Bazı İnsanlar Neden Böyle ?

Kızın işi var gücü var.Meslegi yerinde.Evli gayet dışarıdan mutlu bir hayatı var.Ama biliyorum ki ailesi ile barışık degilmis.Esinin ailesine sürekli ilgi gösterip kendisini sevdirmeye çalışıyor.

Aynı kişi ben Instagram'da ne paylaşırsam abuk subuk yorumlar yapmaya başladı.Bugun de benim doğum günüm birkaç kişi mesaj atmış samimi olduğum ve mesajını beğendiğim kişileri paylaştım.20 kişi yazsa 5 6 kişinin mesajını paylaştım.Yazdigi şu mutlu senelerin olsun.Ama benim ismimi paylaşma sevmiyorum.Su cevabı verdim.Hayir sadece samimi olduklarımi paylaşıyorum.Tesekkur ederim.

Daha öncede şunu silmemissin.İnstagramdan unutmuşsun falan filan vs.Silmem gereken bir şeydi.Ona inat geç sildim.Kuyruk acısını başkası çekmesi gerekirken bu kız çekiyor.Haddini nasıl bildiririm.
İnstagramından sil gitsin ne diye muhatap oluyorsun ki

Kızın işi var gücü var.Meslegi yerinde.Evli gayet dışarıdan mutlu bir hayatı var.Ama biliyorum ki ailesi ile barışık degilmis.Esinin ailesine sürekli ilgi gösterip kendisini sevdirmeye çalışıyor.

Aynı kişi ben Instagram'da ne paylaşırsam abuk subuk yorumlar yapmaya başladı.Bugun de benim doğum günüm birkaç kişi mesaj atmış samimi olduğum ve mesajını beğendiğim kişileri paylaştım.20 kişi yazsa 5 6 kişinin mesajını paylaştım.Yazdigi şu mutlu senelerin olsun.Ama benim ismimi paylaşma sevmiyorum.Su cevabı verdim.Hayir sadece samimi olduklarımi paylaşıyorum.Tesekkur ederim.

Daha öncede şunu silmemissin.İnstagramdan unutmuşsun falan filan vs.Silmem gereken bir şeydi.Ona inat geç sildim.Kuyruk acısını başkası çekmesi gerekirken bu kız çekiyor.Haddini nasıl bildiririm.
Doğum gününüz kutlu olsun. çok mutlu olmanızı dilerim tüm kalbimle. Kafanıza takmayin büyük ihtimal bir konuda kin gütmüş kendi içinde.

Günün kutlu olsun.
Kutlama mesajlarını paylaşmak mı:KK53: Çok cringe olay, lütfen yapmayın 🥲 onunkini de paylaşacağını düşünüp paylaşma demiş olabilir, bu her şeye karışıp yorum yapmak değil, ben de istemem yani.
Sen nasıl aslan burcusun ya, şaşırdım bak. Aslanları severim; cool, lider, akıllı, özgüvenli oluyorlar genelde, başka sıkıntıları yoksa.
Sen o çevreyle ne yazık ki bambaşka bi kafaya bürünmüşsün.
Gerçekten bi şey dediğinde sakince ver ağzının payını, "seni ilgilendiren kısım neresi, keşke herkes haddini bilse" de ve geç, koy mesafeyi, gerekirse kes iletişimi, çok mu zor?
Nuranka tam Aslan burcu bence. Ben de aslanım. O kadar şeye ayrilmayip, burayı sürekli trolleyip son dakika düğün arabasına ayrılması tam Aslan hareketi.

Abi sen neden boylesin ya🙄 insan dogumgunu mesajlarini neden sosyal medyasinda paylasir ki? Amac oradan ve buldugun her acik kapidan esine gonderme yapmak mi? Bak aslinda ben sevilen biriyim, sen haric herkes benim dogumgunumu kutladi ama sen unuttun sitemi mi? Sen insanlara haddini bildirmeden once kendin haddini bilmelisin. O paylastigin mesaj sahipleri o mesajlarin payladilmasini ister mi acaba? Konu basligi bazi insanlar neden boyle Allah'im sana geliyorum.

Doğum gününüz kutlu olsun. çok mutlu olmanızı dilerim tüm kalbimle. Kafanıza takmayin büyük ihtimal bir konuda kin gütmüş kendi içinde.
Çok teşekkür ederim.Kin gudulecek ona karşı bir diyalogum olmadı.3 4 kez karşılaştık.Gereksiz bir akrabalık var aramızda.Zaten ben boşandıktan sonra aramızda bağ kalmayacak.

Günün kutlu olsun.
Kutlama mesajlarını paylaşmak mı:KK53: Çok cringe olay, lütfen yapmayın 🥲 onunkini de paylaşacağını düşünüp paylaşma demiş olabilir, bu her şeye karışıp yorum yapmak değil, ben de istemem yani.
Sen nasıl aslan burcusun ya, şaşırdım bak. Aslanları severim; cool, lider, akıllı, özgüvenli oluyorlar genelde, başka sıkıntıları yoksa.
Sen o çevreyle ne yazık ki bambaşka bi kafaya bürünmüşsün.
Gerçekten bi şey dediğinde sakince ver ağzının payını, "seni ilgilendiren kısım neresi, keşke herkes haddini bilse" de ve geç, koy mesafeyi, gerekirse kes iletişimi, çok mu zor?
Hayır sadece samimi olduğum kisileri paylaşıyorum diye cevap verdim sustu.

Doğum günün kutlu olsun Nuran, lütfen benim mesajımı da paylaşma 😂
Yahu ne tutuyorsun listede hâlâ, sil ve bitsin.
Belki de sen böyle olduğun için bazı insanlar da hâlâ böyle? 😃

Nice mutlu yılların olsun Nuriş🎂🌹

Bu kişinin on mesajından birine cevap ver yeter. Herhalde akraba falan ki tamamen kestirip atamıyorsun.

Doğum günün kutlu olsun nuranka ben şunu anlamadim bu anlattığın şahıs kim

Sanki doğum günü olduğunu birine duyurmak amacıyla bu konuyu açtın gibi geldi ama ben kötüde olabilirim😄😂

Neyse şahsi sil engelle çok zor değil.
Enişte okuyor nasılsa, mesajı almıştır inşallah.

Back
X