Bazı kadınların terbiyesizliği

jersky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
41
0
0
İzmir
merhaba arkadaşlar ben bu dul ve erkeği olmayan boş beleş kadınlardan çok şikayetçiyim, ya sizin hayatınızda erkek yok diye neden bizimkilere saldırıyorsunuz ki? bir sürü bekar erkek varken bu dullar özellikle evli erkekleri ayartma peşinde. bi gün katil olucam artık yeter bırakın kocamın peşini!!
kendi evliliğini yürütemeyen beceriksiz kadınlar bide bizim gibi erkeğinin değerini bilen kadınların yuvasını yıkma derdinde. sanki erkek yok hiç dünyada, bunlar hepmi evli erkeklere sarıyor arkadaşlar yardım edin bişey diyin yaa!!!!

bazıları diye ayırsaydınız keşke hepsini kapsar şekilde söylemeseydiniz

bazıları diye ayırsaydınız keşke hepsini kapsar şekilde söylemeseydiniz

yani haklısın o konuda ama nedense benim etrafımdakiler mi böyle yaa, ne yapıcam kocamada güveniyorm ama o kadınlara değil, dullar özellikle de çocuklu dullar.

merhaba arkadaşlar ben bu dul ve erkeği olmayan boş beleş kadınlardan çok şikayetçiyim, ya sizin hayatınızda erkek yok diye neden bizimkilere saldırıyorsunuz ki? bir sürü bekar erkek varken bu dullar özellikle evli erkekleri ayartma peşinde. bi gün katil olucam artık yeter bırakın kocamın peşini!!
kendi evliliğini yürütemeyen beceriksiz kadınlar bide bizim gibi erkeğinin değerini bilen kadınların yuvasını yıkma derdinde. sanki erkek yok hiç dünyada, bunlar hepmi evli erkeklere sarıyor arkadaşlar yardım edin bişey diyin yaa!!!!

Sen önce o mahallede kapı önünde toplaşıp dedikodu yapan kadın kılığından bi çık, bi üslubunu düzelt sonra derdini anlat!

yani haklısın o konuda ama nedense benim etrafımdakiler mi böyle yaa, ne yapıcam kocamada güveniyorm ama o kadınlara değil, dullar özellikle de çocuklu dullar.

bence düzeltmelisin konun kapatılmadan..

ben dul değilim benlik sıkıntı yokda..

düzgün insanlarda var bu haksızlık olur..

karşıdaki suçlu değildir çoğu zaman, eşinizi de gözden geçirmenizi tavsiye ederim

Erkek ilgi vermedigi sürece ister dünyanin en güzel kadini olsun ister en basarili erkekleri ayartabilen bir dul kadin olsun ayartamaz..
Yani Erkek alakasiz kalinca kadin istedigini basaramaz.. Erkeginizede güveniniz varsa sorun yok!!

Genel konusmayin bide.

Genelleme yapmayın,

Kocanız adamsa zaten,feriştahı gelse kapamaz elinizden merak etmeyin.

Sizin kocanız pek güvenilir bir adam değil demekki,bu kadar sinirlendiğinize göre.

Adamın gözü dışardaysa dul,bekar,güzel,çirkin kadın olsun farketmez.Bence böyle bir durumda kadını suçlamak yerine ona izin veren adamı sorgulamalı.

alınganlar çıkmış hemende :)

kocama güvendiğim için korkuyorumya zaten, bir kadın biraz eli yüzü düzgünse gayette bir adamı yoldan çıkarır. ama özellikle erkeksiz kalmış kadınlardan ben çok korkuyorum. bu tipler kendi başarısızlıklarını başkalarının başarısını mahfederek örterler.

Bu arada merak ettim, kaç yaşındasınız,ve kaç yıllık evlisiniz:26:

uslübun çok yanlış!!!! o dullarda belki baska kadınlar yüzünden dul kaldı ... yada seninde ilerde dul kalmayacağının garantisi varmı???
ben dul değilim evliyim ama bi hemcinsim tarafından bunları duymak beni şaşırttı:53:

düşüncene saygı duyamayacağım k. bakma ... muhtemelen benden daha çok sinirlenen arkadaslar sana gerek cevabı vereceklerdir...

Namusuyla oturan veya çalışan o kdr dul kadın var ki, ama kötü olanlarda var.

Bir veya birkaç çürük yüzünden tüm sepeti çöpe atmayın ltf.

kocama güvendiğim için korkuyorumya zaten, bir kadın biraz eli yüzü düzgünse gayette bir adamı yoldan çıkarır. ama özellikle erkeksiz kalmış kadınlardan ben çok korkuyorum. bu tipler kendi başarısızlıklarını başkalarının başarısını mahfederek örterler.

evliliği sürdürmeyi başarı-başarısızlık vs. gibi değerlendirmen çok yanlış. hayat bu insanın başına herşey gelebilir herkes boşanabilir ya da kanı bozuk bir eşe rastlamış olabilir büyük konuşmamalısın.

bu düşünceyi kafanızda sabitlemişssiniz..

o zaman hepimiz risk altındayız..

güzelde olsa iş biraz erkekte biter..

benim eşimin iş yerindede güzel bayanlar var..ben hiç takmadım ama

Bu arada merak ettim, kaç yaşındasınız,ve kaç yıllık evlisiniz:26:

1,5 sene oldu, ama 3 yıldır flörtüz. 23 yaşındayım eşim 34 yaşında makine mühendisi, etrafında birsürü kadın var ama tehlikelileri bu tür insanlar hep

Ne kadar terbiyesiz bir üslup, böyle bir genelleme yapma hakkını kim verdi size ?

Bende "kocalarını kaptıran tüm kadınlar, kadınlıktan bihaber" desem hoşunuza gider mi ?

Seviyeli olunlu ki, seviyeli cevaplar alın.

Son düzenleme:

Erkeksiz ne demek??? Çok mu ihtiyaç duyulan bişey senin KOCİŞİN? Sen tek başına ayakta duramıyor olabilirsin ille de bi tasmandan tutması gerekiyordur birinin, haklısın ama anlamıyorum erkeksiz ne demek? Öf senin zırvalarına neden sinirlendim onu da bilmiyorum da sinek kadar olsunda o kocişin başında dursun inşallah Allahım ayırmasın :))

Back
X