bazı konular niye kapatılıyor

afkzbyd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
312
1
0
Konya
ya kızlar bazı konular neden ve kim tarafından kapatılıyo

Son düzenleme:
Adminler tarafından kapatılıyo
Ya konu sahibi kapanmasını istiyo yada adminler kapanmasını uygun görüyo

konu sahibi konusunu kapattırmak isterse veya forum kuralları ihlal edilirse, konular yöneticiler tarafından kapatılabilir.

Kapatılan konuların son mesajında konunun kapatılma sebebini görebilirsiniz.
Yöneticiler tarafından mutlaka sebep belirtilerek kapatılır.

peki bazı konular neden kaldırılıyor. mesela ben dün bir konuya yorum yaptım birkaç saat sonra baktım ki konu yok yorum yok ee ben hafızazmımı kaybediyorum diye kendime soruyorum. neden kanular ve yazılan bütün cevaplar bizlere haber verilmeden kaldırılıyor..

Uygun başlığa taşınıyor olabilir..

Uygun başlığa taşınıyor olabilir..

uygun başlığa taşınsa bile ben ne yazdığım diye kendi profilime bakıp bulabilirim. konu tamamen kaldırılıyor 2 kez başıma geldi bencede saçma sapan olan 2 konuya yorum yazdım sonra baktım konu ortada yok..bir haber verseler iyi olurdu hani.

Merhaba
Cevabını zaten siz vermişsiniz konular saçma sapan ise yönetimin sadece gördüğü bir alana taşınıyor.

Buna ek olarak Bu çok yakında üyeler de kendi konularını kapama hakkına sahip olacaktır. Yani baktı konu kötüye gidiyor, editöre ulaşmadan kendi isteği ile konuyu kapatabilecek.

uygunsuz olanları yönetim kapatıyor
kendinize ailt konuları ise rica edip tamamen yoruma kapatabiliyorsunuz
mesela ben öyle yaptım
KK bu konuda çok başarılı ve üyesini memnun ediyor

bi tane konu vardı ona yorum yapamadan kapatmışlar
sinir oldum
kadın (aslında kadın bile değil)
flört ediyor evli adamla. aldatmadım vs diyor birde
ayrılmışlar adam evliyim çocugum var diye..
geri dönermi bir ömür beklerim falan demiş
halen daha sinir oluyorum
keşke yorum yazabilseydin o kadına,, neler yazacaktım......

dün bir konu vardı. eşi ve ailesiyle tatile çıkan biri, komşuları da vardı adama samimi davranıyodu fln. ilk sayfayı okudum 2. sayfaya geçerken konu yok oldu mesela. merak da etmiştim noldu diye:)

evet konu sahipleri konuyu kapatma HATTA SİLME hakkına sahip olmalılar.bir sinirle bir şey paylaşıyorsun mesela kara leke gibi üstüne yapışıyor.biri çıkıp 3 yıl önceki konuyu bulup "sen şöyle demişsin ama bık bık bık"demiyor mu bana da yapılsa başkasına da yapılsa sinir oluyorum.

bu hic iyi olmaz bence. konu sahibi baktiki istedigi gibi yorum gelmiyor ( yani pohpohlanmiyor) pat diye kapatir. hatta ac kapa ac kapa yapar kafasina göre.
ama yinede bi denenebilir bakalim nolcak :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…