• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı insanlar...

Yalniz kalmaktan, insan silmekten korkmam. Yaptigim seyleri surekli baskasi ne dusunur, ya yanlis anlasilirsam korkusuyla yapmam, içimdeki dilimde oluyor, zaman zaman kirici bile olsa. Insanlar bir sure sonra baskasi yapsa kizacagi şeyleri ben yapinca "O nun huyu boyle, O hep boyle zaten" diye kabulleniyor. Tabi surekli catik kaşlı ve kirici egilim eglenceli, keyifli yonlerimde var fazlasiyla, cok kasilan biride degilim. İsine gelmeyenler gider hic problem degil. Boylece gercekten sevenler benimle devam eder zaten.
Iste ben insanlarla konusurken kendimi kasiyorum dogal olamiyorum.. nasil olabilirim

Iste ben insanlarla konusurken kendimi kasiyorum dogal olamiyorum.. nasil olabilirim

Karşindakileri gozunde buyutme. Oyle tepeden bakma ama çokta buyutme. Ne dusunurse düşünsun hakkinda kafana göre konuş, gül sen kendi sinirlarin icinde. Rahat ol. Yani arkadaş ortami sonuçta niye kasilicaksin. Yeni tanismiyorsundur zaten. Ben bazen yeni tanistiklarima özellikle saguk nevalelik yapiyorum, enerjim tutmuyor herkesle filan ama halihazirdaki arkadaslarinla bu kadar kasilmamalisin.

Birde bazen cevreyi baştan degistirmek guzel oluyor bunu yapmaktan korkma arkadaslik iliskileri benim hayatimda ust siralarda degildir olmasada olur yalnizligi seviyorum ayni zamanda. Hic arkadasimin olmadigi zamanlarda oldu yeri geldi. En baştan çevre kurdum. Ki ben oyle cok cana yakin biri de degilim ustelik :D

Gözlemim ailelerinin daha güçlü, nüfuslu çevrelerinin kalabalık kimseye midaresi olmaması. İstediğin kadar sempatik ol. Arkanda kimse yoksa, ailen vs yine tercih edilmezsin.

Karaktersiz ise her şekle bürünebiliyorsa, yaranabilmek için yağ çekiyor iltifatlara boğuyor ise . Gayette sevilir

Alfa olanlar o dediğiniz kişiler. Ortamda herkesi tanırlar. Tüm konuların merkezinde olurlar. Bir de çok komik, esprili, özgüvenli olurlar. Sonradan oluşan bir şey değil bence. Çocukken bile belli eder bu tipler kendilerini.

Hani toplumda varlardır ya bazı insanlar. Herkes tarafından çok sevilirler, hep o gelsin o olsun onsuz olmaz vs. söylenenler, atar yapsa bile arkasından koşturanlar her daim yüzüne gülen yüzle davranılan insanlar işte onlar neden böyleler? Mesela ben atar yapsam insanlar bana katlanmıyor fakat o dediğim kişiler yapınca e olsun yaptı ne yapalım oluyor. Ya da o söylediğim tip kişinin yaptığı kötü bir şey söyleniyor o kıza ay aman ne olacak olup başkası yapınca yapmadığını bırakmıyorlar. İkili ilişkilerde bile hep peşinden koşturuyor bu kişiler... Neden böyle sizce neden bazılarının hataları kusurları önemsenmezde bazıları sevilmez. Böyle sevilen çevresi bol insan olmak için ne yapmalı?
anlattığın biraz benim bazen çok efendi bazen tam bir manyak olabiliyorum bazen kendimi ben bile çekemiyorum ama insanlar böyle seviyor çünkü ilk tanıdıkları günden beri böyleyim ay ayıp olur ay şöyle böyle diye kasmamak önemli asıl olaylara iyi kötü tavrınız neyse gösterin size ayıp olacağına ona olsun öyle kabul ediyorlar zamanla

Yalakalik genelde o insqnlarin cevresinde onlari bu kadar sevimli yapan bunun henuz nasil oldugu hakkinda bence kimsenin bilgisi yok sonucta dedikleri gibi seytan tuyu :)

Herkesle iyi geçinenler karaktersizdir mümkün değil çünkü bu, herkesle samimi herkesle mıç mıç herkesle yagli bağlı...olunabilir mi illa ko aranda bi fark olur tarzın tavrın farklı olur o sebeple bazılarına sadece merhaban vardır

Karaktersiz olduktan sonrada herşey olur her işin rast gider her kapı açılır

Hani toplumda varlardır ya bazı insanlar. Herkes tarafından çok sevilirler, hep o gelsin o olsun onsuz olmaz vs. söylenenler, atar yapsa bile arkasından koşturanlar her daim yüzüne gülen yüzle davranılan insanlar işte onlar neden böyleler? Mesela ben atar yapsam insanlar bana katlanmıyor fakat o dediğim kişiler yapınca e olsun yaptı ne yapalım oluyor. Ya da o söylediğim tip kişinin yaptığı kötü bir şey söyleniyor o kıza ay aman ne olacak olup başkası yapınca yapmadığını bırakmıyorlar. İkili ilişkilerde bile hep peşinden koşturuyor bu kişiler... Neden böyle sizce neden bazılarının hataları kusurları önemsenmezde bazıları sevilmez. Böyle sevilen çevresi bol insan olmak için ne yapmalı?
evet böyle insanlar var. bu kişilrin hareketlerini karakterini yıllarca gözlemleyip onun gibi davransanız, birebir kopya da etseniz onlarla aynı etkiyi yaratamazsınız. bu bazen çok güzel veya çok çirkin bir kız, çok yakışıklı veya çok çirkin bir erkek olabilir. bu etkiye "şeytan tüyü etkisi" deriz biz :) her girdiğim ortamda bunlardan bir taneyle karşılaştım. bazısı çok zeki çok sağlam karakterli, bazısı çok aptal, bazısı çok fesat, bazısı çok maço, bazısı çok falan filandı. ama "o" kişi" oluveriyorlar bir şekilde. doğuştan getirdikleri bir etki olmalı. yani ne yapsanız ne etseniz isterseniz binlerce kitap okuyun kültür kusun, isterseniz iyilik meleği olun dünyadaki savaşları bitirin, yine de bu insanların çevrelerinde yarattığı etkinin onda birine bile ulaşamazsınız.

size ilkokul arkadaşımdan örnek vereyim. benim de o zaman en iyi arkadaşımdı kendisi. arkasından konuşmadığı kimse yoktu. kendi çıkarından başkasını düşünmezdi. hani çok çalışkan olmasam benden bi çıkarı olmasa beni bile gözden çıkaracak kadar içinde sevgi barındırmıyordu. güzel miydi dersek değildi, kimseyi gocundurmak istemiyorum ama bu arkadaşımız çok kilolu idi. fakat okulun en popüler hani herkesin hareketini saniye saniye takip ettiği erkekler buna asılırdı. hatta ben bile yanından ayrılamazdım bu arkadaşımın. şeytan tüyü vardı işte, ne yapsa bırakamıyosunuz. inanılmaz bir sosyal zekaya sahipti. bulunduğu ortamı kanatlarına alırdı bildiğiniz, herkes onu dinlerdi. aslında kimsenin sevdiğini söyleyemiycem ama yine de bırakamazlardı onu. şimdi arada sosyal medyadan takip ediyorum da, hala aynı ya:) gerçekten enteresan bir durum bu.

ama tek bildiğim bir kere "o"kişi" olarak dünyaya gelmediyseniz bir daha asla "o kişi" olamazsınız.

Kızımın anasınıfında böyle bir kız çocuğu var kızımda dahil tüm sınıf ona hayran

Görünüşte suratı asık tepkisiz bir kız herkes onla oynamak istiyor,herkes çıkışta ona sarılmak için sıraya giriyor kızda en ufak tepki yok

Muhtemelen hayat boyu peşinde koşulan,aranılan birisi olacak aklım almıyor neden cok seviliyor bukadar tepkisizken,güler yüzü dahi yokken

Lisedeyken vardı bir kız tam tersiydi oda inanılmaz yalaka bir tip her sabah günaydın canımm diye tüm sınıfı öperdi,gereksiz samimi bir tipti herkes peşinde,popüler,paylaşılamayan bir insandı

Back
X