Bazı kadınların terbiyesizliği

hahahaha konuya şöyle bir göz gezdirdim.. konu sahibi arkadaşa sesleniyorum, istediğin kadar çek o kocanın yularını, ilk fırsatta yapmaya fırsat bulduğu ilk anca aldatacak seni. başka kadınlar peşinde olduğu için değil, ona senin sahibi gibi davrandığın için.. kocam beni seviyor, bakmaz başkasına diyeceğine iş hayatı biter diyo yaa :9: iş hayatı da bitmez, olan sana olur hayatım :) bizler neler yaşıyoruz ama eşimiz sadece bizi sevdiği için yanımızda. ne para ayırmaya yeter, ne yanımda tutmaya!

bu ne biçim konu bu ne biçim uslup
şoklar içindeyim
kimsenin namusu medeni haliyle teminat altına alınmıyor
burda bile okuyoruz yeter ki niyeti olsun, evde coluğu cocuğu eşi varken de baskalarının kocalarına göz koyanlar oluyor
insanlar boşanmak için kimbilir neler yasayıpta karar veriyor
evli bir insanım ben üzüldüm bu konuya
ayrılmıs insanlar(dul lafını hiç sevmiyorum) kimbilir ne kadar yıkılmıslardır bu konuyla

tamam değer veriyorsun da ne var senin kocanda ki tüm dullar peşinde???
dulların, kadınların dayanamayacağı bir koku mu yayıyor??
peki kendisi ne yapıyor?? orası karanık kalmış...

alınganlar çıkmış hemende :)

kocama güvendiğim için korkuyorumya zaten, bir kadın biraz eli yüzü düzgünse gayette bir adamı yoldan çıkarır. ama özellikle erkeksiz kalmış kadınlardan ben çok korkuyorum. bu tipler kendi başarısızlıklarını başkalarının başarısını mahfederek örterler.

Heeee hastasıyız senin herifin :52::52::52:

konuyu açan arkadaşımızın burnunun ucunu dahi göremediği kanısına vardım.
bir eş olarak "iş hayatı biter" cümlesi noktayı koydu.
:))
Ahhh ahhh sizi gidi kibirli kadınlar
kendinizi daha vazgeçilmez sanın siz,
gerçek tiyatroyu kafanızı kumdan çıkardığınızda izleyeceksiniz...

bende merak ettim amaaaaaa :52: kenan imirzalioglu halt etmistir yaninda kesin :52::52::52:

Kenanla Brad arası bir şey bekliyoruz bakalım.:7::7:

Sanırım arkadaş sadece banlanmış,geldiğinde bana foto göndercek,bende aşık olup kendime saklamaya karar vermezsem sizlerle paylaşabilirim.:ssz::ssz:

Burda geyik almış başını gidiyorda,bizi banlamazlar umarım.:26::26:

Acaba topik geyik sohbeti bölümüne taşınsa,hem konu sahibi döndüğündee konuşmaya devam ederdik.:

sen tehlikeli gruptansın,olmaz :60::60:

(gönderirse ben sana gösteririm tenhada:6:)

ama parkon hemi de burdaymış, komşuymuş ,kazen adres verdi
gidip basayım diyorum kocişini
el mi yaman bey mi yaman görsün konu sahıbısı

:1::1::1::1::1::1::1::1:ay kizlar koptumyaaaaaaaaaaaa:1::1:gece gece hepsini okudum,süpersinizz.bu arada ne terbiyesiz insalar varyaaaaa hepimiz kadiniz.delirmis resmen hatun ne demek bos kadin dul kadin acaba birgün basina gelince neyapcak?cevresinekilerin kocasinami saldircak yani.ay zeusu varmisda,baklavaliymisda cildirmis bu kadinyaaaaaaaaaaa.aman bizlerde onun zeusuna kaldik yani:36::36:valla hepimizin zeuslari var,olmayan arkadaslarimizinda sacini sallasa 50si yaniiiiiiii.ha ha cok komik bide baba parasiyla kocayi elde tutuyor,bence bi tasma alsin tam onluk yani.süpersiniz kizlar ya bayadir böyle gülmemistim:16::16::16::16:

Hey Kurban olduğum Rabbim, gökte ararken yerde buldum, Bir Derdim Var bölümünde açılmış konuda bir sürü geyik yapılmış.
Bırakın Zeus'u, Adonis'i, Eros'u, ben kim olayım onu deyin siz:Themis, Dike, Poene?

Back
X