ya kızlar bazı konular neden ve kim tarafından kapatılıyo
peki bazı konular neden kaldırılıyor. mesela ben dün bir konuya yorum yaptım birkaç saat sonra baktım ki konu yok yorum yok ee ben hafızazmımı kaybediyorum diye kendime soruyorum. neden kanular ve yazılan bütün cevaplar bizlere haber verilmeden kaldırılıyor..
konunu falan mı kapattılar? sorma gereği duydun?
hayır kapanmış konular gördüm ama son sayfaya falan bakmamısım merak ettim
Uygun başlığa taşınıyor olabilir..
uygun başlığa taşınsa bile ben ne yazdığım diye kendi profilime bakıp bulabilirim. konu tamamen kaldırılıyor 2 kez başıma geldi bencede saçma sapan olan 2 konuya yorum yazdım sonra baktım konu ortada yok..bir haber verseler iyi olurdu hani.
Merhaba
Buna ek olarak Bu çok yakında üyeler de kendi konularını kapama hakkına sahip olacaktır. Yani baktı konu kötüye gidiyor, editöre ulaşmadan kendi isteği ile konuyu kapatabilecek.
Merhaba
Cevabını zaten siz vermişsiniz konular saçma sapan ise yönetimin sadece gördüğü bir alana taşınıyor.
Buna ek olarak Bu çok yakında üyeler de kendi konularını kapama hakkına sahip olacaktır. Yani baktı konu kötüye gidiyor, editöre ulaşmadan kendi isteği ile konuyu kapatabilecek.
Merhaba
Cevabını zaten siz vermişsiniz konular saçma sapan ise yönetimin sadece gördüğü bir alana taşınıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?