• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı insanlar...

Kahvekokulukadin

Kahvekokulukadin
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2017
410
1.062
28
Hani toplumda varlardır ya bazı insanlar. Herkes tarafından çok sevilirler, hep o gelsin o olsun onsuz olmaz vs. söylenenler, atar yapsa bile arkasından koşturanlar her daim yüzüne gülen yüzle davranılan insanlar işte onlar neden böyleler? Mesela ben atar yapsam insanlar bana katlanmıyor fakat o dediğim kişiler yapınca e olsun yaptı ne yapalım oluyor. Ya da o söylediğim tip kişinin yaptığı kötü bir şey söyleniyor o kıza ay aman ne olacak olup başkası yapınca yapmadığını bırakmıyorlar. İkili ilişkilerde bile hep peşinden koşturuyor bu kişiler... Neden böyle sizce neden bazılarının hataları kusurları önemsenmezde bazıları sevilmez. Böyle sevilen çevresi bol insan olmak için ne yapmalı?

Hm oluyor evet boyle.Ozguvenlidir belki.
Sayginin ozguvenliye cazgira gosterilip mutevaziye hanimefendiye gosterilmemesine fena karsiyim.Z.carim onun ozguvenine cazgirligina.Muridi olmam.

Hani toplumda varlardır ya bazı insanlar. Herkes tarafından çok sevilirler, hep o gelsin o olsun onsuz olmaz vs. söylenenler, atar yapsa bile arkasından koşturanlar her daim yüzüne gülen yüzle davranılan insanlar işte onlar neden böyleler? Mesela ben atar yapsam insanlar bana katlanmıyor fakat o dediğim kişiler yapınca e olsun yaptı ne yapalım oluyor. Ya da o söylediğim tip kişinin yaptığı kötü bir şey söyleniyor o kıza ay aman ne olacak olup başkası yapınca yapmadığını bırakmıyorlar. İkili ilişkilerde bile hep peşinden koşturuyor bu kişiler... Neden böyle sizce neden bazılarının hataları kusurları önemsenmezde bazıları sevilmez. Böyle sevilen çevresi bol insan olmak için ne yapmalı?
Bu dediginiz kisinin etrafinda ,ne cok iki yuzlu insan varmis .Ben hic ozenmem boyle insanlara nedense.

kendine guvenli , espirili , yardimsever , akilli kisiler boyledir , en azindan benim cevremde boyle
bide arkadasa trip atilmaz , ben mesela hayatta cekmem trip atan arkadasi

Bence özünde iyi oldugunu bildiklerinden o ne yaparsa yapsin deniliyor .
Kalbinin temiz olduğunu yaptigi seyin cikar, hırs, intikam gibi düşmanca ve kinlenerek yapılmadığını yani özünde kötü bir duygunun var olmadigini bildiklerinden ne olursan ol yine gel diyorlar.

kendimi övmek istemem ama anlatıklarınız bana uyuyor.yanlız ben çok sinirli biri değilimdir ama karşımdaki insan dostum olsun babam olsun yanlışı varsa çat çat söylerim kırmadan yani arkadaşım diye haksız yere ne korurum ne laf söyletirim yerine görene de.birde çok neşeli derler gülmeyi karşımdaki insana motive etmeyide çok severim o yüzden de aranan kişiyimdir belki.

Yalniz kalmaktan, insan silmekten korkmam. Yaptigim seyleri surekli baskasi ne dusunur, ya yanlis anlasilirsam korkusuyla yapmam, içimdeki dilimde oluyor, zaman zaman kirici bile olsa. Insanlar bir sure sonra baskasi yapsa kizacagi şeyleri ben yapinca "O nun huyu boyle, O hep boyle zaten" diye kabulleniyor. Tabi surekli catik kaşlı ve kirici egilim eglenceli, keyifli yonlerimde var fazlasiyla, cok kasilan biride degilim. İsine gelmeyenler gider hic problem degil. Boylece gercekten sevenler benimle devam eder zaten.

Back
X