Bazı kadınların kocalarını Brad Pitt sanması..!!

moveon1881

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
246
183
303
41
İzmir
Sevgili kadınlar kulübü hanımları çalıştığım iş yeri maalesef erkek sayısının fazla olduğu bir yer..
Çok şükür iş arkadaşlarım tarafından büyük bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama eşlerinin yersis kıskançlıkları bana çok enteresan geliyor.
Ailece görüştüğüm iş arkadaşlarım da var tabi hepsi böyle değil..
Böyle durumlarda sizin tepkiniz ne oluyor.

Vallahi benimde çalıştığım iş yeri erkek ağırlıklı ama üstelik boşanmış bekar olmama rağmen kimsenin eşinin beni kıskandığı olmadı. Zaten genelde günaydın iyi akşamlardan öte muhabbetlere girmem iş arkadaşlarımla. Biraz fazla samimi olabilir misiniz acaba ?

en fazla ne yapıyor olabilirler ki, gelip sizinle beraber çalışmıyorlardır

Ben herkesle mesafemi korurum mümkün mertebe kimseyle baş başa yemeğe çıkmam toplu giderim, bi odada falan yalnız kalmam, günlük sıradan sohbet muhabbet dışında özel konulardan çok konuşmam, temas etmem asla sandalyede bile otururken dikkat ederim hep arkadaşça yaklaşırım asla öyle flörtöz falan davranmam.. bu şartlarda kıskanan birisi de benim problemim değil diye düşünüyorum sevgilisiyle arasında güven problemi var demekki benlik mevzu değil derim.

Yaşadım bir kaç kere benden alakasız nedenlerle ayrıldılar zaten dediğim gibi güvensizlik vardı aralarında ki beni bile kıskanıyor kadın.

Brad su dökebilir mi acaba kocacımın ellerine! :63:
Herkesin kocası kendisine yakışıklı.
Olması gereken de bu değil mi? :dondurma:

Kıskançlık konusuna gelince,insanlarla sağlam çizgiler çerçevesi içinde olursanız eşler de paranoyak değillerse kıskançlık yapmazlar bence. :işsiz:

Ben ne demek istediginizi anladim
Bazi kadinlarda anlamsiz bir kiskanclik oluyor
Bizim isyerinde cok seker bi calisanimiz vardi , guzel bir kizdi , evliydi , ciddi agirbasli bir kizdi
Bir tane de musterimiz vardi karisi deli kiskanc olan , adami gormeniz lazim ama gayet bodur sisman cirkin bir bey
Neyse bizim calisan yeni basladigi donem bu musterimiz geldi esiyle , kadin masaya oturmus personel arkadadimizi suzmuz suzmus , bana bak o benim kocam sadece benim , gozune baktigini gorursem yakarim seni demis
Kizcagiz neyr ugradigini sasirmis , aglaya aglaya anlatmisti bana , yani bazi kadinlar gercekten cok tuhaf
Tum dunyanin onlarin sacma sapan kocalarinin pesinde oldugunu sanan ruh hastalari hepsi
Size de gelip kiskancligini bariz hissettiren varsa gomun hepsini

Bu arada seven insana kocasi brad pit gorunur falan diye de birsey yok , tabi ki sevince sevdigimiz gozumuze cok guzel ya da cok yakisikli gorunuyor ama bir de gercekler var , ben kocam icin her zaman "benim icin" cok yakisikli derim , kendisinin bir brad pitt olnadigini biliyorum , akli basinda her hatun da bunu bilir ve anlamSiz kiskanclik yapmaz zateb

sendeki güzellik beş para etmez bendeki bu aşk olmasa diye bir laf vardır.eşlerinin kıskandığını bilecek kadar samimi olduysanız bir iş arkadaşının bu kadar samimi olmasından rahatsız oluyorlar demek ki, daha profesyonel davranıp ilişkinizi iş ilişkisiyle sınırlarsanız hem kafanız rahat olur hem de insanların evliliklerinde huzursuzluk çıkmaz.rahatsız olmayanla da zaten ailece görüşüyormuşsunuz.

Back
X