Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
La Roche un BB kremini kullanıyorum bu aralar siyah noktalarım arttı başka makyaj malzemeleri de kullanıyorum gerçi, sizce sivilceye sebep olur mu?
Merhaba canim.misshayı hala tavsiye eder misin? Sivilceli, yağlı, lekeli bir cildim var.fondoten kötü duruyor .bb krem alayım dedim.bir de cc var.arada ne fark var bilmiyorum.izmirde kemeraltında nerden aldın canım? Başka bir yerde satılıyor mu izmirde? Cildimde denemeden almak istemiyorum dacanım ben koreden döndükten sonra kremim bitince aynısını bulmak için bazı yerler araştırdım izmirde bi tek yerde bulabildim oda kemeraltında :) bide missha okadar iyi görülmüyor korede aslında orda çok ucuz bu kremler türk parasıyla 10 liraya alırsın ben orda kremimi yaklaşık 20 tl ye aldım ama türkiyede bulduğum yer 50 tl ye satıyordubide internet üzerindende bulabilirsin tahminimce.. :)
Misshayı tavsiye ediyorlar.ben denemedim ama onu bir dene istersen.Bende bu konuda dertliyim. Avon ve maybelline bb krem kullandım ama ikiside sivilcelenme yaptı. Sonra the balm shelter renkli nemlendirici aldım ama o da aynı şekilde sivilce yaptı hangi markayı denesem bilemiyorum artık.![]()