsiz ? zaten 4 yildr tek gezen yapayalniz biriydim onu hayatima zor almstim olmadi buna cok uzuluyorum neden puruz cikti diye takiyorum kafama o yuzden tekrar olurmuki diye basliyr dsuncelerim.aptalca... Hersey para birde disari cikinca
Sevgili cimri diye bırakılır mı. Belki çocuğun parası yoktu. Sen de diyorsun her şey para diye, evet paran yoksa sevgilin bırakır gider.
Bekle bakalım okulu bitsin bi işe girsin para kazansın, cimri mi değil mi anlarsın o zaman.