• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler BB Kremler sivilce yapar mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Lachesis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
7.900
4
156
İstanbul
La Roche un BB kremini kullanıyorum bu aralar siyah noktalarım arttı başka makyaj malzemeleri de kullanıyorum gerçi, sizce sivilceye sebep olur mu?

bende tiaranın BB kremini kullanıyorum koreden aldım.. oldukça kaliteli türkiyede satan bi kaç yer var bunu tavsiye ederim ama BB krem sivilce yapmaz çünkü BB kremler fondöten gibi cildin gözeneklerini kapamaz hatta cildi besler uzak doğulu kadınların en meşhur silahı diye geçer bu kremler.. ve uzak doğulu kadınların oldukça yağlı yüzleri vardır :) sivilcelenmen BB den kaynaklanmıyordur diğer makyaj mazemelerinden kaynaklanıyordur benim tahminimce :)

Son düzenleme:
ben de kore malı bb arıyorum, misshanın sitesine baktım renkleri kalmamış, siz nerden satın aldınız acaba?

canım ben koreden döndükten sonra kremim bitince aynısını bulmak için bazı yerler araştırdım izmirde bi tek yerde bulabildim oda kemeraltında :) bide missha okadar iyi görülmüyor korede aslında orda çok ucuz bu kremler türk parasıyla 10 liraya alırsın ben orda kremimi yaklaşık 20 tl ye aldım ama türkiyede bulduğum yer 50 tl ye satıyordu :( bide internet üzerindende bulabilirsin tahminimce.. :)

Son düzenleme:
Ben maybelline bb kremi kullanıyorum, sivilceye yatkın bir cildim var ama bende kesinlikle yeni bir sivilceye ya da siyah noktaya yol açmadı. :)

denemek için garnierin bb kremini aldım canım fakat hem ben de hem de kardeşimde tam sivilce değil de böyle küçük kabartılar yaptı :( biz de maybelline mi denesek diyoduk? :)

ben flormar bb krem almıştım. çoğunu denedim fakat bu cildimi çok güzel aydınlattığı için almıştım. fakat her sürüşümün ertesi günü sivilce çıktı yüzümde. geri verdim. ama benim cildimde fondoten de sivilce yapıyor. biyerde de missha bb krem satan yetkili alıcıya ilk başta sivilce olması normal, sonra cilt alışır demiş. bilemiyorum artık ne kadar doğru. sonuç olarak ben ne fondoten ne bb krem kullanamıyorum :50:

La Roche un BB kremini kullanıyorum bu aralar siyah noktalarım arttı başka makyaj malzemeleri de kullanıyorum gerçi, sizce sivilceye sebep olur mu?

Ihm bende her tür BB kremi kullandım ama bi oluşum fark etmedim. Asıl sen dikkat etmezsen kötü olur. Makyajı 12 saaten fazla yüzünde barındırma ve yüzünü her seferinde güzelce temizle...

canım ben koreden döndükten sonra kremim bitince aynısını bulmak için bazı yerler araştırdım izmirde bi tek yerde bulabildim oda kemeraltında :) bide missha okadar iyi görülmüyor korede aslında orda çok ucuz bu kremler türk parasıyla 10 liraya alırsın ben orda kremimi yaklaşık 20 tl ye aldım ama türkiyede bulduğum yer 50 tl ye satıyordu :KK43: bide internet üzerindende bulabilirsin tahminimce.. :)
Merhaba canim.misshayı hala tavsiye eder misin? Sivilceli, yağlı, lekeli bir cildim var.fondoten kötü duruyor .bb krem alayım dedim.bir de cc var.arada ne fark var bilmiyorum.izmirde kemeraltında nerden aldın canım? Başka bir yerde satılıyor mu izmirde? Cildimde denemeden almak istemiyorum dao_O

:((Ben de avonun bb kremini kullandim denemek için ilk kullanisimin ertesi gunu iki büyük sivilceyle uyandim

Bende bu konuda dertliyim. Avon ve maybelline bb krem kullandım ama ikiside sivilcelenme yaptı. Sonra the balm shelter renkli nemlendirici aldım ama o da aynı şekilde sivilce yaptı hangi markayı denesem bilemiyorum artık. :KK35:

Bende bu konuda dertliyim. Avon ve maybelline bb krem kullandım ama ikiside sivilcelenme yaptı. Sonra the balm shelter renkli nemlendirici aldım ama o da aynı şekilde sivilce yaptı hangi markayı denesem bilemiyorum artık. :KK35:
Misshayı tavsiye ediyorlar.ben denemedim ama onu bir dene istersen.

Olay in bb kremini almıştım.kullanmaz olaydım.kremi sürüyorum ertesi gün 2-3 tane sivilce çıkardı. İlk başta kremden olduğunu anlamadım.çok sık kullanmıyorum çünkü. Sonra farkettim ki ne zaman bb krem sürsem ertesi gün acayip sivilceler çıkıyor.hayatta kullanmam bir daha.ergenlikte bile hiç sivilce problemi yaşamamış insanım
Bu lanet kremin yüzünden ne hale geldim. Bir de hemen geçmiyor.bildiğiniz akne..kocaman,ağrılı..1 ayda ancak geçmeye başladı. :(

Back
X