Cilt Bakımı Ürünleri Bb krem nedir hangi marka iyidir

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Bana göre kozmetik faciası. Nivea zaten hiçbir alanda başarılı değil benim gözümde. Bir denemem Nivea ile oldu. Ondan sonra zaten el kremini bile almıyorum artık niveanın.
Berbat tek kelime. Boya gibi resmen. Bir de renk spektrumu çok dar. Renkler çok fazla koyu.
Ben elimde kalanı yazın bacağıma falan sürdüm bronzluk versin diye. Yoksa çöpe gidecekti.

avonun fondötenlerınden memnunum ama şimdi aklım karıştı makyajı sadece hafta sonu ıkı gun yaprım hafta içi asla ıkı gunde cok zarar verömez demı ya hafta ıcı bınde bır ınanınn

Eğer harita gibi bi cildiniz yoksa fondoten kullanmayın bence. İki üç sivilce için cildi kirletmeye değmiyor.
O kadarcığı da oluversin haftasonu da olsa HD çekime giden mankenler değiliz yahu. Renk tonunu eşitlemek yeterli olmalı bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de onu kullanıyorum,bazen fondoten altına da sürüyorum çok güzel duruyor...cilt tonunu eşitliyor..
ancak sakın göz çevresine kullanmayın..göz çevresi için ayrı kapatıcaılar var ondan sürün...
normla cilt kremleri nemlendiriciler asla göze kullanılmaz...

satıcıdan göz için istedim kız onu verdi. hatta sadece o satıcı değil başka bi yerdende bb krem almıştım (işe yaramamıştı) onuda göz için vermişti... kafam karıştı...

ben la roche posay'ın bb kremini kullanıyorum hem güneş koruma faktörlü, kışın yvesrocher da kullanıyordum o da iyi gerçekten fiyatı da uygun.
bunları özel zamanlarda fondoten altına baz olarakta kullanıyorum çok iyi sonuç veriyor.

Son düzenleme:
Haklısın =))
Ama fiyat = performans olmadığını anlayamayan çok tüketici var
Ellerine sürmedikleri Nivea, dünyanın en kabul görmüş markalarından biridir ve gerçekten iyidir =))

Ya ben gerçekten sevmiyorum Nivea’yı. Eskiden bu kadar marka yoktu da Nivea alışkanlığımız vardı ailelerden. Ama son 5 yıldır falan bilinçli olarak hiçbir ürününü beğenmiyorum kesinlikle. El kremi dahil. Arko bile daha iyi benim nezdimde.
Bir yerde okumuştum Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelere bu tür ihracatlar yapılırken kremin içeriğiyle oynuyorlar. Ben de eşim Almanya’ya iş gezisine gittiğinde oradan getirttim direk menşeli ama sonuç yine aynıydı benim için. Hüsran.

Ya bütçe meselesi. İmkanın varsa tabii ki daha iyi markaları neden almayasın, ben senelerce estee lauder inkini kullandım fiyat performans açısından da gayet memnundum. Body Shop ın var mı bilmiyorum varsa o da önerilebilir.
İlla her dönem çok para verebilemiyor insanlar ne yazık ki ben merkezci olmamak lazım. :34:

Bencede butce ile ilgili markasi iyi olanlari bende biliyorum ama butcem yetmiyor suan kiyafette aldigim soylenemez hani ordan kisayim desem..bu yuzden nivea garnier kullaniyorum..max factor pahali geliyr meybileyn aliyorum.tabi soyleyen arkadas iyilik icin demis o ayri cildimiz onemli ama iste

Son düzenleme:
ben zaten makyajı sevmiyorum..

bb krem sürüp çıkıyorum evden..

Yetiyor yani bana..

Ama profesyonellik isteyen fondöten kullansın çünkü bb kremler yarı kapatıcılık özelligine sahip daha çok cilt tonu renk düzenleyici..

satıcıdan göz için istedim kız onu verdi. hatta sadece o satıcı değil başka bi yerdende bb krem almıştım (işe yaramamıştı) onuda göz için vermişti... kafam karıştı...

Canım arkadaş haklı, özellikle göz içindir diye belirtilmeyen bir ürünü asla göze sürme. Şu bildiğin saf yağlarin bile çok azı göze sürülebilir. Göz çevresi çok ince bir tabakadır. Çok kolay emer, hem kimyasallar vücüduna girer, hem de yağ bezeleri oluşur gözünün atlında.

Sen o kızlara bakma, satıcaz diye herşeyi önerirler.

.

Nivea'nın bb kremini aldım ilk. Light aldım ama o bile koyu geldi kullanamadım. Ama yapısı fena değildi, rengi tutsa kullanırdım. Kokusu da harikaydı. Şuan Flormarın bb ve cc kremlerini kullanıyorum. Çok doğal ve pratik. Sürdüğüm zaman herkes yüzünde farklı bir parıltı var diyor :1: Ama her şekilde fodötedenden daha iyi olduğu kesin. Üstelik yapay durmuyor, kendi cildiiz gibi.

Bilgisi olan baya kişi var.Acaba bu krem güneş kremi yerine kullanılır mı?

Spf leri değişiyordur markaya göre bazılarında hiç yoktur belki de.
Ama 15 spf filandır varsa da. O da şu aralar yeterli ama yazın yeterli gelmez bence.

öyle ağır makyajlar yapan biri değilimdir.garnier ara ara kullanıyorum. sürekli değil ama...nemlendirici ,güneş kremi fondaten yerine geçebiliyor bazen

Canım arkadaş haklı, özellikle göz içindir diye belirtilmeyen bir ürünü asla göze sürme. Şu bildiğin saf yağlarin bile çok azı göze sürülebilir. Göz çevresi çok ince bir tabakadır. Çok kolay emer, hem kimyasallar vücüduna girer, hem de yağ bezeleri oluşur gözünün atlında.

Sen o kızlara bakma, satıcaz diye herşeyi önerirler.

.

önereceğiniz bir şey var mı? göz altlarım mor. bildiğin mor. hiç bir kapatıcı adam akıllı kapatmıyor.

Aa sakın göz çevrene kullanma. Göz için olsa üstünde yazar zaten canım o ne saçmalık öyle.
Göz için ayrı kapatıcılar var. Ama onlar makyaj kategorisine girdiğinden nivea da filan bulunmaz. Normal makyaj malzemelerini kimden alıyorsan o markanın satıcılarına filan sorarsan verirler. Üstünde illa bi göz filan yazar.

Back
X