bazı şeyler üzücü

Bu bence bencil olduğunu gosteriyor. Düşündürücü. Ben gözden gecirirdim iliskimi

Issiz ve calismayan bir kadin ya da erkek farketmez yani nasil hesap odesin ? Cok empati yoksunu bir nisanliniz var balik bastan kokar lutfen ayrilin. Sizin paranizin olmadigini bilmiyor mu ? Bunlarin hepsi bence bir isaret olmali size.

bilmiyorum belki de gittiğimiz restaurantlar pahalı tutuyor o yüzden böyle yapıyor. Hala korumaya çalışıyorum farkındayım ama geekten kafam çok karışık.
Ay bazen olayi sinirle yazip bizi kiskirtip dogru olabi soyleyince adamlar aklamaya calisiyosunuz ya deli oluyorum resmen. Sen de madem paran yok nisanlin boyle 1500 liralik yemek yeme arkadasimm

Benim bi arkadaşımın nişanlısı kızı görmeye gelmiyordu yav utanmasa bayramda falan da gelmeyecekti yani, çünkü gelince eli boş g.tü yaş gelinmiyor, adeten bir hediye alması lazım kıza.
Ay çok güldüm. Bizim eski enişte adayı 2 kere eli boş geldi annem de bir güzel haşladı. Hadi bize ayıp değil insan nişanlısına bir çiçek getirir diye. Ondan sonra anneme düşman olmuşlardı Pinti takımı bunlar.

Ayy daraldım yahu okurken vur tekmeyi gitsin canım bir erkek hesabı kendi ödeyemiyorsa bu başlangıç daha , sana ilerde günlük ihtiyaçlarınıda almaz sen al diye bekler

Herkes hesap kısmına takılmış ama bir sorun daha var. Adam hiç sürpriz yapan biri de değilmiş ve hesap kadar bu da büyük problem. Regl olduğumda erkek arkadaşım evime bol bol çikolata yollar. Ufak ama İNCE düşünce ve olması gereken de bu. Ne kadar aklamaya çalışsan da, masum göstermeye çalışsan da senin nişanlın cimri.

Siz harcatmıyorsunuz ama olur da ayrılırsanız hayatına başka bir kadın girdiğinde eğer istemesini ve harcatmasını biliyorsa bak o kadına neler neler alır ne jestler yapar ve değerli olur asla şaşmaz.

Bana pek mantıklı gelmedi. Nisanliniz sonuçta. Sormak lazım neden diye?

onu diyecektim
kardeşim, kuzenim, yeni mezun arkadaşlar, misafir ya da benden genç/akran/misafir olmasa bile işsiz olan biri olsa masada ben utanırım yani hesabı böl demeye. hayatımda (tr'de) hesap böldürttüğüm sayılıdır ki konu sahibinden epey büyük olduğumu tahmin ediyorum.
bunun kadınla erkekle bir alakası da yok

Çıldırdın mı sen? O senin nişanlın. Yarı yarı ödemek ne ya. Yakında bütçeler birleşecek zaten, bırak ödesin sen niye elini cebine atıyorsun. Aile olmaya az zaman kalmış, senin benim param mı kalmış.
Of bu kadar gururlu takılmayın Allah aşkına bir yerden sonra saçma görünmeye başlıyor

Kesinlikle kafanıza takın. Siz su an isssizsiniz çünkü. Normalde hep nişanlınız ödüyorsa artık bıktıysa yarı yarıya ödeyelim diyorsa o ayrı.

Çalışırken nasıldı bu durum?

Mesela ben sevgili veya nişanlıyken bir kere eşim ödüyorsa diğerini mutlaka ben ödüyordum

Evlenmeden önce bende hep çalılıyordum ve bir kez bile hesap ödemedim ne ne kendi yediğimi ne onun yediğini, haa şimdi de çalılıyorum bizde senin paran benim param yok.
ama yarıyarıya diyen birisi ile evlenmeyi bırak arkadaş olarak bile oturup bir bardak çay bile içmem net.

çalışırken bir ben bir o öderdi

Bakın flört dönemi olsa hadi derim tamam biri siz odersiniz birini flortunuz vs tanışma aşamasında bu şekilde bolusumler mantıkli geliyor ama evliliğe atılan adımlarda artık ortak olmaya başlanmali. Bu illa her seferindebir tarafa yikilmali demek değil elbette ama hesap geldiğinde de ayrı ayrı ödeyeceğiz hiç değil. Yukarıda yazmışsınız ya pahalı yere gittiğimiz için olabilir diye o zaman corbaciya gitmeyi teklif edecek ne bileyim bütçesine daha uygun bir yer teklif edecek ama mevzu bence bu değil :) evlilik hayatını böyle surduren çiftler var bence açıkça konuşun

Çok m
u aradın bacım bu değişiği vur tekmeyi gitsin kimin başına bela oluyorsa olsun bu ne cimrilik

Sasirdim ben nisanliyken elimi cebime attirmazdi bende çalışıyordum, evlendik maddi konularda çok şükür rahatım, ihtiyacı olanlara yardım bile yapıyorum. Küçük cocuklarim olduğu için evdeyim işi bıraktım.

Çok sevimsiz çok bencil bir insan yok artık ya daha neler gücüne guvenmiyorsa goturmeyecek
Eşim daha ilk buluşmada tuvalete gidip ödemişti bir kezde karşıma para diye gelmedi 2 yıl çalışmadı geliri olsa da gizlice sağa sola sigara bırakırdım para konusunda anlaşamayan çift hep eksik kalıyor gibi geliyor ya olmaz olmuyor. Daha ilk yaptığında yok tamamını ödeyeceğim aç karnın doysun der bir dahada muhattap olmam. Burada çocuğun kıyafetini bölüsen çiftler görüyorum olmuyor yani boşa zorlamayın bile bile evlenin zorunuza gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…