Bazilari bu derdi iyi bilirler ozellikle rize trabzon lutfen yardim

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
123
Kizlar oncelikle merhaba. Bir kedim var erkek 3 yasinda kisirlastirilmis. Agustos ayinda kuzenimin dugunu icin antalyaya ardindanda zonguldaga gidicez. Ancak o tarihte cevremizde birabilecegimiz kimse yok. Bu durum beni cok endiselendiriyor. Cok ta duskunum ona bazen annem bakarken bile aklim kaliyor ne yalan. Rizede oturuyorum ama ogrencilik hayatim trabzonda gecti orayida bilirim yani.
Siz bu derdinizi nasil cozdunuz? Ucret karsiligi birinemi biraktiniz? Nasil bir yol izlediniz bildiginiz bisey varsa lutfen bana bir fikir verin? Rize veya trabzonda olmasi gerekli. Simdiden cok tesekkur ederim

günlük cüzi bi miktara veterinere bırakabilirsiniz,ama orada büyükçene bi kafeste duruyolar.Başka kedilerin varlığı kedinizi sinirlendirebilir...
ben kediyle çok seyehat ettim,en dandik firmaların bile havalandırmalı bagajları var evciller için.Ama oraya götüreceksiniz de ne olacak,köpek değil ki yanınızda taşıyasınız...
hem asosyal hayvanlar,bi eve alışması bile zaman alıyor,ordan oraya bilmediği yerler bilmediği kokular..
sefil olur hayvancağız,huy değiştirir...
bence ne ona ne kendinize eziyet edin
verin annenize baksın
veteriner ondan daha mı iyi bakacak sanki
ya da bi arkadaşınıza emanet edin...
ya daaa üniversitenin eşya paylaşım vs sayfaları oluyo ya
oraya bi resmini koyun "3 haftalığına kedimi misafir edecek öğrenciler aranıyor,150 tl karşılığında.Kedişim çok sıcakkanlıdır,aşı karnesi mevcuttur" tarzı bir ilan verin
hemen atlarlar...
bi kere bana teklif etmişti birisi,aylık 200 tlye kedime bakarmısın diye,hamile eşinin toksoplazmik testi kötü çıkmış,kedili ortamlarda durmaması gerekiyormuş çünkü.Gudubet ev arkadaşlarım yüzünden bu harika teklifi kabul edememiştim ne yazıkki
ama eminim sizin tekifinizin bir alıcısı çıkar ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…