6 ay ayriydik.ve ben hala onu sevdiğimi anladığım için onunla barışmak için herseyi yaptım. 3 ay git gelli davranan bana surekli ezici konuşan biri olmasına rağmen direndim.sonunda vazgeçip gittiğim her an yeniden bana adım atıp deneyelim diyen oydu..nisan için bile planlar yapmıştı ailesiyle.hep onun dengesizlikleri ile saçma sapan Bi hal aldı.ben ona hep dürüst oldum. Hatta ayriyken biriyle görüştüğümü söylemiştim. Ayriydik.oda aynısını yapmış.defalarca tartışmalarla devam etti.hep sevmiyosun madem arama adim atma, dememe ragmen bi yerden ulasti. gecen gün Bi muhabbet oldu ben bırakmıştım.çünkü artık olmaz diyodum.bikac gün sonra bize geldi.gayet mutluydu.ailemle konuştu falan.bana seni çok istiyorum falan dedi hatta.hersey iyiye giderken dun bana, 6 ay ayriydik,sen başkasıyla görüştün bana öyle geldin dedi.niye döndün dedi.sende aynısını yapmissin dedim. Üstelik zaten bunları konuşmuştuk. Yeniden deneyelim diyen, ben vazgeçince yine arayan sendin dedim.. Dengim degilsin dedi bana..dengi degilmisim. yüzsüzmüşüm ben.engelliyomus beni, rahatsız edersem kendi ailesine anlatırmis, ayrıyken başkasıyla görüştüğümü..bende bisiy yazmadim.icimden tek kelime etmek gelmedi.cunku hep sil baştan.. yoruldum.bizim evimize gelip soframıza oturan bana yine umut veren oydu ama.gercekten bazen ağır geliyo nefes almak.bundan sonrası için napmaliyim?.kitap okumaya çalışıyorum. Hatta istemediğim trabzona bile tatil için gitmek ister oldum.napmaliyim?