Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu avon mu tatlim yoksa baska bir marka mi?Süper bir Bb krem her cilt tipine uyum sağlıyor
Bu avon mu tatlim yoksa baska bir marka mi?
Tesekkur ederimm :)oriflame
Kizlar yuzumde sivilce izleri var ve cildim yagli sorunlu bir cilt. fondoten kullanamiyorum bu sebeple. Yagli cilde uygun ve kapaticiligi iyi olan bb yada cc krem onerebilir misiniz??
canım bb ya da cc de pek olmuyor yağlı cilde kendimden biliyorum yani olur da pudra daha iyi olur cilde mat görüntüyü en güzel o veriyor..
canım bb ya da cc de pek olmuyor yağlı cilde kendimden biliyorum yani olur da pudra daha iyi olur cilde mat görüntüyü en güzel o veriyor..
CİLDE direk sürülen pudra belki o an için parlamayı alır mat güzel bi görünüm sağlar fakat altan cc bb yada mate fondöten sürülmeden direk sürülen pudra gözenekleri tamamen tıkar ve ciltteki sorunları dahada çoğaltır. matte control yağlı ciltler için fazla yağı emen fondötenler var alta o nlar kullanılabilir
tabiyki tıkıyor fakat yinede cilt nefes alıyor direk kullanılan pudra cildin nefes almasına müsade etmez ve sivilce problemleri dahada artar cilt temizliği tabiyki mutlaka olucak o ayrı bi konu.bb cc ya da mat fondötenler de gözenekleri tıkıyor malesef.. önemli olan akşam temizliğin çok iyi yapmak..
çok güzel bir paylaşım olmuş canım çok teşekkürler, skin79dan haberim yoktu biraz önce sipariş vermiş oldum sayende.. denemek amaçlı küçük boy ürünlerinin olması çok güzel bir artı, çünkü insan denemeden internet üzerinden ten ürünü alınca tedirgin oluyor acaba cilt tonuma yapısına uyacak mı diye.. keşke misshada da böyle küçük boy ürünler olsa..Canım benim önerim BBnin çıkış ülkesinden olacak ve kesinlikle tavsiye ettiğim ürünlerin hepsini denedim. Benimde yüzüm yağlı hatta daha kötü karma cilt yapısına sahibimdir ee günümüz problemi olan stres eklenince akneli yapıda zaman zaman ekleniyor. Eğer yurtdışı sitelerini kullanıyorsan sana oraların linkini atarım. Ama Türkiye içi sitede bu markaların bazıları mevcut. Birincisi Skin79, ikincisi Missha bu iki markanın kendi official sitelerini sonlarına Türkiye yazıp aratırsan ulaşabilirsin. Ayrıca eğer Ankara da yaşıyorsan Holika holika nın şubesi var. En çok bu 3 markadan Skin79u şiddetle öneririm. Sadece kozmatik bir ürün olarak kapatıcılık sağlamıyor ayrıca kullandıkça cildinde düzelmeler yumuşaklık ve pürüzsüzlük sağlanıyor. 3 markada yağlanma yapmıyor uzun süre kalıcılık sağlıyor. Ayrıca marka isimlerini youtube a yazıp aratırsan birçok video görürsün aynı şekilde google görsellerde de arattığında görsel olarak bakabilirsin :)
yardımcı olması için 3 markanın ürünlerinden de görsel ekliyorum :)
çok güzel bir paylaşım olmuş canım çok teşekkürler, skin79dan haberim yoktu biraz önce sipariş vermiş oldum sayende.. denemek amaçlı küçük boy ürünlerinin olması çok güzel bir artı, çünkü insan denemeden internet üzerinden ten ürünü alınca tedirgin oluyor acaba cilt tonuma yapısına uyacak mı diye.. keşke misshada da böyle küçük boy ürünler olsa..
çok güzel bir paylaşım olmuş canım çok teşekkürler, skin79dan haberim yoktu biraz önce sipariş vermiş oldum sayende.. denemek amaçlı küçük boy ürünlerinin olması çok güzel bir artı, çünkü insan denemeden internet üzerinden ten ürünü alınca tedirgin oluyor acaba cilt tonuma yapısına uyacak mı diye.. keşke misshada da böyle küçük boy ürünler olsa..
Cok iyi yapmissin canim, umarim memnun kalirsin benim en sevdigim bb markalarinin başında gelir :) missha'nin kucuk kagit testterlari var aslinda 4lu 5li olarak satiliyor :)çok güzel bir paylaşım olmuş canım çok teşekkürler, skin79dan haberim yoktu biraz önce sipariş vermiş oldum sayende.. denemek amaçlı küçük boy ürünlerinin olması çok güzel bir artı, çünkü insan denemeden internet üzerinden ten ürünü alınca tedirgin oluyor acaba cilt tonuma yapısına uyacak mı diye.. keşke misshada da böyle küçük boy ürünler olsa..
Aynen testter ile deneyip almak en güvenli seçenek, bb yi kullanirken surmeden once nemlendirici veya serum kullandin mi? Cunku yuksek faktörlü bblerde cildin nem oranida onemli oluyor :)missha'nın da küçük boyları var canım 1tl olması lazım deneme boyu, onlardan alabilirsin. ben öyle yapmıştım her rengi aldım sonra uygun olanın büyük boyunu sipariş ettim. ama gel gör ki uzun süre kullanınca misshadan hiç memnun kalmadım. ilk haftalar muhteşem gelmişti ama sonra cildimi kurutttu ve sanki minik pürüzler oluştu. halbuki spf si çok yüksek falan leke açıyormuş ama uzun süre kullanamadım bu yüzden. ama yağlı ciltlere iyi gelebilir belki:)
missha'nın da küçük boyları var canım 1tl olması lazım deneme boyu, onlardan alabilirsin. ben öyle yapmıştım her rengi aldım sonra uygun olanın büyük boyunu sipariş ettim. ama gel gör ki uzun süre kullanınca misshadan hiç memnun kalmadım. ilk haftalar muhteşem gelmişti ama sonra cildimi kurutttu ve sanki minik pürüzler oluştu. halbuki spf si çok yüksek falan leke açıyormuş ama uzun süre kullanamadım bu yüzden. ama yağlı ciltlere iyi gelebilir belki:)
göremedim kızlar ben kendi sitesinde tester boyları, linkini atabilir misiniz?Cok iyi yapmissin canim, umarim memnun kalirsin benim en sevdigim bb markalarinin başında gelir :) missha'nin kucuk kagit testterlari var aslinda 4lu 5li olarak satiliyor :)
Aynen testter ile deneyip almak en güvenli seçenek, bb yi kullanirken surmeden once nemlendirici veya serum kullandin mi? Cunku yuksek faktörlü bblerde cildin nem oranida onemli oluyor :)
http://skin79.com.tr/urunDetay/Super-Plus-Hot-Pink-BB-Krem-102.html buyur canım..Nereden sipariş verdiniz? linkini paylaşabilir misin?