bazı konular niye kapatılıyor

bu hic iyi olmaz bence. konu sahibi baktiki istedigi gibi yorum gelmiyor ( yani pohpohlanmiyor) pat diye kapatir. hatta ac kapa ac kapa yapar kafasina göre.
ama yinede bi denenebilir bakalim nolcak :44:

Bende bunu dicektim şimdi.. Evet modların yükü biraz olsun hafifler ama sonra millet kafasına göre göre aç kapa yapar..

Bakalım nasıl olcak :ssz:

bu hic iyi olmaz bence. konu sahibi baktiki istedigi gibi yorum gelmiyor ( yani pohpohlanmiyor) pat diye kapatir. hatta ac kapa ac kapa yapar kafasina göre.
ama yinede bi denenebilir bakalim nolcak :44:

bende hiç iyi olacağını düşünmüyorum.konu silinmesi serbest olunca yorumlar havada kalacak.neyse gerçekleşirse her konuyu alıntılayacağım:1:

yaklaşık 2 yıl önce,komşumdan gelen gürültülere nasıl çözüm bulabileceğimi sorduğum bir konu açtım.
her şey gayet yolunda gidiyordu.ses yalıtımı,taşınma,komşuyu uyarma vs gibi öneriler..gece konuyu bırakıp çıktım,sabah konum yok olmuş.benden sonra ne oldu bilmiyorum,millet belki sapıttı uygunsuz konuşmalar oldu vs ama beni alakadar etmez.
yanılmıyorsam MUNE idi,ona mesaj gönderdim konuma ne oldu diye,cevap bile gelmedi.
bu tutumu çok ama çok saygısızca buluyorum.en azından konu sahibine geri dönüş yapılmalı.

Sayın Esra,
siz yönetici diyerek 1 kişiye mesaj atıyorsunuz, biz ise hergün birçok mesaja cevap vermek zorundayız, sitede aciliyetle müdahale etmemiz gereken durumlar olduğunda bize gönderilen mesajlardan gözden kaçırdıklarımız olabilir.

Eğer bu saygısızlıkla kabul ediyorum. Lakin hergün birçok mesaja cevap vermek için çabalıyor, üyelerin soru ve sorunlarını elimden geldiğince çözmeye çalışıyorum, kaldı ki kaldırılan konular hakkında üyelere tek tek dönüş yapma zorunluluğumuz olmadığı halde bilgilendirmeye çalışıyoruz.

Konunuzla ilgili bana mesaj atmışsınız, eğer konunuzu kaldıran ben olsaydım sebebini açıklayan bir mesaj alırdınız lakin konuyu kaldıran ben değilsem hangi görevli kaldırmış diye öğrenmeye çalışmışımdır muhakkak ve dediğim gibi site yoğunluğu yüzünden geri dönüş yapamamış olabilirim.

Burada tek bir mesajınıza kimbilir hangi sebepten cevap verilmemesi sebebiyle saygısız demek yerine keşke bana o dönem tekrar bir mesaj atıp mesajınıza cevap vermediğimi hatırlatsaydınız.

Saygılarımla...

Sayın Esra,
siz yönetici diyerek 1 kişiye mesaj atıyorsunuz, biz ise hergün birçok mesaja cevap vermek zorundayız, sitede aciliyetle müdahale etmemiz gereken durumlar olduğunda bize gönderilen mesajlardan gözden kaçırdıklarımız olabilir.

Eğer bu saygısızlıkla kabul ediyorum. Lakin hergün birçok mesaja cevap vermek için çabalıyor, üyelerin soru ve sorunlarını elimden geldiğince çözmeye çalışıyorum, kaldı ki kaldırılan konular hakkında üyelere tek tek dönüş yapma zorunluluğumuz olmadığı halde bilgilendirmeye çalışıyoruz.

Konunuzla ilgili bana mesaj atmışsınız, eğer konunuzu kaldıran ben olsaydım sebebini açıklayan bir mesaj alırdınız lakin konuyu kaldıran ben değilsem hangi görevli kaldırmış diye öğrenmeye çalışmışımdır muhakkak ve dediğim gibi site yoğunluğu yüzünden geri dönüş yapamamış olabilirim.

Burada tek bir mesajınıza kimbilir hangi sebepten cevap verilmemesi sebebiyle saygısız demek yerine keşke bana o dönem tekrar bir mesaj atıp mesajınıza cevap vermediğimi hatırlatsaydınız.

Saygılarımla...

teşekkür ederim cevap için.

şunu belirteyim ki size değil bu tip olaylara karşı sergilenen tavra saygısızca dedim.

nihayetinde ben konumda konunun kapatılmasını gerektirecek,kötü içerik oluşturabilecek bir paylaşımda bulunmadım.benden sonra ortalıkta bir şeyler olmuş belli ki ,en azından bu sebeple geri dönüş yapılmalıydı.

ama tabiki siz de haklısınız.

ben de saygılarımı sunuyorum.

ya kızlar bazı konular neden ve kim tarafından kapatılıyo

geyiğin ilk mesajdan kopuk olarak patladığı başlıklarda kapatılıyor gördüğüm kadarıyla haklı olarak, o haliyle o konudan bi halt olmuyor çünkü amacı kalmıyo

Son düzenleme:
Bende bunu dicektim şimdi.. Evet modların yükü biraz olsun hafifler ama sonra millet kafasına göre göre aç kapa yapar..

Bakalım nasıl olcak :ssz:

sadece konuyu kapamaya izin verilir, tekrar açılmasına izin verilmez bence. yoksa gerçekten enteresan bir durum olur, konu sahibi kafasına göre açıp kapatır konuyu

Buna ek olarak Bu çok yakında üyeler de kendi konularını kapama hakkına sahip olacaktır. Yani baktı konu kötüye gidiyor, editöre ulaşmadan kendi isteği ile konuyu kapatabilecek.

Eğer kapattığı gibi açabilecekse BDV de kaos olur valla :) sabah kapar akşam açar :D yorum beğenmeyince kapar canı sıkılınca açar :D Allah yardımcınız olsun :D

Sayın Esra,

Saygılarımla...

evet mune ye katılıyorum ve kendisine çok teşekkür ediyorum.çok ilgili o kadar yoğunluğu arasında her soruma cvp veren bir editör.tabi birkaç editör arkadaşta dahil.hepsi birbirinden değerli.teşekkür ediyorum.

ama kazen soruya cvp vermiyor bikaç soru sordum cvp gelmedi. msj yineledim.anlamadığı için msj atmış.walla bende bişey anlamadım. :53::kkk:

Merhaba
Cevabını zaten siz vermişsiniz konular saçma sapan ise yönetimin sadece gördüğü bir alana taşınıyor.

Buna ek olarak Bu çok yakında üyeler de kendi konularını kapama hakkına sahip olacaktır. Yani baktı konu kötüye gidiyor, editöre ulaşmadan kendi isteği ile konuyu kapatabilecek.

bende bir öneri sunmak istiyorum.

üyelere kendi başlığını silme hakkını vermek yerine

-konuyu kötüye kullananları

-başlığı karıştıranları

-başlığa yanlışlıkla yorum yazanları yada alakasız yorum yapanları

silse ve engellese daha güzel olur bence....

bence silme olsa daha iyi olur çünkü mesela bi üyenin gecmişte acmıs oldugu konu basına dert oluyo

Back
X