- Konu Sahibi CelebrianIsilra
-
bb kremin ne işe yaradığını hala çözebilmiş değilim :) Pudra candır.
Bb kremi tercih edebilirsiniz, ancak piyasada ki çoğu bb krem fondoten içerikli, watsons in bb kremi (pure beau ty) missha gibi markalar fondoten içerikli değil ki bunların ortak özelliği kore menseili olması. Lise de hep pudra kullanirdim cilde nefes aldirmayan asıl şeyin pudra olduğunu anladım, bb kremi nemlendiricinizle karıştırın daha doğal bir görüntü verir ve pudra ya da bb krem kullansaniz da güneş korumasını unutmayın bb kremler de güneş koruması olsa da ayrıca güneş koruyucu kullansaniz iyi olur çünkü ten ürünleri güneşte leke yapıyor.
Güneş koruyucuyu bb kremden once uyguluyorum doğal görüntü için nemlendirici önce uygulanıp bb krem ile güneş koruyucu karıştırıp da sürebilirsiniz. Ama genel sıralama nemlendirici güneş koruyucu bb kremPeki güneşkkoruyucusu BBkKremlin altına mi uüstüne mi sürmeliyiz? Altındadırddeğilmi?
Güneş koruyucuyu bb kremden once uyguluyorum doğal görüntü için nemlendirici önce uygulanıp bb krem ile güneş koruyucu karıştırıp da sürebilirsiniz. Ama genel sıralama nemlendirici güneş koruyucu bb krem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?